Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jogi napisał(a):
musimy się dokładnie dogadac z funią, bo ona mi małą ma dowieźć połowę drogi. Ustalenia trwają;)

hihih...to wiesz, że ja jestem upierdliwa o będę domagała sie fotek małej :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

beka, ona jest nie śliczna tylko PRZEEEEEEEEEEEEEEŚŚŚŚŚŚŚLICZNA i PRZEEEEEEEEEEEEEKOCHAAANNNNNNNNNNAAAAAAAAAAA!!!!!

Co za cudeńko, jak to się wtula, ile ufności w tym małym ciałeczku!! Jak ślicznie załatwiała się - kiedy ją włożyłam do zlewu albo pod prysznic, dopiero tam siusnęła, a ja zaraz spłukałam ku jej bezbrzeżnemu zdumieniu "cio ty lobis z moim siusiu??" :-o

No po prostu Ci zazdroszczę!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):

No po prostu Ci zazdroszczę!!!:loveu::loveu::loveu:

Tiaaa jak tak zazrościsz to może na noce ją weżmiesz.
Mąż kazał mi po drodze stopery kupic bo mała koncertuje :evil_lol:

Posted

a ja i tak Ci zazdroszczę :eviltong:

u nas ją ululałam jak dziecko i zaspaną położyłam spać do transporterka - przespała 6 godzin, a za pięć 1 w nocy dałą koncert - zamiast budzika.

Ale w drodze mąż się denerwował - płakała calutki czas. Ale on też się totalnie w niej zakochał :loveu: nawet ciągle mi wyrzucał czemu sami jej nie wzięliśmy :eviltong:

Posted

Mam pytanie:
sunia była odrobaczana i odpchalana - kiedy mam powtórzyć odrobaczanie?
Mała Inka ma biegunkę i generalnie na jedzenie sie nie rzuca.

Rodzice Maciusia czy u was chodziła normalniee? bo u mnie łapki jej się rozjeżdzaja okropnie na kafelkach ...
a w ogóle ma wrażenie że ona ma z 5 tygodni taka nieporadna .....

Idziemy sie kapać bo starnie sie ubrudziła.i waniajet :diabloti:

Posted

:loveu:beka - kochanie się w nocy skupkało, na szczęście w koszulkę męża, którą jej dołożyłam do kontenerka i która już jest po pranku :p:eviltong: i dlatego może ciut waniajet.

o odrobaczeniu to chyba Tola wie szczegóły - ja nie :shake:

u nas też okropnie się jej rozjeżdżały, ale myślałam, że to normalne, u nas wszędzie jest terakota...czasem nasz dorosły Gawcio też się ślizga... zresztą ja wykorzystywałam każdy drobny moment by mała była sobie wygodnie w moich objęciach, więc za dużo to ona nie chodziła :evil_lol::loveu:

daj jej foteczki pliiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss :loveu::loveu::loveu: i całuj ją i tul, bo to takie niusieczki, no ja już całkiem na jej punkcie oszalałam :shake::p mąż też, dzwoni co jakiś czas i pyta co u małej i wymawia mi, że jej nie zostawiliśmy :evil_lol:

Posted

:loveu:o odrobaczeniu to chyba Tola wie szczegóły - ja nie :shake:

Tola nie zna szczegółow, ale zadzwoniła do weta, który orobaczał maluśkie i juz wie:cool3:
Kolejne odrobaczanie za miesiąc, potem za 2 tyg szczepienie

Posted

0 17 tej przekazałam JOGI Trikolorkę ,była przekochana lizała mi rekę podczas jazdy i chciała sie bawić aż w końcu usnęła.Jak Jogi ją odebrała ,to dała ją swojej malutkiej córeczce na kolanka w samochodzie ,a ta tri tak machała ogonkie że mało jej sie ogon nie urwał!!!

Posted

eeeeeeee ja to niezniszczalny model jestem;)

tri najedzona usnęła. Nie miałam sumienia zawozić jej do lecznicy więc siedzi w łazience z drugim maleństwem:lol:

Posted

Ale cudowne :loveu: i obie jakieś takie niepospolite, szczęście mają te psiaki, że na Ciebie trafiają.. Pewnie szybko domek znajdzie. Ta mniejsza już "zaklepana" :>

Posted

Malutka nie chce jeść :(
tam gdzie była jadła wszystko i sucha karmę i mieso z ryżem i mokre...
A u nas nie:(
Rano zjadła troche ryzu z mieskiem i marchwia i teraz dałam jej kleik mleczno ryżowy ze strzykawki prosto do pysia...

Ma katerek :(

Posted

Może to wynik stresu i zmiany otoczenia.. :roll: moja tymczasowiczka też na poczatku jeśc nie chciała. A potem się poczuła swobodnie i jadła, ale i tak kiedy ona miała ochotę ;) może to nic poważnego..:shake:

Posted

Beka w tym schronie dają nawet śrutę:angryy:
Może być tak, że najadła się po wyjściu ze schronu dobrego jedzonka, po takim syfie przejście na dobre jedzenie może spowodować zaplenie jelit. Podaj jej lakcid, daj jedzonko w małych ilościach, a jesli dalej nie będzie apetytu to pozostaje wizyta u weta.

Moja mała najadla się i zareagowała biegunką. po tym schronie wszytsko jest mozliwe

Posted

:placz:

acha Tola: czy chcesz żeby mój mąż zabrał transporterki z Wawy jak będzie wracał?

Tak oczywiscie, bo to nasze fundacyjne transporterki, będą na pewno potrzebne:cool3:
Tez martwię sie malutką, czemu nie chce jesc:roll:
Moze to ta przyczyna o której poisze jogi.