Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero wczoraj dowiedziałam się o wątku:roll:
A dzisiaj kolezanka w pracy pokazuje mi na zdjeciu identyczną luleczkę:roll:
Juz myslałam, ze to jedna a dziewczynek ma dom, ale nic z tego...
Okazało się, ze kolezanka zabrała piesia od faceta ok 3 tyg temu - spotkała go z pudełkiem z 5 psiakami (wszystkie takie same) jak wracał z zamojskiej giełdy... Znajomej szkoda się zrobiło i wzięła. Dzisiaj płakała, jak powiedziałam ze reszta jest w schronie:-(
Facet mówił, ze jak nie sprzeda za tydzien to zawiezie do schroniska...
I chyba to te sunie, piesio kolezanki jest identyczny.

Posted

suńki czują się dobrze ,biegają po całym placu .Chodza za każdym ,kto tylko na nie popatrzy i bardzo lubią branie na ręce w sekundzie zasypiają .Mają chyba wszoły ,dużo białych punkcików i drapią się bardzo..

Posted

One sa takie smutne,tylko wtedy się cieszą jak są blisko człowieka.Dorosłe suki schroniskowe zdarza się ,że je harną jak za bardzo maleństwa sie do nich przytulają ,o jedzenie też już muszą walczyć ,bo co lepsze to zaraz inne im wyj:placz::placz:adają albo psy z zewnatrz przechodzace przez dziury w ogrodzeniu.

Posted

[quote name='funia']Jestem załamana nic chyba z tego nie będzie....:shake::shake::shake::placz::placz::placz:[/quote]
Jak zdąże to zrobię im jeszcze dzisiaj ogłoszenia tam gdzie umiem:roll:

Posted

[URL="http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/1151/"]3 maleńkie suczki szukają domu : marta : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl[/URL]

Posted

Nowe zdjęcia będą w środę ,wtedy idę do schronu.Ale nie wiem ,czy te zdjęcia coś zmienią ,nikt nawet nie wspomina o nich :shake::shake::shake::shake: