Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odp: sunki
[FONT=Verdana]TRZY czarne małe suczki zostały podrzucone do schroniska, są sierotami.

Dopiero niedawno zaczęły same jeść, mają niecałe 2 miesiące. a może i trochę

mniej. [/FONT]

[FONT=Verdana]Są maleńkie ,myślę że nie urosną duże. [/FONT]
[FONT=Verdana]W tej chwili jest w schronisku ok. 30 szczeniakó , ale te są najmniejsze i wymagają troskliwej opieki.

Mamy małą adopcje w schronie zwłaszcza suk ,więc czeka je smutny los.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT]

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no jak ślicznotki z nich ,prawda???? umordowaam sie dzisiaj z tymi zdj~ęciami ,ale jakimś cudem udalo mi sie dwa zamiescic,za cholere wiecej nie moge,bo mam jeszcze pare fajnych,ktore warto zobaczyc.

Posted

JEZU ,czy ktoś je zechce ?Bo się załamię jak ich jutro w schronie nie będzie ,a pracownik powie'' poszły do ludzi''.Aby nie do jakiegoś tłuka co jak mu urosną to je wyrzucii...od takich państwa chroń je dobry Boże...

Posted

suńki są nadal ,dwie trzymają się razem a jedna jest zawsze dalej na uboczu,jakby była bardziej ostrożna.Czy ktoś je zechce ? tak zimno jest wieczorem....a one tak same tam są na tym placu schroniskowym ,płakać się chce!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:DOBRANOC maleńkie ,będę w środę w schronie to was znowu wykocham za wszystkie dni.