betka-sp Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 funia... daj znac jak samopoczucie maluszków....;););) Quote
Tola Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dopiero wczoraj dowiedziałam się o wątku:roll: A dzisiaj kolezanka w pracy pokazuje mi na zdjeciu identyczną luleczkę:roll: Juz myslałam, ze to jedna a dziewczynek ma dom, ale nic z tego... Okazało się, ze kolezanka zabrała piesia od faceta ok 3 tyg temu - spotkała go z pudełkiem z 5 psiakami (wszystkie takie same) jak wracał z zamojskiej giełdy... Znajomej szkoda się zrobiło i wzięła. Dzisiaj płakała, jak powiedziałam ze reszta jest w schronie:-( Facet mówił, ze jak nie sprzeda za tydzien to zawiezie do schroniska... I chyba to te sunie, piesio kolezanki jest identyczny. Quote
funia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 suńki czują się dobrze ,biegają po całym placu .Chodza za każdym ,kto tylko na nie popatrzy i bardzo lubią branie na ręce w sekundzie zasypiają .Mają chyba wszoły ,dużo białych punkcików i drapią się bardzo.. Quote
funia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [FONT=Arial Black]UDAŁO MI SIE SAMEJ WKLEIĆ ZDJĘCIE !!!!!!!!!:krolik::cunao::cunao:ALE NUMER !!!!!! DZIĘKI GOSIA [/FONT] Quote
funia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 One sa takie smutne,tylko wtedy się cieszą jak są blisko człowieka.Dorosłe suki schroniskowe zdarza się ,że je harną jak za bardzo maleństwa sie do nich przytulają ,o jedzenie też już muszą walczyć ,bo co lepsze to zaraz inne im wyj:placz::placz:adają albo psy z zewnatrz przechodzace przez dziury w ogrodzeniu. Quote
betka-sp Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 śliczne maluszki melduja sie na domki...............:cool3::cool3::cool3: Quote
funia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ALE SMUTEK <NIKT ICH NIE CHCE!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
betka-sp Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 czy ktoś zrobił im już ogłoszenia ??? allegro...gratka itp ?????????? jakies banerki............ cioteczki ...........PLEASE Quote
funia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Nic nie mają .A dzisiaj znalazły dziewczyny 5 szczeniaków koło lasu.............. Quote
funia Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Jestem załamana nic chyba z tego nie będzie....:shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
Tola Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='funia']Jestem załamana nic chyba z tego nie będzie....:shake::shake::shake::placz::placz::placz:[/quote] Jak zdąże to zrobię im jeszcze dzisiaj ogłoszenia tam gdzie umiem:roll: Quote
betka-sp Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 hej..maleństwa/... w górę..... dajcie jakieś świeże fotki :razz::razz: Quote
Tola Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [URL="http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/1151/"]3 maleńkie suczki szukają domu : marta : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl[/URL] Quote
funia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Nowe zdjęcia będą w środę ,wtedy idę do schronu.Ale nie wiem ,czy te zdjęcia coś zmienią ,nikt nawet nie wspomina o nich :shake::shake::shake::shake: Quote
Soema Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nie wolno tracić wiary ! Są tak cudne i na pewno znajdą się dobre domki.. Trzeba zrobic banerki ! Poproszę zaraz kogoś, może da radę :) piękne są.. Quote
funia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Boje się ,żeby nie zostały zabrane przez ''byle kogo''. Quote
Soema Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Przydałby się DT .. :/ wtedy można panować nad adopcją, podpisać umowę i doglądać.. Bo w schronach to różnie :roll: A banerek będzie później :) Quote
Recommended Posts