funia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ten jest chudy i jeszcze tamten co zdjęcie zrobione jest z góry.... Quote
betka-sp Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 kurna...tych opiekunów by trzeba było w tych gównach posadzić...tak na tydzień...może by poszli po rozum do głowy........:mad::mad::mad: Quote
Soema Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja odpadam..:shake: mama się rozchorowała i w domu została i jeszcze ją mam teraz pod opieką :) nie dam rady wziąć teraz psiaków..:-( Quote
funia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Napiszę więcej wieczorem ,bo będe rozmawiać z naszą wolontariuszką bo wraca zaraz ze schronu Quote
nika28 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja też nie mogę ich wziąść, pisałam już że tymczas mam zajęty :-( A tak bym chciała im pomóc... :-( Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Byłam w piatek ,sa 3 maleńkie ,ok 6 trochę większych zabiedzonych strasznie,2 z matką ,1 z matką i chyba 7 takich różnych wielkościowo . Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Od marca będę w Krakowie jeśli byłaby potrzeba i znalazłby się transport, mogę wziąć jakąś bidę od Was. Jakby dobrze poszło może nawet dwie. Jeśli teraz jest jakieś maleństwo w pilnej potrzebie to chyba byłoby DT dla niego w Tarnobrzegu. :) problemem znów transport.. Quote
jogi Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Soema 2 maluszki pójdą na Dt w oniedziałek. jeden do mnie, drugi do Basi:loveu: Dla niej weźcie jakieś maleństwo, dla mnie najbardziej potrzebującego Quote
jogi Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A i z transportem do krakowa coś pomyslimy;), bo ja bedę w Polsce do 11 marca, a zapowiada mi się wyjazd do krakowa właśnie także mogę wsiąć dla Ciebie Soema maluszka, a nawet dwa:cool3: Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Właśnie o Basi myślałam :loveu: Bianka będzie miała co niańczyć :) no to w takim razie, ja inne bidy wezmę ;) Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jogi napisał(a):A i z transportem do krakowa coś pomyslimy;), bo ja bedę w Polsce do 11 marca, a zapowiada mi się wyjazd do krakowa właśnie także mogę wsiąć dla Ciebie Soema maluszka, a nawet dwa:cool3: Jak miło :lol: co do liczby, jeszcze się zorientuję jak się finanse prezentują na przyszły miesiąc i me możliwości :) to moja Nancy się ucieszy :) znowu będzie miała z kim się tarmosić :diabloti: Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 to te większe szczeniaczki ,bardzo zabiedzone ale żywotne Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Sory za to ostatnie ,ale jak sie spieszy i nie potrafi odwracac zdjęć to tak wychodzi. Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Które Funiu są w najgorszym stanie? Bo domku to wszystkie potrzebują..:-( Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 No nie wiem ,które chcesz .CZy te małe sieroty?? ale jak weżmiemy dwie to zostanie jadna mała bida i co ?? Jogi na którą to trzeba by było być w tym Janowie w poniedziałek?? CZy ta druga sunia dla kogoś z Tarnowa ,to ty też ją masz od nas odebrać ? nie mam takiej możliwości ,żeby do weta je wieżć . Ale wiem ,że w schronie było odrobaczanie małych bo sama tabletki łamałam a Łachno wrzucał im do pyszczka . CZy te małe były nie wiem ,jeśli wiek im na to pozwoliłó to pewnie tak bo wet zostawił tabletki. Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Na str.58 masz Jogi częściowo tylko widoczna matke tych małych Quote
Recommended Posts