anouk92 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Proszę zajrzyjcie na ten wątek. http://www.dogomania.pl/forum/f28/przywiazali-mnie-do-drzewa-w-lesie-mam-tylko-7-miesiecy-czy-cane-corso-126361/#post11364812 Quote
Zbójini Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jestem w kontakcie z p. Martą ze Śląska , która się zakochała w Baalu:loveu: i pisze, że być może uda się go zabrac już 13go grudnia :multi:( ale data:diabloti: ) Quote
anouk92 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zbójini napisał(a):jestem w kontakcie z p. Martą ze Śląska , która się zakochała w Baalu:loveu: i pisze, że być może uda się go zabrac już 13go grudnia :multi:( ale data:diabloti: ) aaaaaaaaaaaaaa:multi: czekamy na więcej info, kto to ,skąd? Quote
anouk92 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Podsumowanie wpłat na Baala: Dorota W. - 50 zł Maggiejan - 30 zł Urszula W. - 30 zł Mysza1 - 100 zł Robert St. - 200 zł Teresz - 20 zł Razem: 430 zł Dziękujemy :loveu: Dzisiaj powinnam się wybrać do kliniki uregulować rachunek. Quote
teresz10 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Trzymam kciuki za Baala. Mam nadzieję ze moja skromna cegiełka na jego leczenie dotarła... życzę cierpliwości w odbieraniu telefonów. Ogłaszajcie go jako kastrata, to przesieje pseudohodowców ... pozdrawiam Quote
anouk92 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Proszę pamiętajcie że Baal absolutnie nie może trafić do kojca. Musi być członkiem rodziny i mieć kontakt z ludzmi. Quote
Negri_2008 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nie chcę się wtrącać do adopcji Baala, ponieważ wiem, że dziewczyny wybiorą dla tego biednego psa najlepszy dom z możliwych. Mam tylko taką jedną refleksję, że Baal ma piękną historię; śmierć właściciela, pies warował na cmentarzu i może być tak, że ludzie będą zakochiwać się w jego historii a nie w nim samym :p. Dlatego potrzebna jest ostrożność, aby takie osoby dobrze sprawdzić ( na ile to jest to oczywiście możliwe). Już była taka "zakochana" osoba, a gdy okazało się że trzeba go leczyć nagle wszystko ucichło. Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dom na pewno będzie wybrany dokładnie i starannie. Z wizytami przed i po adopcyjnymi ;) Gigi - wiem o czym mówisz jeśli chodzi o telefony... zwłaszcza jeśli np siedzisz w open space i nawet drzwi zamknąć nie możesz ;) Quote
gigi-44 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jeżeli będzie trzeba sprawdzić jakiś domek na śląsku to dajcie znać a jeśli będzie potrzebna jakaś dobra karma dla niego to OWP (owczarek w potrzebie) ma dobre zniżki w zaprzyjaźnionym sklepie zoo http://www.zoologic.pl Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='gigi-44']Jeżeli będzie trzeba sprawdzić jakiś domek na śląsku to dajcie znać a jeśli będzie potrzebna jakaś dobra karma dla niego to OWP (owczarek w potrzebie) ma dobre zniżki w zaprzyjaźnionym sklepie zoo http://www.zoologic.pl Dzięki za informacje - dobrze wiedzieć :) Teraz mocno trzymam kciuki, żeby domki się zdecydowały... Quote
agamika Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tifet masz priva ode mnie :oops: ehh ... szczerze to ja myślałam ze on ma dom juz :shake::-( Quote
megiko Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cały wątek czytałam na wdechu... szkoda, że niedojrzała emocjonalnie Agatka zmarnowała Baalowi tym swoim "zaklepywaniem" prawie miesiąc na poszukiwanie domu :angryy:. Poproszę o nr konta - chętnie dorzucę swoje 3 grosze, a gdyby potrzebny był transport na tereny południowej Polski to służę pomocą. Quote
Ra_dunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Dużo osób myślało, że Baal już jest na prostej do nowego domku :( niestety albo i stety nic z tego nie wyszło... Dziękujemy ogromnie za wszelką pomoc :loveu: Quote
tifet Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 pilnie szukam osoby która pilnie najlepiej w najbliższych dniach sprawdzi dom w Dąbrowa Górnicza :razz: jak wszystko będzie oki to w połowie miesiąca Baal będzie miał swój dom... Quote
1doberman Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oj trzymam kciuki bo tutaj każdy dzień się liczy:lol: Quote
agamika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='tifet']pilnie szukam osoby która pilnie najlepiej w najbliższych dniach sprawdzi dom w Dąbrowa Górnicza :razz: jak wszystko będzie oki to w połowie miesiąca Baal będzie miał swój dom... jest już ktoś ? czy poszukiwania trwają ? Quote
tifet Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 agamika napisał(a):jest już ktoś ? czy poszukiwania trwają ? poszukiwania "sprawdzacza" trwają:cool1: Quote
Negri_2008 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gigi-44']Jeżeli będzie trzeba sprawdzić jakiś domek na śląsku to dajcie znać a jeśli będzie potrzebna jakaś dobra karma dla niego to OWP (owczarek w potrzebie) ma dobre zniżki w zaprzyjaźnionym sklepie zoo http://www.zoologic.pl Gigi proponował pomoc przy sprawdzaniu domu na Śląsku :roll: Quote
tifet Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 niestety Pani dziś dostała nieoczekiwany prezent od rodziców - małego owczarka niemieckiego... Baal szuka dalej domku... Quote
Negri_2008 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ja też..... no pewnie, lepiej mieć taką zabaweczkę, którą można wziąć do łózia Odpadła następna "zakochana" osoba :angryy: Quote
gigi-44 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zbójini napisał(a):Może Peter? wysłałem mu linka... To Peter dostał dwa linki :lol: to jego bliska okolica, i wiem że w tej sprawie z pewnością by pomógł ale sprawa się już wyjaśniła szkoda że na niekorzyść Baala:placz: Quote
1doberman Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Oj biedak coś szczęścia nie ma:placz:, nawet Mikołaj go omija:( Quote
Recommended Posts