Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Popytam tu i ówdzie,może ktoś weźmie maliznę na tymczas płatny....ale gdyby coś,to byłoby to pod Warszawą-dałybyście radę przywieźć?Narazie tylko pytam...;)

Sama siebie cytuję,ale posty przeskakują:shake:

Posted

agata51 napisał(a):
10 zł za dobę w DT? To sporo. Plamka jest przecież maleńka, prawda? Trudno, widać takie są ceny. Może mi się uda coś dorzucić od czasu do czasu.

tzn nie wiem dokladnie ile ale z tych dt co znam to wlasnie tyle biorą, ale tam nie ma miejsc:(

Posted

Jest mi bardzo przykro że nie moge jej wziąć na DT bo juz mam 3 psy ( w tym 2 starsze i chore ) i kilkanaście kotów ale ja z przyjaciółmi robimy następna wystawe zwierząt do adopcji pod koniec lutego i zapraszam z sunką , na 1 wszej wystawie 13 grudnia dom znalazły dom 9 kotów i jeden piesek więc moze sie jej też uda ?

Posted

dziękuję Justynko:) wiem wim nawet nie myslalam zebys wziela Sunię zaprosilam Cie bo wiem, ze masz duzo znajomych tam u siebie i gdybys cos wiedziała o jakim DT to proszę daj znac:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Sama siebie cytuję,ale posty przeskakują:shake:

Będziemy kombinowac jak sie da nawt jesli to ma byc w Warszawie. Tylko to juz bedzie daleko na wystawę do Tychow i do silesii zobaczymy;)

Posted

Witam,
Brysio, odpowiadajac na Twoje PW nie znam niestety żadnego dogomaniaka z Konina. Mam nadzieję że sunia znajdzie dobrego właściciela. A ona jest teraz w DT? Nie przeczytałam całego wątku... :oops:
Będę do niej zaglądać i jakby coś postaram się pomóc.
Pozdrawiam

Posted

Czy tylko hotelik wchodzi w grę?

wolimy płatny DT, bo chcemy żeby nauczyła się żyć w rodzinie i doszła do siebie zdrowotnie. Fajne by było żeby znalazła ciepły kont bo na niego zasługuję ;)

hej a co z allegro Plamki? jest zrobione czy mam zrobic? inne ogłoszenia ma, tylko nie dają rezultatu:-(

dobre pytanie?
ma allrgro czy nie?

Nikt nie kupił ostatnio żadnej cegiełki :roll:

10 zł za dobę w DT? To sporo. Plamka jest przecież maleńka, prawda? Trudno, widać takie są ceny. Może mi się uda coś dorzucić od czasu do czasu.

około 10zł, w niektórych DT widziałam 15 zł, ale i tak wszystko pozajmowane :razz:

ale gdyby coś,to byłoby to pod Warszawą-dałybyście radę przywieźć?Narazie tylko pytam...

może udałoby się zorganizować jakiś dojazd, dużo ludzi wędruje np. Krk-Wawa, a do Krk to sunie już dowiozę jakoś

Co do tych wystaw to nic nie jest pewne, póki co schronisko walczy o to żeby nie zostało sprywatyzowane, jak tak się stanie to żadna zewnętrzna pomoc nie będzie możliwa :angryy: póki co nie godzą się na takie akcjie bo jest spore zamieszanie przez to wszystko

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Witam,
Brysio, odpowiadajac na Twoje PW nie znam niestety żadnego dogomaniaka z Konina. Mam nadzieję że sunia znajdzie dobrego właściciela. A ona jest teraz w DT? Nie przeczytałam całego wątku... :oops:
Będę do niej zaglądać i jakby coś postaram się pomóc.
Pozdrawiam

hej niestety nie jest w Dt mamy juz czesc pieniązkow a Dt ani widu ani słychu:placz:

Posted

[quote name='Brysio']czy ktos zna jakies DT gdzie bedzie miejsce dla Plamki??

Saskia wysłała niedawno Pchełkę do DS w Lyonie. Napisałam do niej na PW, ale się nie odzywa. Ona ma małe dziecko - mam nadzieję, że Plamka kocha dzieci. Zajrzyjcie na wątek Pchełki:

http://www.dogomania.pl/forum/f85/3kg-psiego-dramatu-wyrzucona-w-worku-pchelka-zamieszkala-w-lyonie-we-francji-125977/index10.html

To byłoby w Łodzi.

Posted

jak dobrze, ze Pchełka ma juz rodzinkę!!! sliczna kruszynka:loveu: Plameczka ponoc bardzo lgnie do ludzi i nawet nie kloci się z innymi pieskami wiec jesli bedzie szanasa.....

Posted

Hej

Agata mnie zwabiła do wątku:eviltong:
Dziewczyny, Plamka jest urocza i strasznie potrzebuje swojego kąta ale ja niestety teraz nie mam jak pomóc. Właśnie kończę wychowawczy i od stycznia wracam do pracy od 9 do 17 a zanim zawiozę córkę do teściów a potem ją przywiozę to minie minimum 10 godzin. Wydaje mi się, ze to za dużo, żeby Plamka mogła trafić do mnie:shake:
ALe bardzo trzymam za nią kciuki, mam nadzieję, ze niedługo znajdzie się dla niej jakieś miejsce. Postaram się też szukać.
Pozdrawiam serdecznie i naprawdę mi przykro, ze tym razem nie mogę pomóc:shake: