aga 2 Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Specjalnie tutaj, a nie na wystawach, bo myśle, że bardziej zainteresuje molosowców niż ogół. Zwyc Klubu - XAVER vom Hause Rumpel, mieszka gdzies w byłej Jugosławii czy innej Serbii. Zwyc. Klubu + BOB - OXANA vom Hause Naubrand Młodz. Zwyc. Klubu:BASCO vom Charco Młodz. Zwyc. Klubu:Berneweiler's KANDRA KENDRA z Norwegii Czyli nie sami Niemcy :D Polskich akcentow jeszcze nie znam, wyników konkurecji hodowlanych tez nie, jak poznam, to dodam. Quote
tunio Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 A Ty dojechalas w koncu ? :hmmmm: Czekam na polskie akcenty,czekam 8) byle niezby dlugo,bo wiesz ze nie grzesze nadmierna cierpliwoscia :wink: Quote
aga 2 Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Kochana, ja jestem kobieta pracująca, więc musisz sie uzbroić w cierpliwość. Nie dojechałam :placz: Do samego końca miałam nadzieję :cry: Z polskich akcentów: Zina od Vadanora ocena doskonała w klasie otwartej suk (55 zgloszeń) oraz Unique RG Alegranda, która mieszka w Rosji, byla 4 w klasie młodzieży. I to chyba wsio. Quote
tunio Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 No to przynajmniej oceny doskonale bo gdzies tam czytalam,ze na klubowce rottasow w 2003 (gdzies za granica)suka zeszla z ocena dobra. Czyli robimy postepy :thumbs: :wink: Quote
Gosia Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 To tytuły wyjechały w końcu poza? Katastrofa. Jaguś- kryjemy choćby trupem. W Niemczech już nic nie ma. Goś Goś Quote
aga 2 Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 Ten tytuł, co wyjechał, wzbudzil ponoć nieco kontrowersji. :-? Podobno wygrać miał QUANTAS v.d. Jagersburger Frost, ale to Ci opowiem - nic nadzwyczajnego zresztą.Ale Quantas też nic specjalnego. Jezzzuuu, jakim trupem, jakim trupem???? Quote
aga 2 Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 Uzupełniam i sie poprawiam - Unique byla 4 w pośredniej. Sorry za zamieszanie, ale teraz Niemcy idą za FCI z klasami i już nie ma starszej młodziezy. Porownuja mlodziez z pośrednią o zwycięstwo klubu. Carry, specjalnie dla Ciebie :evilbat: - inne polskie psy z ocena dobra, w tym jeden import z Niemiec. Nie tak duzo ich, bo 2. Quote
tunio Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Carry, specjalnie dla Ciebie :evilbat: - inne polskie psy z ocena dobra, w tym jeden import z Niemiec. Nie tak duzo ich, bo 2. Ten import z Niemiec sie nie liczy bo to oni psa na ocene dobra wyhodowali. Quote
aga 2 Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 Ojej, ojej, już nie badź taka stricte :wink: W przyszlym roku jade, choćby nie wiem co, bede tam pierwsza :wink: Nieważne, z psami czy bez :evilbat: Goska, i Tobie tez nie odpuszczę :evilbat: Quote
tunio Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 W przyszlym roku jade, choćby nie wiem co, bede tam pierwsza :wink: Nieważne, z psami czy bez :evilbat: Goska, i Tobie tez nie odpuszczę :evilbat: A mnie bys niezabrala ? Chetnie poogladam takie skupisko urodzonych mordercoff. Quote
nice_girl Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 W przyszlym roku jade, choćby nie wiem co, bede tam pierwsza Nieważne, z psami czy bez Trzymamy kciuki :D Quote
Gosia Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 w przyszłym roku będziemy z : 1) BACARDI Kontestacja; 2) BLIZZARD Kontestacja; 3) BLACK JACK Kontestacja; 4) BIJOU Kontestacja 5) BOSSA NOVA Kontestacja; 6) BENNET Kontestacja; 7) BLANCHE Kontestacja 8) BALLANGA Kontestacja reszty jakoś nie znam :x Ale tak, czy siak- szwaby będą mogły się w nos pocałować. Szczególnie, jak patrzę na zdjęcia z tegorocznej wystawy. Amen. Gosia Quote
aga 2 Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Noz kurde, Gosia, jeszcze: 9) BRONX Kontestacja, czyli Bronuś. Mieli przyjechac w wakacje, coby go pokazać, ale nie dojechali jakos :cry: Mówią, że Norweżka bosko sie poruszała. Oxana... No, niech bedzie. A pozostałe psy widzialaś? Była Jugosławia pokazała piekne psy. No, oprócz zwycięzcy klubu :lol: a tak BTW, to własciciel Xavera kupił go raptem 2 miesiące temu. Wcześniej miał też ODO v.d. Flugschneise i któregoś z R. vom Weissen Schwan. Jednego nie mozna mu odmówić - facet wie, jak i kiedy kupować psy :lol: Quote
Gosia Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Przeleciałam szybko, bo wczoraj byłam strasznie zmęczona i dzisiaj też. Ale już to, co widziałam, całkiem mi starczyło. Paskudne psy i tyle. Jutro wyrażę opinię o każdym po kolei, jak się przyjrzę. :wink: Gosia Quote
aga 2 Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 Na aniwie jest troche zdjęć, ale nie sa z reguły podpisane :( Quote
tunio Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Na aniwie jest troche zdjęć, ale nie sa z reguły podpisane :( To robcie zgaduj-zgadule 8) PS.A w sumie ile bylo lacznie rottasow zgloszonych ? :hmmmm: Quote
aga 2 Posted September 11, 2004 Author Posted September 11, 2004 401, w tym tylko ok. 140 z Niemiec. Quote
Recommended Posts