beka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='funia'] Piękny ten szczenior, pozostałe też śliczne :(:( To niesprawiedliwe że takie maluszki saw takich warunkach Quote
Tola Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 beka napisał(a):Piękny ten szczenior, pozostałe też śliczne :(:( To niesprawiedliwe że takie maluszki saw takich warunkach :-(:-(:-( A jak maluszka? Lepiej? Quote
funia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 scenariusz jest taki ; dopóki sa w schronie to rosyjska ruletka ,albo przeżyje bo jest silny ,albo jesli w pore ktoś litościwy zobaczy ,że coś nie tak zaczyna sie leczenie [czesto z góry skazane na porażkę] albo jakis tłuk weżmie na podwórko jak to mawiają ,a tam juz w razie rozwinięcia się choroby tragedia bo nikt go leczyc nie będzie [ są rzadk kie odstępstwa od tego] i skona u takiego pana ,a pan standardowo stwierdza ''struli go '' na to słowo Kur,,,a dostaję białej gorączki .Wiecie przecież ile lecza Beka i JOgi te małe suczki ,tak więc nie wiem co jest dla nich lepsze ?? może zdarzy się jakiś normalny dom ,ale dopóki sie tego nie jest w stanie sprawdzić to same wiecie... Quote
halbina Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='funia']< l]musimy to cudo ratować póki jeszcze żyje,bo wiecie co może być nie długo.....:placz: przepraszam za pytanie... czy to cudo słyszy?... :oops: Quote
jogi Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 czy to jest małe aściątko?? jesli tak napiszcie zaraz do doddy i proście o pomoc. Z taka sierścią nie ma szans Quote
Tola Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jogi napisał(a):czy to jest małe aściątko?? jesli tak napiszcie zaraz do doddy i proście o pomoc. Z taka sierścią nie ma szans Nie wiem... Napisalam do doddy... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Funia, jak duże jest to białe szczeniątko (nie aścik, tylko ten albinosek co tak smutno patrzy?)? Czy podobne do szczeniorki niuni Beki? I czy to dziewczę czy chłopcię? Quote
funia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 halbina napisał(a):przepraszam za pytanie... czy to cudo słyszy?... :oops: oczywiście !!!! Quote
halbina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ona jest prześliczna! bardzo bardzo mi sie podoba... jeśli nikt jej nie weźmie, organizujcie transport do Zabrza... :oops: Quote
funia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 halbina napisał(a):ona jest prześliczna! bardzo bardzo mi sie podoba... jeśli nikt jej nie weźmie, organizujcie transport do Zabrza... :oops: zdjecie robiłam w piątek ,więc trudno powiedzieć.... Quote
beka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 funia napisał(a):dlaczego miałaby nie słyszeć?? Często albinosy niestety niesłyszą :( Ale ta malutka ma chyba pigment.. U nas wreszcie lepiej, uff Quote
Tola Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='beka']Często albinosy niestety niesłyszą :( Ale ta malutka ma chyba pigment.. U nas wreszcie lepiej, uff To dobrze. Czekałam na taką wiadomość, mam nadziję, ze to koniec kłopotów malutkiej. A mały Baks ma juz swój wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/baks-psie-dziecko-pozostawione-na-ulicy-127112/ Proszę podnoscie wątek, moze to jakaś szansa dla maluszka... Quote
Tola Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jogi napisał(a):jutro rano oddaję Inkę siostrze Pani, która wzięła Ajszę (białą boksię z mojego podpisu):multi: Miałam jechac do Krakowa dziś, ale okazało się, że musze zostac i jade jutro rano Lepszego domu nie mogłabym Ince zyczyć:multi: Ale sie cieszę:multi::multi::multi: Gratuluje tak błyskawicznej adopcji:lol: Pisz jak maleńka w nowym domciu Quote
Tola Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Podmieniłam allegro Baksikowi: Proszę, pokochaj mnie... (500091705) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze kilka dni potrwa ;) mogę też mu zrobić alegratkę i adopcje.org (mój tymczasik właśnie przez to drugie znalazł DS;)) Jak mozesz to bardzo proszę. I wielkie dzieki za allegro:lol: Quote
funia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Nie ma już albinoski i tej amstafowatej.Ktoś kupił przez te dwa dni ,ale kto tego sie nigdy nie dowiemy.......:-( Quote
halbina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 widzę, że nie jest to powód do radości... :roll: Quote
Soema Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ojej... no to pięknie, poszedł śliczny biały szczeniaczek na prezencik dla bachora na święta :shake::-( żałuję, że się czaiłam, mogłam wziąć tego białego na DT. :shake::-( Trzeba trochę więcej optymizmu..:roll: choć po wypowiedziach Funi, też za dobrego przeczucia nie mam.. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ojej... no to pięknie, poszedł śliczny biały szczeniaczek na prezencik dla bachora na święta :shake::-( żałuję, że się czaiłam, mogłam wziąć tego białego na DT. :shake::-( Quote
emilia2280 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']ojej... no to pięknie, poszedł śliczny biały szczeniaczek na prezencik dla bachora na święta :shake::-( z ust mi to wyjélas :diabloti: Quote
Recommended Posts