beka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mam nadzieję ze wszystkie są zdrowe, teraz tak okropnie zimno:( Quote
betka-sp Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 funia napisał(a):tri -kolor ,jak mówisz jest sama bo jej rodzeństwo szybko znalazło dom.Ona taka bidulka tkwi w schronie w zamościu i jest bardzo wystraszona ,nikomu sie nie podobała...... jak takie pięknoty moga sie nikomu nie podobać ???? w górę maluszki...... Quote
funia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Byłam dzisiaj ,jestem załamana dwie kulki poszły do domków ale gdzie to nie wiem .Została jedna sierota czarna i ta trikolorka .Sa smutne skulone zziębnięte .CZarna kulka spi w kartonowym pudełku pod gołym niebem ,bo podobno ''tak chce'' ,ma łyse placki od pasożytów,mówią że sypana była i to zarasta ale drapie się Prosze znajdzmy im domy zostały tylko te dwie a tak zimno...... Quote
Soema Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie ma żadnych szans na DT?:-( Takie cuda.. I takie niepospolite obie.. A tu tak zimno, moja tymczasowiczka kuperek w mieszkaniu grzeje, na dwór wychodzi jak już bardzo musi, a tamta niby "tak chce"..:shake: Quote
jogi Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 dziewczyny piszcie do wszystkich domów tymczasowych szczeniaczkowych, nie można ich tak zostawić. Łamalam się czy nie wziąć tej łaciatki, a tu wczoraj podrzucono nam do lecznicy 3 tygodniowe maleństwo i chcąc nie chcąc mam je w domu, także łaciatki wziąć nie mogę, eh zycie:-( Quote
Soema Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja już drugiego psiaka wziąć nie mogę :-( takie cuda :placz: Obie suczki? Nikogo z tamtego rejonu nie kojarzę :shake: Mapa Dogo pójdzie w ruch :diabloti: Quote
beka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 o matko serce mi pęka jak na nie patrzę :( Jak znajdzie się transport to wezmę tą czarną. Mieszkam pod Warszawą. Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jesuuu.....no jak można....takie ślicznoty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czemu nikt ich nie chce....?? dziewczyny napiszcie cos więcej ..jakie one duże będą??? ta trikolotka mi sie fotka nie chce otworzyć :placz: fack.... ile ona ma ?? zaszczepiona ??? zdrowa??? jejku....czemu to aż tak daleko..... dajcie wiecej fotek... trzeba im jakies banerki porobić....ogłoszenia...one nie mogą w taką zimnice tam zostać :placz::placz: nie przetrzymają tak chłodów..... Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 funia napisał(a):Byłam dzisiaj ,jestem załamana dwie kulki poszły do domków ale gdzie to nie wiem .Została jedna sierota czarna i ta trikolorka .Sa smutne skulone zziębnięte .CZarna kulka spi w kartonowym pudełku pod gołym niebem ,bo podobno ''tak chce'' ,ma łyse placki od pasożytów,mówią że sypana była i to zarasta ale drapie się Prosze znajdzmy im domy zostały tylko te dwie a tak zimno...... piękne kuleczki-przylepki szukaja domków................ Quote
beka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 beka napisał(a): :( Jak znajdzie się transport to wezmę tą czarną. Mieszkam pod Warszawą. Zacytuje sama siebie. Jak bedzie transport to wezme ją do siebie Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 beka napisał(a):Zacytuje sama siebie. Jak bedzie transport to wezme ją do siebie beka.... na stałe czy DT ??? TRANSPORT PILNIE POTRZEBNY- ZAMOŚĆ-WARSZAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 funia .. jak bys oceniła ich docelową wielkość....bo ta trikolorka chyba łapki ma grubiutkie :razz: ile ona teraz może mieć...z 3 mc ???? taki mały smutasek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ona powinna byc właśnie teraz między ludźmi ..socjalizowana na kochanego , spokojnego pieska.... a nie marznąć z schronie.... co sie poirobiło :crazyeye::crazyeye: Quote
beka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 betka-sp napisał(a):beka.... na stałe czy DT ??? TRANSPORT PILNIE POTRZEBNY- ZAMOŚĆ-WARSZAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DT - szkoda żeby tam marniała ... Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 maluchy w górę..... ............i szukamu transportu...Zamość- Warszawa !!!!!!!!!!! .nie moge patrzeć jak te bidy tam marnieją :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 .... Nie odpuszczę..... KUSECZKI szukają domków...............halo!!!!! jest tam kto?????????????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 hop maluszki....na 1-wszą :lol::lol::lol::lol: Quote
jogi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 zamierzam jechać 29 do Warszawy więc mogę podrzucić maluszka. Wtedy też mogłabym wziąć na Dt tą tri:) Tylko szkoda żeby one jeszcze siedziały ten tydzień w schronie. Halo dziewczyny zamojskie da się gdzieś u Was na ten tydzień umieścić maluszki w Dt:help1: Quote
beka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jogi napisał(a): Tylko szkoda żeby one jeszcze siedziały ten tydzień w schronie. O ile za tydzień jeszcze będą Quote
Tola Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jestem; u nas dzisiaj makabryczny dzien, mało byc pieknie i radosnie a siedzimy tu i ryzcymy. Wczoraj udało się naszą onkowatą Korę wyciagnąc ze schronu, myslelismy ze teraz to juz bedze tylko lepiej, a Kora cała noc wymiotowała krwia i biegunka tez z krwią:placz::placz::placz: Sunia bardzo wycienczona:-( Zaraz zadzwonie do funi i powiem jej o szczeniakach, cos bedziemy myslec Quote
betka-sp Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jogi napisał(a):zamierzam jechać 29 do Warszawy więc mogę podrzucić maluszka. Wtedy też mogłabym wziąć na Dt tą tri:) Tylko szkoda żeby one jeszcze siedziały ten tydzień w schronie. Halo dziewczyny zamojskie da się gdzieś u Was na ten tydzień umieścić maluszki w Dt:help1: hej....tydzień to jeszcze nie dramat..tak myślę....jak możesz to podzuć tą czarnulkę do beki...a jestes pewna??, że tri możesz wziąść na tymczas?? masz chyba jakiegoś malucha..... kurde...od nas wszędzie daleko :placz::placz::placz:bo może by tejk trikolorce moje suki troche pomatkowały...... nie moge patrzec jak te bidy tam siedzą.....:placz::placz::placz: Quote
jogi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 mam maluszka ale dziś został zarezerwowany i za tydzień dziewczyna go zabiera. Chciała już dziś, ale wolę poczekać. Takze będe miała miejsce na tri:razz: Quote
Recommended Posts