etulka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Tak moze nie bylo to dla ciebie do konca jasne ale dlatego prosilam zeby pytac, a ty w zamian zarzuciłaś mi publicznie klamstwo. Nie lubie po napisaniu na forum cztac tego 10 razy i poprawiac bo wtedy nie jest to do konca naturalne. Moje oba psy w domu sa po przygodach (pierwotni wlasciciele sie ich pozbyli ) i nigdy tego nie ukrywalam. Nie bawmy sie w tak gornolotne sformulowania zew karze psy :) jest wiele for i wiele innych form pomocy. Jestem zwolennikiem ze jesli gdzies nie mozna sie dogadac nie nalezy probowac za wszelka cene bo szkoda na to czasu i energii. A moze ja to traktuje za powaznie ale zarzucanie mi klamstwa jest dla mnie obrazaniem i dlatego uwazam ze takie rzeczy najpierw jesli masz cos do wyjasnienia powinnas zapytac mnie poprzez prywatna wiadomosc lub telefonicznie (tifet ma i w razie czego udostepnia). Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Ok - przepraszam i kończę ten temat, bo nie miejsce i nie czas tutaj na takie dyskusje. Przypominam, że nadal Pasek jest bez domku! Quote
etulka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Młody jest juz w nowym domku :) Cała rodzina jest nim zachwycona pierwszej nocy nawet nie piszczał. Słuchaj ja nie mam zalu czy cos, moze nie mam talentu do pisania na forach wiec rzeczywiscie skonczmy :) a jakby co to bede po prostu telefonicznie all z tifet zalatwiala. Quote
tifet Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 plus że malec już w domku... w tygodniu spotkam się z etulką i odbiorę umowę adopcyjną plus muszę oddać dług koło 50zł (49zł za weta)... psiak ponoć odrazu się spodobał rodzince :razz: a i sam po krótkim czasie ich zaakceptował... że można mu tylko życzyć aby ta rodzinka była jego na zawsze...:roll: Pasek dalej szuka domku!!! Quote
Negri_2008 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='tifet'] Pasek dalej szuka domku!!! Super, że młodzian grzeje doopkę w domowych pieleszach :multi: Gdzie jest wątek Paska? Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Wątek paska jest tutaj :) to był wątek zbiorczy 4 muszkieterów. Teraz został już tylko Pasek... On jest taki śliczniutki i delikatny... Quote
Negri_2008 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Już widzę. Sorki, wątek jest dość długi :huh: Czy Pasek ma ogłoszenia? ( doczytałam, ze tylko w Metrze ) Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 anouk92 napisał(a):A co się stało z Kropkiem? Kropek został adoptowany w Azylku. Quote
Ra_dunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Pasek znalazł domek! Wszystkie szczeniaki wywędrowały w świat! POWODZENIA MALUCHY!!! Quote
halbina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Gratulujemy domków i życzymy szczęśliwego życia! A teraz proszę o domek dla Leosia... :roll: Quote
anouk92 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Proszę zerknijcie na tą bidę:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przywiazali-mnie-do-drzewa-w-lesie-mam-tylko-7-miesiecy-czy-cane-corso-126361/ Quote
Recommended Posts