Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
ja nie piszę nic, bo widząc tą małą po prostu beczę...powtarzam się, ale po prostu brak mi jej w ramionach :placz:

acha Tola: czy chcesz żeby mój mąż zabrał transporterki z Wawy jak będzie wracał?

Myślę ,że dziewczyny z Zamościa znajdą Tobie taką małą ,śliczną sunieczkę .

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę mieć "takiej małej ślicznej sunieczki", bo mam już 4 nieśliczne i niemałe pieseczki :cool3::p

no to mąż może je odwieźć do K-stawu, a stąd sobie jakoś zabierzecie do Zamościa. Jo37 - czy możesz te transporteki podrzucić na Mokotów któregoś wieczoru, najlepiej w piątek 16-19? Adres podałabym Ci na pw.

Posted

ja już opanowałam sytuacje, ale nie obyło się bez antybiotyku.
Tri miała potworna biegunkę pół nocy, wręcz lało się z niej, ale już jest duża poprawa. Mimo że starałam się wprowadzić jedzenie powoli:roll:

Posted

Betka ja żem wet:cool3::lol:

O MATKO KLON:crazyeye:

moja mała jest na Podkarpaciu to raz, a dwa ma dopiero 3tyg, więc to nie rodzeństwo, ale podobieństwo uderzające:crazyeye:

Posted

jogi napisał(a):
eeeeeeee ja to niezniszczalny model jestem;)

tri najedzona usnęła. Nie miałam sumienia zawozić jej do lecznicy więc siedzi w łazience z drugim maleństwem:lol:

wiecie co..ja będe upierdliwa :evil_lol::evil_lol: ale czt ta malutka to nie Figa z tego wątku???? takie same nawet kropeczki na nosku...............
http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczki-chore-na-parwowiroze-czesc-w-dt-jest-lepiej-ufff-124027/index3.html

Posted

jogi napisał(a):
ja już opanowałam sytuacje, ale nie obyło się bez antybiotyku.
Tri miała potworna biegunkę pół nocy, wręcz lało się z niej, ale już jest duża poprawa. Mimo że starałam się wprowadzić jedzenie powoli:roll:

U nas też dzis biegunka :(
Jutro idziemy do p. doktór...

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
nie mogę mieć "takiej małej ślicznej sunieczki", bo mam już 4 nieśliczne i niemałe pieseczki :cool3::p

no to mąż może je odwieźć do K-stawu, a stąd sobie jakoś zabierzecie do Zamościa. Jo37 - czy możesz te transporteki podrzucić na Mokotów któregoś wieczoru, najlepiej w piątek 16-19? Adres podałabym Ci na pw.

Tak . Podaj proszę adres .

Posted

Moja malutka nie chce jeść :(
i ma okropną qu..e.

a poza tym jeśt śliczna i kochana i okropnie groźna.
Moje psy sie jej najwyrażniej boją i uciekają w popłochu jak matulka usiłuje je gonic

Posted

beka

możesz troszke małą przegłodzić...tylko pić dużo musi żeby sie nie odwodniła... to stres, zmiana karmy tak sie nałożyły.... jak sie do wieczora nie uspokoi radziła bym iść do weta.... :roll::roll: