funia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 U nas tymczasy to tragedia....:shake::shake::shake::shake: Quote
Soema Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Selenga']obiecane banerki Dzięki :)) Quote
funia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ta rabata to nowa sunia maleństwo ok. połtora miesiąca ma ,została sama czwórka jej rodzeństwa znalazła domy w ciągu dwóch dni ''bo to pieski były''.Jest bardzo smutna i samotna ,zasypia przytulona do budy barzo smutny widok.Trzy czarne suńki ,dalej czekają ,ale bez żadnego odzewu .Biegaja po całym schronie ,boję się żeby coś im się nie stało bo pchają się wszędzie i o tragedię nie trudno..... Quote
jogi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 to maleństwo merlę jest przepiękne:loveu: gdyby nie to, że wyjeżdzam na dłużej to bym ją zabrała na DT:placz: Quote
Dorothy Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 nie wierze ze takie slodkie piekne kluseczki tkwia w schronie. To niemozliwe!! :-( maja jakies ogloszenia?? allegro? Quote
funia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Mają ogłoszenia ,ale ta rabata nowa nie ma żadnego!! Quote
Tola Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 funia napisał(a):Mają ogłoszenia ,ale ta rabata nowa nie ma żadnego!! Maja chyba tylko to jedno ogłoszenie, które zrobiłam... Quote
betka-sp Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jej śliczne maleństwa/////a ta tri-kolorka..... jesuuuuuuuu...tylko schrupać i zacałować :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: dajcie więcej fotek..............ona w tym samym schronie wylądowała??? jaka duża moze być???? Quote
funia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 tri -kolor ,jak mówisz jest sama bo jej rodzeństwo szybko znalazło dom.Ona taka bidulka tkwi w schronie w zamościu i jest bardzo wystraszona ,nikomu sie nie podobała...... Quote
jogi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 proszę o lepsze zdjęcia, zrobie małej ogloszenia. na razie tylko tyle mogę Quote
funia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Jogi ,ja jestem w schronie dopiero w środę ale jak bedę mogła zrobić jej wcześniej to wstawie je. Quote
Tola Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Przed chwil zadzwonił facet, ze ma szczeniaki suczki 2 misięczne, wiezie je do schronu:placz: Kiedy to sie skonczy:-( Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tola napisał(a):Przed chwil zadzwonił facet, ze ma szczeniaki suczki 2 misięczne, wiezie je do schronu:placz: Kiedy to sie skonczy:-( :-( jeśli kiedyś ludzie zmądrzeją, będą odpowiednie pogadanki w szkołach, a zabieg sterylizacji będzie tańszy.. Czyli jeszcze trochę :angryy: Quote
funia Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 dobranoc maleńkie ,ale dzisiaj zimno !! Quote
funia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 dobranoc ,do środy moje maluszki!! Quote
Recommended Posts