Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak moze nie bylo to dla ciebie do konca jasne ale dlatego prosilam zeby pytac, a ty w zamian zarzuciłaś mi publicznie klamstwo. Nie lubie po napisaniu na forum cztac tego 10 razy i poprawiac bo wtedy nie jest to do konca naturalne. Moje oba psy w domu sa po przygodach (pierwotni wlasciciele sie ich pozbyli ) i nigdy tego nie ukrywalam. Nie bawmy sie w tak gornolotne sformulowania zew karze psy :) jest wiele for i wiele innych form pomocy. Jestem zwolennikiem ze jesli gdzies nie mozna sie dogadac nie nalezy probowac za wszelka cene bo szkoda na to czasu i energii. A moze ja to traktuje za powaznie ale zarzucanie mi klamstwa jest dla mnie obrazaniem i dlatego uwazam ze takie rzeczy najpierw jesli masz cos do wyjasnienia powinnas zapytac mnie poprzez prywatna wiadomosc lub telefonicznie (tifet ma i w razie czego udostepnia).

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młody jest juz w nowym domku :)
Cała rodzina jest nim zachwycona pierwszej nocy nawet nie piszczał.
Słuchaj ja nie mam zalu czy cos, moze nie mam talentu do pisania na forach wiec rzeczywiscie skonczmy :) a jakby co to bede po prostu telefonicznie all z tifet zalatwiala.

Posted

plus że malec już w domku...
w tygodniu spotkam się z etulką i odbiorę umowę adopcyjną plus muszę oddać dług koło 50zł (49zł za weta)...

psiak ponoć odrazu się spodobał rodzince :razz: a i sam po krótkim czasie ich zaakceptował... że można mu tylko życzyć aby ta rodzinka była jego na zawsze...:roll:

Pasek dalej szuka domku!!!