Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teresz10 napisał(a):
Tifet zajrzyj prosze na priv w sprawie Baala.
pozdrawiam

jedną z osób kojazę dziękuję za podsunięcie pomysłu... już wysłałam pw... że czekam na odpowiedź lub reakcję na wątku... w sumie kto wie jeśli nadal szukają psiaka... narazie cicho sza poczekajmy...:cool1:

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie sie podziala zakochana w Baalu Agatka z Limanowej?Dolozy cos na leczenie? A mialo byc tak pieknie.Przepraszam ale nie moge wyzbyc sie tej nutki sarkazmu:razz:

Posted

Alaa napisał(a):
A gdzie sie podziala zakochana w Baalu Agatka z Limanowej?Dolozy cos na leczenie? A mialo byc tak pieknie.Przepraszam ale nie moge wyzbyc sie tej nutki sarkazmu:razz:

coz, Alaa, wyjelas i to z ust :p tez jestem ciekawa

Posted

[quote name='Dorothy']coz, Alaa, wyjelas i to z ust :p tez jestem ciekawa
Mam dziwna pewność, że potencjalny DS już zrezygnował. :shake:
Chyba nie ma na co czekać tylko szukać nowego domu.

Jeszcze raz zapytam: czy Baal jest na forum owczarkowym????
[SIZE=2]Może tam znajdzie się ktoś, kto da mu szanse na wyleczenie :placz:

Posted

[quote name='Negri_2008']Mam dziwna pewność, że potencjalny DT już zrezygnował. :shake:
Chyba nie ma na co czekać tylko szukać nowego dt.

kiedy najsmutniejsze jest to, ze to nie mial byc DT,tylko kochajacy, troskliwy, pewny swej milosci do psa DOM STALY ktory gwarantowal mu adopcje i opieke.:p
i co?
i dupa.

Posted

Kochani,
W przytulisko w Klębowie k/Wołomina jest Baal :-(
To piękny, dwuletni pies.
Jego historia jest tragiczna. Przeczytajcie ją, w pierwszym poście jego wątku są wszystkie informacje.
Sytuacja jest bardzo zła, ponieważ pies dokonuje samookaleczenia, gryząc niemiłosiernie swój ogon :placz: .

Miał mieć dom w pięknych polskich górach, jednak osoba która zdecydowała się przygarnąć Baala zrezygnowała z jego adopcji.
Nie wnikam dlaczego, bo chyba szkoda na to czasu. :angryy:

Miejsce, w którym pies przebywa zabija go, więc BARDZO POTRZEBNY JEST DOM TYMCZASOWY , w którym pies dojdzie do równowagi.

Powstał też niewielki dług finansowy w lecznicy, która zrobiła dla Baala badania krwi i kału, więc Baal potrzebuje również wsparcia finansowego.

Baal jest pięknym i młodym psem a tak bardzo nieszcześliwym.
Pomóżcie mu, proszę.

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy są na pieska jakieś wpłaty?
Ja dam 30zł, tylko proszę o nr konta.

Wysłąłam Ci PW - dziękujemy:loveu:.
W poniedziałek zrobię podsumowanie.

Posted

Zrobiłem Allegro tylko mam prośbę podajcie mi jakiś nr telefonu do kogo można dzwonić w sprawie tego biedaka jest podany tylko mail :shake: Jeżeli mam coś zmienić to proszę o info na pw.
I jeszcze jedna rzecz nie dodawajcie aukcji do obserwowanych bo nie będzie wiadomo czy ktoś faktycznie obserwuje.
Będę dopiero przy kompie wieczorem to dam znać czy coś się dzieje w sprawie Baala.
Owczarek Niemiecki Piękny (495539209) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='gigi-44']

Zrobiłem Allegro tylko mam prośbę podajcie mi jakiś nr telefonu do kogo można dzwonić w sprawie tego biedaka jest podany tylko mail :shake: Jeżeli mam coś zmienić to proszę o info na pw.
I jeszcze jedna rzecz nie dodawajcie aukcji do obserwowanych bo nie będzie wiadomo czy ktoś faktycznie obserwuje.
Będę dopiero przy kompie wieczorem to dam znać czy coś się dzieje w sprawie Baala.
Owczarek Niemiecki Piękny (495539209) - Aukcje internetowe Allegro

Dziękujemy za wsparcie i odzew :lol:

Posted

Kuźwa wiedziałam, że jego stan będzie się pogarszał podajcie na PW nr konta dołożę parę zł. Pomyślcie o tym kołnierzu i tabletkach na uspokojenie żeby wyciszyć psiaka.

Posted

Nie ma czasu bo bedzie to samo co z juniorem i straci ogon!

Pilnie trzeba go wyleczyc bo bedzie porblem nie tylko z DS ale i DT. Wiem co mówię bo jazdę mieliśmy do tej pory z Juniorem niezłą.

poprosze równiż nr konta.

dostalismy dla Juniora fajny płyn na uspokojenie i działa. Dam znac jak się nazywa.

Posted

wzbaczcie ale w grudniu mam multum pracy...
w sobotę byłam w Klembowie po pewnego sznaucerka ale nawet nie było czasu zerknąć do Baala... tylko zamieniłam o nim kilka zdań... jedno się nie zmieniło pilnie potrzebny jest DT bo z ogonem znów robi się masakra... chłopakowi znów coraz częściej odbija i się gryzie... wyniki też są nie za ciekawe... (Radka jak coś gdzieś trzeba będzie to na pw możesz podawać mój numer w sprawie Baala... )...

Posted

1doberman napisał(a):
Pomyślcie o tym kołnierzu i tabletkach na uspokojenie żeby wyciszyć psiaka.

myślę, że kołnierz byłby dobrym rozwiązaniem.
Może jakaś lecznica wypożyczy na jakiś czas taki kołnierz?
Mój wet, jeżeli będzie miał wolny to da, ale ja jestem daleko od tego psa i nie będę mogła zawieźć kołnierza na miejsce :placz:
Gdyby możliwy był dowóz kołnierza dajcie znać to szybciutko pójdę do weta i uproszę co trzeba. ;)