Tola Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Szczeniaczki i ich mamusia 3 chłopców i 2 dziewczynki Quote
funia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 DZisiaj byłam w schronie ,sytuacja jest troche opanowana .Jest suka z 7 małymi w boksie jest ok 7 szczeniaków ale już podrośniętych,jest sunia z 5 małych i dzisiaj dowieziona jedna sierota piękna czarna .:shake: Quote
beka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Malutka mnie wczoraj rozwaliła. Podeszła do Tary (starszej koleżanki ze zdjęcia), najpier polizał po pyszczku a potem...poszła szukać cysia.... Biedulka, ona jednak była maleńka jak ja wywalili..:( Quote
Tola Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 beka napisał(a):Malutka mnie wczoraj rozwaliła. Podeszła do Tary (starszej koleżanki ze zdjęcia), najpier polizał po pyszczku a potem...poszła szukać cysia.... Biedulka, ona jednak była maleńka jak ja wywalili..:( Biduleczka:-( Moze to tez miało wplyw na klopoty malenkiej:-( Quote
betka-sp Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 kochane maluszki...co to nikogo u was tu dzis nie było :mad::mad: Quote
betka-sp Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 w górę maluchy....Moze jakieś fotki...może imiona.......jakoś je trzeba może rozpoznawac.......... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 a czy Niunia Beki ma jakieś ogłoszenia? Quote
Tola Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cudna:loveu: A mnie udało sie wczoraj znależć dom dla jednego z tych piesków, tego jasnego wiekszego. Quote
Tola Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Joodith napisał(a)::laola: brawo, a gdzie ten domeczek? W Biłgoraju. Piesio będzie w domciu:p Quote
betka-sp Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 suer maluszki...lecimy w górę............:razz: Quote
funia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 obiecuję nowe zdjęcia .Bede w schronie jak zwykle w piątek Quote
Tola Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Trzymajcie kciuki za naszą maleńką schroniskową dziewczynkę, która walczy o zycie w klinice w Lublinie:placz: Quote
Tola Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 26.12. nasze wolontariuszki znalazły w schronisku leżącego nieruchomo szczeniaka; po przewiezieniu do weta okazało się, że maluch ma wysunięty na zewnąrz odbyt i bardzo cierpi. Zgodnie z zaleceniem lekarza nasi wolontariusze przewieżli natychmiast szczenię do kliniki do Lublina, ma teraz zapewnioną całodobową opiekę. Szczenię jest w ciężkim stanie, w każdej chwili może nastąpić perforacja jelita:-( Medycy usunęli maluchowi z jelita duże ilości kości. Trzymajcie kciuki za szczeniaka. Quote
jogi Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 no szlag mnie trafił:angryy: kiedy ten niedouczony jełop zniknie:angryy: zero empatii z głodu maluszki wszystko zjedzą:shake: taki ból:-( Quote
beka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja nie wiem po co do schronisk pchaja sie ludzie którzy nienawidza zwierząT? Mogą sie na nich bezkarnie wyżywać??? Mam nadzieje że gościu kiedys odpowie za to to wszystko co zrobił i czego nie zrobił a mógł :angryy: Moja mała zwana obecnie Klucha (chociaż do Kluchy jeszcze długa droga) wreszcie odzyskała apetyt. Już nie jej a pożera, wszystko co jej w paszczęke wpadnie. Suche mokre, wszystko. Robi za psa stóżujacego - obszczekuje wszystkich, i wszystkie psy. Zaczęłyśmy wychodzic na dwór - puszczam ja z moimi psami na ogród, biega jak młody żrebak. Fajnie na nia popatrzyć jak jest taka szczęśliwa. I po raz kolejny bedę mieć złamane serce :(:( Ciężko się bedzie rozstawać..... W tym tygodniu bedziemy sie szczepic. Quote
jogi Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja nie wiem po co do schronisk pchaja sie ludzie którzy nienawidza zwierząT? Mogą sie na nich bezkarnie wyżywać??? Mam nadzieje że gościu kiedys odpowie za to to wszystko co zrobił i czego nie zrobił a mógł :angryy: Dla pieniędzy. Dla niego psy to nie są żywe istoty to pieniądze!!! Im więcej odłowi tym więcej kasy dostanie, jakoś musi sie ich pozbyć, żeby było miejsce na kolejne i koło się kręci Quote
Joodith Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Trzymaj się dzielnie Malutka, zaciskamy kciuki za Twoje zdrówko. Quote
Recommended Posts