Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
tri -kolor ,jak mówisz jest sama bo jej rodzeństwo szybko znalazło dom.Ona taka bidulka tkwi w schronie w zamościu i jest bardzo wystraszona ,nikomu sie nie podobała......

jak takie pięknoty moga sie nikomu nie podobać ???? w górę maluszki......

Posted

Byłam dzisiaj ,jestem załamana dwie kulki poszły do domków ale gdzie to nie wiem .Została jedna sierota czarna i ta trikolorka .Sa smutne skulone zziębnięte .CZarna kulka spi w kartonowym pudełku pod gołym niebem ,bo podobno ''tak chce'' ,ma łyse placki od pasożytów,mówią że sypana była i to zarasta ale drapie się Prosze znajdzmy im domy zostały tylko te dwie a tak zimno......

Posted

Nie ma żadnych szans na DT?:-( Takie cuda.. I takie niepospolite obie.. A tu tak zimno, moja tymczasowiczka kuperek w mieszkaniu grzeje, na dwór wychodzi jak już bardzo musi, a tamta niby "tak chce"..:shake:

Posted

dziewczyny piszcie do wszystkich domów tymczasowych szczeniaczkowych, nie można ich tak zostawić.
Łamalam się czy nie wziąć tej łaciatki, a tu wczoraj podrzucono nam do lecznicy 3 tygodniowe maleństwo i chcąc nie chcąc mam je w domu, także łaciatki wziąć nie mogę, eh zycie:-(

Posted

jesuuu.....no jak można....takie ślicznoty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czemu nikt ich nie chce....?? dziewczyny napiszcie cos więcej ..jakie one duże będą??? ta trikolotka mi sie fotka nie chce otworzyć :placz: fack.... ile ona ma ?? zaszczepiona ??? zdrowa??? jejku....czemu to aż tak daleko..... dajcie wiecej fotek... trzeba im jakies banerki porobić....ogłoszenia...one nie mogą w taką zimnice tam zostać :placz::placz: nie przetrzymają tak chłodów.....

Posted

funia napisał(a):
Byłam dzisiaj ,jestem załamana dwie kulki poszły do domków ale gdzie to nie wiem .Została jedna sierota czarna i ta trikolorka .Sa smutne skulone zziębnięte .CZarna kulka spi w kartonowym pudełku pod gołym niebem ,bo podobno ''tak chce'' ,ma łyse placki od pasożytów,mówią że sypana była i to zarasta ale drapie się Prosze znajdzmy im domy zostały tylko te dwie a tak zimno......

piękne kuleczki-przylepki szukaja domków................

Posted

beka napisał(a):
:(
Jak znajdzie się transport to wezmę tą czarną. Mieszkam pod Warszawą.

Zacytuje sama siebie.

Jak bedzie transport to wezme ją do siebie

Posted

beka napisał(a):
Zacytuje sama siebie.

Jak bedzie transport to wezme ją do siebie

beka.... na stałe czy DT ??? TRANSPORT PILNIE POTRZEBNY- ZAMOŚĆ-WARSZAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

funia ..

jak bys oceniła ich docelową wielkość....bo ta trikolorka chyba łapki ma grubiutkie :razz: ile ona teraz może mieć...z 3 mc ???? taki mały smutasek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ona powinna byc właśnie teraz między ludźmi ..socjalizowana na kochanego , spokojnego pieska.... a nie marznąć z schronie.... co sie poirobiło :crazyeye::crazyeye:

Posted

betka-sp napisał(a):
beka.... na stałe czy DT ??? TRANSPORT PILNIE POTRZEBNY- ZAMOŚĆ-WARSZAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DT - szkoda żeby tam marniała ...

Posted

zamierzam jechać 29 do Warszawy więc mogę podrzucić maluszka.
Wtedy też mogłabym wziąć na Dt tą tri:)

Tylko szkoda żeby one jeszcze siedziały ten tydzień w schronie.

Halo dziewczyny zamojskie da się gdzieś u Was na ten tydzień umieścić maluszki w Dt:help1:

Posted

Jestem; u nas dzisiaj makabryczny dzien, mało byc pieknie i radosnie a siedzimy tu i ryzcymy.
Wczoraj udało się naszą onkowatą Korę wyciagnąc ze schronu, myslelismy ze teraz to juz bedze tylko lepiej, a Kora cała noc wymiotowała krwia i biegunka tez z krwią:placz::placz::placz:
Sunia bardzo wycienczona:-(
Zaraz zadzwonie do funi i powiem jej o szczeniakach, cos bedziemy myslec

Posted

jogi napisał(a):
zamierzam jechać 29 do Warszawy więc mogę podrzucić maluszka.
Wtedy też mogłabym wziąć na Dt tą tri:)

Tylko szkoda żeby one jeszcze siedziały ten tydzień w schronie.

Halo dziewczyny zamojskie da się gdzieś u Was na ten tydzień umieścić maluszki w Dt:help1:

hej....tydzień to jeszcze nie dramat..tak myślę....jak możesz to podzuć tą czarnulkę do beki...a jestes pewna??, że tri możesz wziąść na tymczas?? masz chyba jakiegoś malucha..... kurde...od nas wszędzie daleko :placz::placz::placz:bo może by tejk trikolorce moje suki troche pomatkowały...... nie moge patrzec jak te bidy tam siedzą.....:placz::placz::placz:

Posted

mam maluszka ale dziś został zarezerwowany i za tydzień dziewczyna go zabiera. Chciała już dziś, ale wolę poczekać.
Takze będe miała miejsce na tri:razz: