Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbójini napisał(a):
jestem w kontakcie z p. Martą ze Śląska , która się zakochała w Baalu:loveu: i pisze, że być może uda się go zabrac już 13go grudnia :multi:( ale data:diabloti: )

aaaaaaaaaaaaaa:multi:

czekamy na więcej info, kto to ,skąd?

Posted

Podsumowanie wpłat na Baala:

Dorota W. - 50 zł
Maggiejan - 30 zł
Urszula W. - 30 zł
Mysza1 - 100 zł
Robert St. - 200 zł
Teresz - 20 zł

Razem: 430 zł

Dziękujemy :loveu:

Dzisiaj powinnam się wybrać do kliniki uregulować rachunek.

Posted

Trzymam kciuki za Baala. Mam nadzieję ze moja skromna cegiełka na jego leczenie dotarła... życzę cierpliwości w odbieraniu telefonów. Ogłaszajcie go jako kastrata, to przesieje pseudohodowców ...
pozdrawiam

Posted

Nie chcę się wtrącać do adopcji Baala, ponieważ wiem, że dziewczyny wybiorą dla tego biednego psa najlepszy dom z możliwych.

Mam tylko taką jedną refleksję, że Baal ma piękną historię; śmierć właściciela, pies warował na cmentarzu i może być tak, że ludzie będą zakochiwać się w jego historii a nie w nim samym :p.
Dlatego potrzebna jest ostrożność, aby takie osoby dobrze sprawdzić ( na ile to jest to oczywiście możliwe).

Już była taka "zakochana" osoba, a gdy okazało się że trzeba go leczyć nagle wszystko ucichło.

Posted

Dom na pewno będzie wybrany dokładnie i starannie. Z wizytami przed i po adopcyjnymi ;)

Gigi - wiem o czym mówisz jeśli chodzi o telefony... zwłaszcza jeśli np siedzisz w open space i nawet drzwi zamknąć nie możesz ;)

Posted

[quote name='gigi-44']Jeżeli będzie trzeba sprawdzić jakiś domek na śląsku to dajcie znać a jeśli będzie potrzebna jakaś dobra karma dla niego to OWP (owczarek w potrzebie) ma dobre zniżki w zaprzyjaźnionym sklepie zoo http://www.zoologic.pl
Dzięki za informacje - dobrze wiedzieć :)
Teraz mocno trzymam kciuki, żeby domki się zdecydowały...

Posted

Cały wątek czytałam na wdechu... szkoda, że niedojrzała emocjonalnie Agatka zmarnowała Baalowi tym swoim "zaklepywaniem" prawie miesiąc na poszukiwanie domu :angryy:.

Poproszę o nr konta - chętnie dorzucę swoje 3 grosze, a gdyby potrzebny był transport na tereny południowej Polski to służę pomocą.

Posted

pilnie szukam osoby która pilnie najlepiej w najbliższych dniach sprawdzi dom w Dąbrowa Górnicza :razz: jak wszystko będzie oki to w połowie miesiąca Baal będzie miał swój dom...

Posted

[quote name='tifet']pilnie szukam osoby która pilnie najlepiej w najbliższych dniach sprawdzi dom w Dąbrowa Górnicza :razz: jak wszystko będzie oki to w połowie miesiąca Baal będzie miał swój dom...

jest już ktoś ? czy poszukiwania trwają ?

Posted

[quote name='gigi-44']Jeżeli będzie trzeba sprawdzić jakiś domek na śląsku to dajcie znać a jeśli będzie potrzebna jakaś dobra karma dla niego to OWP (owczarek w potrzebie) ma dobre zniżki w zaprzyjaźnionym sklepie zoo http://www.zoologic.pl
Gigi proponował pomoc przy sprawdzaniu domu na Śląsku :roll:

Posted

Zbójini napisał(a):
Może Peter? wysłałem mu linka...

To Peter dostał dwa linki :lol: to jego bliska okolica, i wiem że w tej sprawie z pewnością by pomógł ale sprawa się już wyjaśniła szkoda że na niekorzyść Baala:placz: