Jo37 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ja nie piszę nic, bo widząc tą małą po prostu beczę...powtarzam się, ale po prostu brak mi jej w ramionach :placz: acha Tola: czy chcesz żeby mój mąż zabrał transporterki z Wawy jak będzie wracał? Myślę ,że dziewczyny z Zamościa znajdą Tobie taką małą ,śliczną sunieczkę . Quote
betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jak mała ??? zaczęła jeść??? ale pije?????????? :lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 nie mogę mieć "takiej małej ślicznej sunieczki", bo mam już 4 nieśliczne i niemałe pieseczki :cool3::p no to mąż może je odwieźć do K-stawu, a stąd sobie jakoś zabierzecie do Zamościa. Jo37 - czy możesz te transporteki podrzucić na Mokotów któregoś wieczoru, najlepiej w piątek 16-19? Adres podałabym Ci na pw. Quote
jogi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja już opanowałam sytuacje, ale nie obyło się bez antybiotyku. Tri miała potworna biegunkę pół nocy, wręcz lało się z niej, ale już jest duża poprawa. Mimo że starałam się wprowadzić jedzenie powoli:roll: Quote
betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 oj...to dobrze, że sobie z tym poradziłaś...odwodnić takiego maluszka można bardzo szybko....:shake: Quote
betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jogi napisał(a):eeeeeeee ja to niezniszczalny model jestem;) tri najedzona usnęła. Nie miałam sumienia zawozić jej do lecznicy więc siedzi w łazience z drugim maleństwem:lol: jogi a ten malec drugi w koszyczku to nie rodzeństwo tej małej???? Joy-ocalona przez allegrowiczów, potrzebuje domu (483204312) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jogi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Betka ja żem wet:cool3::lol: O MATKO KLON:crazyeye: moja mała jest na Podkarpaciu to raz, a dwa ma dopiero 3tyg, więc to nie rodzeństwo, ale podobieństwo uderzające:crazyeye: Quote
nika28 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jogi, jak ja Ci zazdroszczę takiej tymczasowiczki :eviltong: Ona jest cudowna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Joy z Allegro jest z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczki-chore-na-parwowiroze-czesc-w-dt-jest-lepiej-ufff-124027/ wszystkie są piękne :loveu: a Jogi ta mała już ma swój domek "zaklepany":> Quote
betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Joy ma też osobny wątek...i tam ją wypatrzyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noralnie byłam pewna, że to to maleństwo z koszyczka Tri ...hihihihi http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudny-szczeniorek-po-przejsciach-szuka-domu-125556/ Quote
betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 maluszki...siku i spać.............:cool3::cool3::cool3: Quote
betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jogi napisał(a):eeeeeeee ja to niezniszczalny model jestem;) tri najedzona usnęła. Nie miałam sumienia zawozić jej do lecznicy więc siedzi w łazience z drugim maleństwem:lol: wiecie co..ja będe upierdliwa :evil_lol::evil_lol: ale czt ta malutka to nie Figa z tego wątku???? takie same nawet kropeczki na nosku............... http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczki-chore-na-parwowiroze-czesc-w-dt-jest-lepiej-ufff-124027/index3.html Quote
beka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jogi napisał(a):ja już opanowałam sytuacje, ale nie obyło się bez antybiotyku. Tri miała potworna biegunkę pół nocy, wręcz lało się z niej, ale już jest duża poprawa. Mimo że starałam się wprowadzić jedzenie powoli:roll: U nas też dzis biegunka :( Jutro idziemy do p. doktór... Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Maluszki...trzymać sie....lecimy na pierwszą :cool3::cool3: Quote
Jo37 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):nie mogę mieć "takiej małej ślicznej sunieczki", bo mam już 4 nieśliczne i niemałe pieseczki :cool3::p no to mąż może je odwieźć do K-stawu, a stąd sobie jakoś zabierzecie do Zamościa. Jo37 - czy możesz te transporteki podrzucić na Mokotów któregoś wieczoru, najlepiej w piątek 16-19? Adres podałabym Ci na pw. Tak . Podaj proszę adres . Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 maluszki....hopamy :razz::razz::razz: Quote
beka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Moja malutka nie chce jeść :( i ma okropną qu..e. a poza tym jeśt śliczna i kochana i okropnie groźna. Moje psy sie jej najwyrażniej boją i uciekają w popłochu jak matulka usiłuje je gonic Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no co one z tymi biegunkami??? :-o kochane maleństwa, pewnie zmiana diety... boją się takiego maleństwa :evil_lol::evil_lol: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 beka możesz troszke małą przegłodzić...tylko pić dużo musi żeby sie nie odwodniła... to stres, zmiana karmy tak sie nałożyły.... jak sie do wieczora nie uspokoi radziła bym iść do weta.... :roll::roll: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 hopamy w górę...jak tam się Tri czuje???? gdzie są fotki :mad::mad::mad::mad::mad: dużo...duzo duuuuuuuuużo fotek :mad::mad::mad: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 hej...nie spać mi tu znowu !!!! hopamy do góry............ Quote
funia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 no właśnie ,gdzie te zdjęcia ????? Quote
Recommended Posts