Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

fotek nie będzie chwilowo, bo moja latorośc rzuciła aparatem:mad: tzn jak wychodziłam do pracy to działał, jak wróciłam już nie. Babcia przyznała się do winy:mad: Będziem lać obie;)

Tri dalej ma biegunkę, ale je i się bawi, więc się strasznie nie martwię. Męczy trochę to maleństwo, ale malenstwo ma duszę wojownika i dzielnie się broni:evil_lol:
Dobrze że terytorium działań wojennych obejmuje jedynie łazienkę, bo byłoby gorąco. Gdyby wychodziły, to z pewnością rozjemcą zostałaby moja córa, a ja musiałabym sie wyprowadzić, żeby nie oszaleć:p

Posted

hhihihihhih...no to niezły meksyk masz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a mże małej Tri jakieś lekkie środki na powstrzymanie biegunki....choćby troszeczku węgla..i lakcid... nie zaszkodzi na pewno... sorrki, że sie wtrancam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale miałam kiedyś szczuna z podejrzeniem parwo...i potem takie biegunki były właściwie "dniem powszednim" więc nawadniać..nawadniać i nawadniać..jak nie chce to strzykawą w paszczu :evil_lol:... ..a może troszku Smekty?? no...ja sobie tak rozważam....żeby tylko mała doszła do siebie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

DZisiaj przybyło około 30 szczeniaków w naszym raju schroniskowym,to jakas tragedia wszędzie sie od nich roi,.Jeśli ktoś reflektuje t o mamy taką dwuletnią tricolorkę jest od szczeniaka w schronie ,jest tak nie typowa ,że az nie można od niej wzroku oderwać .Można ja zobaczyć na stronie internetowej naszego schronu ,u Toli w postach jest adres..........zobaczcie jaka fajna nazywa się FIONA.

Posted

nie wiem ,ludzie dzwonią a on jeżdzi i zabiera ,są dwie suki bezdomne jedna ma 8,a druga 7 szczeniaków,reszta to same szczeniaczki bez matek...........:-(:-(

Posted

ciocie kochane nie popędzać:mad:
Jestem sama ma 4 koty, 3 dorosłe psy, 2 szczeniaki i córcię półtoraroczną. Czas na neta mam albo chwilę w pracy, albo jak córa zaśnie. Dziś oba malce miały kryzys, plus mój mały adopcyjny kotek ma panleukopenie. Dom zamienił mi się w szpital:placz:

Tri vel Inka dostała dziś surowice, bo było kiepściutko. Jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdzki ozdrowiała. Zjadła, wypiła i zaczęła szaleć, także będzie dobrze.

Posted

jogi napisał(a):

Tri vel Inka dostała dziś surowice, bo było kiepściutko. Jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdzki ozdrowiała. Zjadła, wypiła i zaczęła szaleć, także będzie dobrze.

Jogi co ona dostała???
moja nie je - karmię ja strzykawką, na biegunkę (teraz dostała od p. doktór cos o działaniu podobnym do nifuraoksazydu i jest ociupinę lepiej), jest ospała,

Posted

Beka moja dostaje kroplówki, plus synulox w zastrzykach(antybiotyk), lakcid i smektę i wczoraj dostała surowicę.
Jako, że dziś jest zdecydowana poprawa to myślę, że kluła sie wirusówka

Funia pogorszyło się po biegunce. Szybkie odwodnienie, utrata elektrolitów. Z Inki się po prostu lało.

Posted

funia napisał(a):
Beka napisz jak tam malenka bo bardzo sie martwię

Jest troche lepiej, dziś kupki po antybiotyku lepsze już nie woda.
Ale niejadek z niej okropny. Zupełnie jak mój synek ..;)