Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

myśle intensywnie ,zobacze co jutro przyniesie.........TA trikolorka jakaś osowiała była Jeśli coś by pewnego było na trasie do Janowa ,to bym je podwiozła ,a tak czekam na JOGI co mi odpowie .TYLKO boję się ,że mogą w tym czasie zostać przez kogoś zabrane......:shake::shake::shake:

Posted

Przecież jest transport do Warszawy z niedzieli na poniedziałek . Czarna sunia może jechać w kontenerku ( kontener zostanie zwrócony do Was )

Posted

Jo37 napisał(a):
Przecież jest transport do Warszawy z niedzieli na poniedziałek . Czarna sunia może jechać w kontenerku ( kontener zostanie zwrócony do Was )

jej :multi::multi: super by było...a może beka byś na pare dni wzięła też ta tri.... ?? zanim jogi jej nie odbierze.... każdy dzień dla tych mauchów w schronie to wyrok... :-o:-o:-o

Posted

Jo37 napisał(a):

O jakim transporcie mówisz??

Posted

beka napisał(a):
O jakim transporcie mówisz??

Ma przyjechać do Warszawy do hotelu Pati Misia . Misię mam odebrać od niego z samego rana w poniedziałek .Mam nadzieję ,ze szczeniaka w kontenerku też zabierze . Wszystko będzie dogrywane w sobotę .
Sprawę Misi nagrywa Tola . W razie czego mam nadzieję ,że Pati przetrzyma szczeniaka do popołudnia bo ja od razu pędzę do pracy .

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
to chyba o mojego męża chodzi z tym trans :cool3:;)

mąż już wie, że będzie wiózł nie tylko Miśkę ale też i szczeniora, ja mam tylko nadzieję, żę się zmieszczą 2 transporterki - to jedyna niewiadoma tej akcji

//na pewno...te maluszki są malutkie :cool3: zmieszczą sie na pewno....:multi::multi::multi:

Posted

normalną trasą, czyli przez Krasnystaw-Lublin-Ryki-Garwolin :p

to ile w końcu tych szczeniów jedzie? Tricolorka też? :roll:

ależ to piękne kuleczki :loveu:

przypominam, bo Tola mnie pytała (a ja byłam w lekkim szoku, bo pod nogami bezczelnie przeleciała mi mysz :roll:) - mąż wyjeżdża w nocy, około 2-2:30 z niedzieli na poniedziałek. W Wawie jest koło 6:30 i to koło tej godziny trzeba dziewczynki odebrać, bo mąż powiewa dalej w dłuuuuggggąąąąąąą dalszą trasę. Chciałabym dostać numer kom. do osoby, która będzie odbierać Misię i Kuleczkę, tak żebym mogła puścić sygnał czy smska gdy mąż będzie w Garwolinie, stamtąd jest jeszcze jakieś 40 min. BARDZO zależy mi żeby mąż nie czekał, bo on jedzie do pracy, na 10 musi być kolejne 200 km od Wawy i nie chcę żeby na przyszłość odmówił mi wożenia psinków. Odbiór może nastąpić w dowolnym miejscu na trasie, Joasia proponowała MCDONALDA przy wjeździe do Wawy od Zakrętu.

Ja będę na dogo za jakiś czas później znowu także dogrywajcie wszystko - już macie większość info :p, jak coś jeszcze się urodzi to będę opdpowiadać.

Posted

Dopiero jestem; nastąpiło troche zmian:roll:
Przede wszystkim malenka tri jest juz bezpieczna, dzisiaj funia zabrałą ją ze schronu.
Natomiast czarnulki juz nie było.
Funia zabrała ze schronu oprócz maleńkiej tri kolejną bidulkę - najnmniejszą ze szczeniaków pozostawionych na przystanku:roll:
Beka wie juz o całej sytuacji; mamy zapakowac małą do kontenerka i wysłac w niedzielę do Warszawy razem z Misią

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Tola, ja nie rozumiem... :oops:
piszesz, że czarnej nie ma (:-(), a na koniec, że macie załadować i jedzie z moim mężem do Wawy... Kto??

edit: a pewnie ta najmniejsz sunia, tak? a masz jej fotki?

Do Warszawy jedzie Misia no i maleńka sunia - szczeniak, która funia zabrałą dzisiaj ze schronu razem z maleńką tri; maleńka tri pojedzie niebawem do jogi.
Wszystko jasne:cool3:

Posted

Fotek nie mam; obie panny po wizycie u weta pojechały do znajomych, którzy przechowja maleństwa przez te parę dni.
Jak funia pojawi sie na dogo to opisze maleństwo