tifet Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 teresz10 napisał(a):Tifet zajrzyj prosze na priv w sprawie Baala. pozdrawiam jedną z osób kojazę dziękuję za podsunięcie pomysłu... już wysłałam pw... że czekam na odpowiedź lub reakcję na wątku... w sumie kto wie jeśli nadal szukają psiaka... narazie cicho sza poczekajmy...:cool1: Quote
Negri_2008 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Czy Baal jest na owczarkach? To piękny ON-ek :loveu:. Na pewno ktoś to zauważy i może znajdzie dla niego dobre miejsce Quote
Alaa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A gdzie sie podziala zakochana w Baalu Agatka z Limanowej?Dolozy cos na leczenie? A mialo byc tak pieknie.Przepraszam ale nie moge wyzbyc sie tej nutki sarkazmu:razz: Quote
tifet Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 z psem jest naprawdę źle... :shake: trzeba go zabrać jak najszybiej... i zwrócić za leczenie... Quote
Negri_2008 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 tifet napisał(a):z psem jest naprawdę źle... :shake: Co to znaczy? :shocked!: Napisz coś więcej Quote
Dorothy Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Alaa napisał(a):A gdzie sie podziala zakochana w Baalu Agatka z Limanowej?Dolozy cos na leczenie? A mialo byc tak pieknie.Przepraszam ale nie moge wyzbyc sie tej nutki sarkazmu:razz: coz, Alaa, wyjelas i to z ust :p tez jestem ciekawa Quote
Negri_2008 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Dorothy']coz, Alaa, wyjelas i to z ust :p tez jestem ciekawa Mam dziwna pewność, że potencjalny DS już zrezygnował. :shake: Chyba nie ma na co czekać tylko szukać nowego domu. Jeszcze raz zapytam: czy Baal jest na forum owczarkowym???? [SIZE=2]Może tam znajdzie się ktoś, kto da mu szanse na wyleczenie :placz: Quote
Dorothy Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Negri_2008']Mam dziwna pewność, że potencjalny DT już zrezygnował. :shake: Chyba nie ma na co czekać tylko szukać nowego dt. kiedy najsmutniejsze jest to, ze to nie mial byc DT,tylko kochajacy, troskliwy, pewny swej milosci do psa DOM STALY ktory gwarantowal mu adopcje i opieke.:p i co? i dupa. Quote
Negri_2008 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mnie też jest smutno z tego powodu :-( i jednocześnie jestem...:angryy: Martwię się o tego psa; jest młody i piękny a taki nieszczęśliwy :placz: Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kochani, W przytulisko w Klębowie k/Wołomina jest Baal :-( To piękny, dwuletni pies. Jego historia jest tragiczna. Przeczytajcie ją, w pierwszym poście jego wątku są wszystkie informacje. Sytuacja jest bardzo zła, ponieważ pies dokonuje samookaleczenia, gryząc niemiłosiernie swój ogon :placz: . Miał mieć dom w pięknych polskich górach, jednak osoba która zdecydowała się przygarnąć Baala zrezygnowała z jego adopcji. Nie wnikam dlaczego, bo chyba szkoda na to czasu. :angryy: Miejsce, w którym pies przebywa zabija go, więc BARDZO POTRZEBNY JEST DOM TYMCZASOWY , w którym pies dojdzie do równowagi. Powstał też niewielki dług finansowy w lecznicy, która zrobiła dla Baala badania krwi i kału, więc Baal potrzebuje również wsparcia finansowego. Baal jest pięknym i młodym psem a tak bardzo nieszcześliwym. Pomóżcie mu, proszę. _______________________________________________________ To napisałam na forum owczarkowym. Wstawiłam też link do wątku Baala Miejmy nadzieję, ze ktoś z miłośników tej rasy nie pozostawi Baala bez pomocy :placz: Quote
maggiejan Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czy są na pieska jakieś wpłaty? Ja dam 30zł, tylko proszę o nr konta. Quote
