1doberman Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czy są jakieś wieści z domku Bala? Nie ma zdjęć, czy ktoś robił wizytę poadopcyjną? Martwię się o niego jak sobie radzi i czy obgryzanie ogonka ustało. Quote
tifet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hmmm... anouk chyba jako ostatnia się kontaktowała z Państwem... ale szczerze mówiąc nie wiem czy była na poadopcyjnej-była chyba tylko na wszelki wypadek u Państwa w domu zobaczyć jak suńka zareaguje i było wszystko oki... razem byłyśmy na przedadopcyjnej i domek w pełni odpowiedzialny... Quote
gonia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cioteczki...błagam- zajrzyjcie tu...pomoc niezbędna a ja już nie wiem co robić...bezsilnośc mne dobija..ale może Wy coś zaradzicie??? http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/ Quote
anouk92 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie ma co się martwić - domek Baala jest bardzo odpowiedzialny. Zadzwonię i dam znać co i jak. Quote
Recommended Posts