Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tola jak mnie rodzice wyrzucą to przygarniecie mnie?:oops: Bo teraz w rodzinnym domu jestem w Sandomierzu.. Od niedzieli będę w Krk i na 100% bym mogła ją wziąć, ale to znów kwestia transportu.. Nie wiem czy dam radę pojechać do Zamościa do tego czasu, bo jutro muszę na dzień, dwa jechać do Krk.. Quote
nika28 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tola napisał(a): Tak myslę, ze moze zalozyc malenkiej wątek, prosic o pomoc... Co Wy na to? Ale jak nazwac tę wadę noska? Załóż małej osobny wątek, tu raczej nikt jej nie wypatrzy... :-( Nie wiem jak się nazwya taką wadę noska... :oops: Quote
Tola Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Soema napisał(a):Nie mam numeru ... :oops: tylko do lecznicy w której pracowała.. Podac Ci na pv?? Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tola napisał(a):Moze dogadac sie jakos z jogi... Tz rozmawiał dzisaj z Agą, ma problemy z autem i nie wiem na czym stanęło... Ja mam prawko od 2 lata, samochód teraz też, bo sama w domu jestem do piątku, ale boję się w taką trasę jechać :oops: muszę to obgadać z TŻ moim.. Jeszcze autobusy sprawdzę :eviltong: Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tola napisał(a):Zadzwon moze do Agi; ona nie ma teraz tez internetu Nie mam numeru ... :oops: tylko do lecznicy w której pracowała.. EDIT: przeskakiwanie postów jest irytujące... Autobus odpada. Jedzie jeden, kilka godzin... Quote
beka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nasza suczka dostała na imie Suri :) ciągle nie mam czasu założyc jej galerii, więc podrzuce jeszcze dwa zdjeciw w tym watku Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Rozmawiałam z Jogi :) ona to maleństwo z cudownym noskiem jutro bierze. Tymczas ma u niej do 11 marca, później będziemy myśleć.. Czy trafi do mnie, czy może zostanie w Stalowej. To wszystko zależy od stanu zdrowia małej, no i charakteru tej "wady" noska.. Quote
funia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 A jak z transportem tej Nosatki do Jogi ?? kto ja zawiezie ? Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 funia napisał(a):A jak z transportem tej Nosatki do Jogi ?? kto ja zawiezie ? Podobno ma być spotkanie w połowie trasy :) w Janowie Lubelskim. Jogi ją stamtąd odbierze. Quote
funia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 To tylko Nosatka ,czy jeszcze jakiś sczeniak? Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 funia napisał(a):To tylko Nosatka ,czy jeszcze jakiś sczeniak? Na razie tylko ona.. Może jeszcze się uda później z jakimś. Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Gwiazdeczka znalazła DT w okolicach Żywca :) więc mogę już na pewno wziąć bidę od Was :) Quote
funia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 czyli jechałyby dwie sunie tak ?? Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 funia napisał(a):czyli jechałyby dwie sunie tak ?? Jeszcze to musimy ustalić, jutro na pewno jedzie ta z noskiem do Jogi. A co dalej to musimy dograć, bo ja jutro na 2 dni do Krk jadę.. a potem dopiero na stałe od niedzieli będę tam. Quote
beka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tola napisał(a):Czyżby to była Klusia:crazyeye: Ale urosła:loveu: Widzę, ze Pańcia uczyła chyba Suri robic "orła" na śniegu:evil_lol: Rozszyfrowałaś mnie :) Suri jest bardzo pojętna i w lot załapała o co chodzi... Suri waży obecnie 13,7 kg a pani doktór jej nie poznała:-o Quote
Tola Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 beka napisał(a):Nasza suczka dostała na imie Suri :) ciągle nie mam czasu założyc jej galerii, więc podrzuce jeszcze dwa zdjeciw w tym watku Czyżby to była Klusia:crazyeye: Ale urosła:loveu: Widzę, ze Pańcia uczyła chyba Suri robic "orła" na śniegu:evil_lol: Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Piękna Klucha :loveu: ale ona się zmienia.. Co chwile inny pies :lol: ale ja i tak zakochana w Dubeltówce.. :loveu: Quote
jogi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jestem w koncu To jak, czy możemy jutro umówić się na odbiór tego maleństwa z rozszczepem noska?? Quote
wanda szostek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Podnoszę maleństwa. Jogi dobrze, że ją weźmiesz. Mam nadzieję, że maleńka szybko dojdzie do normy. Quote
jogi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Soema TZ Toli mówił, że ta malunia ma jeszcze rodzeństwo tzn jedno coś nie znam płci. Jeśli byś się zdecydowała, to np oba maluszki mogłyby do mnie przyjechać jutro, a po 1 marca bym je przywiozła do kraka. Tylko ból jest taki, że jesli to małe_chore by nie zostalo u mojej teściowej, to czy wzięłabys dwa? Ale dodam, że ode mnie wyjadą odpchlone, odrobaczone, jeśli chore to z lekami, i dorzucam trochę karmy dla szczeniąt:cool3: To jak idziesz na taki układ??:razz: Quote
Soema Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jogi nie ma problemu, już ostatnio miałam 2 + Nancy i daliśmy radę :) wszystkie chyba sunie, oprócz tego co Tola wstawiła za siatką ;) Quote
Soema Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jogi napisał(a):czyli co przyjeżdzają dwa?? Ja mogę dwa później wziąć, jeśli Dubeltówka nie znajdzie domu ;) Quote
jogi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 oki to ja mogę wziąć dwa maluszki:multi: jak się umawiamy na odbiór?? Quote
Tola Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Parę minut temu odebralismy z TZ Dubeltówkę ze schroniska; oprócz niej zabralismy nasłabszego szczeniaka, który był w szpitaliku - to sunia znaleziona niedawno poza miastem. Była w bardzo złym stanie, wychudzona. Dubeltóweczka jest cudowna, taka malutka :loveu: Wtuliły się we mnie obie i tak jechały. Mam nadzieję, ze Dubeltóweczka przezyje:roll: Jest bardzo malutka; nie potrafie nic wiecej napisac. Moze to psi karzełek... Ale przecież małe jadą do specjalisty i juz niedługo bedzie wszystko wiadomo :loveu: O 16,30 jest przekazanie maluchów jogi, gdzies tak w połowie drogi. Jak wrócę to wrzuce zdjęcia z pozegnania:-( Ale czemu płaczę, przeciez pojechały po lepsze zycie:loveu: Quote
Recommended Posts