anouk92 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 maggiejan napisał(a):Czy są na pieska jakieś wpłaty? Ja dam 30zł, tylko proszę o nr konta. Wysłąłam Ci PW - dziękujemy:loveu:. W poniedziałek zrobię podsumowanie. Quote
gigi-44 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Zrobiłem Allegro tylko mam prośbę podajcie mi jakiś nr telefonu do kogo można dzwonić w sprawie tego biedaka jest podany tylko mail :shake: Jeżeli mam coś zmienić to proszę o info na pw. I jeszcze jedna rzecz nie dodawajcie aukcji do obserwowanych bo nie będzie wiadomo czy ktoś faktycznie obserwuje. Będę dopiero przy kompie wieczorem to dam znać czy coś się dzieje w sprawie Baala. Owczarek Niemiecki Piękny (495539209) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maggiejan Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 anouk92 napisał(a):Wysłąłam Ci PW - dziękujemy:loveu:. Dzięki, wpłacę dzisiaj przelewem internetowym. Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='gigi-44']Zrobiłem Allegro tylko mam prośbę podajcie mi jakiś nr telefonu do kogo można dzwonić w sprawie tego biedaka jest podany tylko mail :shake: Jeżeli mam coś zmienić to proszę o info na pw. I jeszcze jedna rzecz nie dodawajcie aukcji do obserwowanych bo nie będzie wiadomo czy ktoś faktycznie obserwuje. Będę dopiero przy kompie wieczorem to dam znać czy coś się dzieje w sprawie Baala. Owczarek Niemiecki Piękny (495539209) - Aukcje internetowe Allegro Dziękujemy za wsparcie i odzew :lol: Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Sądzę, że numer telefonu do Tifet, albo do Anouk... Dziewczyny - podacie swoje numery tel dla Gigi-44? Biedny Baal... DT PILNIE POTRZEBNY!!! Quote
Negri_2008 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Podnosze bo super pilne. Czy jest odzew na allegro? Czy ktoś choć obserwuje aukcję? Quote
1doberman Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kuźwa wiedziałam, że jego stan będzie się pogarszał podajcie na PW nr konta dołożę parę zł. Pomyślcie o tym kołnierzu i tabletkach na uspokojenie żeby wyciszyć psiaka. Quote
Zbójini Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nie ma czasu bo bedzie to samo co z juniorem i straci ogon! Pilnie trzeba go wyleczyc bo bedzie porblem nie tylko z DS ale i DT. Wiem co mówię bo jazdę mieliśmy do tej pory z Juniorem niezłą. poprosze równiż nr konta. dostalismy dla Juniora fajny płyn na uspokojenie i działa. Dam znac jak się nazywa. Quote
Ra_dunia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Prosimy o DT dla Baala! SPRAWA BARDZO PILNA!!! dziękujemy bardzo za wsparcie finansowe. Jesteście wspaniali! Quote
tifet Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 wzbaczcie ale w grudniu mam multum pracy... w sobotę byłam w Klembowie po pewnego sznaucerka ale nawet nie było czasu zerknąć do Baala... tylko zamieniłam o nim kilka zdań... jedno się nie zmieniło pilnie potrzebny jest DT bo z ogonem znów robi się masakra... chłopakowi znów coraz częściej odbija i się gryzie... wyniki też są nie za ciekawe... (Radka jak coś gdzieś trzeba będzie to na pw możesz podawać mój numer w sprawie Baala... )... Quote
Negri_2008 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 1doberman napisał(a):Pomyślcie o tym kołnierzu i tabletkach na uspokojenie żeby wyciszyć psiaka. myślę, że kołnierz byłby dobrym rozwiązaniem. Może jakaś lecznica wypożyczy na jakiś czas taki kołnierz? Mój wet, jeżeli będzie miał wolny to da, ale ja jestem daleko od tego psa i nie będę mogła zawieźć kołnierza na miejsce :placz: Gdyby możliwy był dowóz kołnierza dajcie znać to szybciutko pójdę do weta i uproszę co trzeba. ;) Quote
Recommended Posts