Lionees Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Popytam tu i ówdzie,może ktoś weźmie maliznę na tymczas płatny....ale gdyby coś,to byłoby to pod Warszawą-dałybyście radę przywieźć?Narazie tylko pytam...;) Quote
Lionees Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Renata5 napisał(a):Popytam tu i ówdzie,może ktoś weźmie maliznę na tymczas płatny....ale gdyby coś,to byłoby to pod Warszawą-dałybyście radę przywieźć?Narazie tylko pytam...;) Sama siebie cytuję,ale posty przeskakują:shake: Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 agata51 napisał(a):10 zł za dobę w DT? To sporo. Plamka jest przecież maleńka, prawda? Trudno, widać takie są ceny. Może mi się uda coś dorzucić od czasu do czasu. tzn nie wiem dokladnie ile ale z tych dt co znam to wlasnie tyle biorą, ale tam nie ma miejsc:( Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 czy ktos zna jakies DT gdzie bedzie miejsce dla Plamki?? Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jest mi bardzo przykro że nie moge jej wziąć na DT bo juz mam 3 psy ( w tym 2 starsze i chore ) i kilkanaście kotów ale ja z przyjaciółmi robimy następna wystawe zwierząt do adopcji pod koniec lutego i zapraszam z sunką , na 1 wszej wystawie 13 grudnia dom znalazły dom 9 kotów i jeden piesek więc moze sie jej też uda ? Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 dziękuję Justynko:) wiem wim nawet nie myslalam zebys wziela Sunię zaprosilam Cie bo wiem, ze masz duzo znajomych tam u siebie i gdybys cos wiedziała o jakim DT to proszę daj znac:) Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 a co do wystawy to jesli Suni znajdziemy Dt to oczywiscie skorzystamy z propozycji. dziekujemy:) Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Renata5 napisał(a):Sama siebie cytuję,ale posty przeskakują:shake: Będziemy kombinowac jak sie da nawt jesli to ma byc w Warszawie. Tylko to juz bedzie daleko na wystawę do Tychow i do silesii zobaczymy;) Quote
Ala&Zetka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Witam, Brysio, odpowiadajac na Twoje PW nie znam niestety żadnego dogomaniaka z Konina. Mam nadzieję że sunia znajdzie dobrego właściciela. A ona jest teraz w DT? Nie przeczytałam całego wątku... :oops: Będę do niej zaglądać i jakby coś postaram się pomóc. Pozdrawiam Quote
NightQueen Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Czy tylko hotelik wchodzi w grę? wolimy płatny DT, bo chcemy żeby nauczyła się żyć w rodzinie i doszła do siebie zdrowotnie. Fajne by było żeby znalazła ciepły kont bo na niego zasługuję ;) hej a co z allegro Plamki? jest zrobione czy mam zrobic? inne ogłoszenia ma, tylko nie dają rezultatu:-( dobre pytanie? ma allrgro czy nie? Nikt nie kupił ostatnio żadnej cegiełki :roll: 10 zł za dobę w DT? To sporo. Plamka jest przecież maleńka, prawda? Trudno, widać takie są ceny. Może mi się uda coś dorzucić od czasu do czasu. około 10zł, w niektórych DT widziałam 15 zł, ale i tak wszystko pozajmowane :razz: ale gdyby coś,to byłoby to pod Warszawą-dałybyście radę przywieźć?Narazie tylko pytam... może udałoby się zorganizować jakiś dojazd, dużo ludzi wędruje np. Krk-Wawa, a do Krk to sunie już dowiozę jakoś Co do tych wystaw to nic nie jest pewne, póki co schronisko walczy o to żeby nie zostało sprywatyzowane, jak tak się stanie to żadna zewnętrzna pomoc nie będzie możliwa :angryy: póki co nie godzą się na takie akcjie bo jest spore zamieszanie przez to wszystko Quote
zuzlikowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mogę już tylko trzymać kciuki za Krajankę Plamkę! Trzymam więc mocno! Bardzo mocno! Quote
BUDRYSEK Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Plameczko pokaż sie wszystkim kto pokocha taką Ślicznotkę?:loveu: Quote
wtatara Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 tak Plamka ma Allegro . Zrobiłam jej dwa dni temu. Quote
NightQueen Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 wtatara napisał(a):tak Plamka ma Allegro . Zrobiłam jej dwa dni temu. mogę prosić link? ;) Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ala&Zetka napisał(a):Witam, Brysio, odpowiadajac na Twoje PW nie znam niestety żadnego dogomaniaka z Konina. Mam nadzieję że sunia znajdzie dobrego właściciela. A ona jest teraz w DT? Nie przeczytałam całego wątku... :oops: Będę do niej zaglądać i jakby coś postaram się pomóc. Pozdrawiam hej niestety nie jest w Dt mamy juz czesc pieniązkow a Dt ani widu ani słychu:placz: Quote
Brysio Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 znalazlam allegro Plameczki, dziękujemy;) allegro.pl/item514434163_zabili_moje_dzieci_a_moim_domem_jest_schronisko.html ALUSIA dziękujemy za sliczny banerek:loveu: Quote
agata51 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Brysio']czy ktos zna jakies DT gdzie bedzie miejsce dla Plamki?? Saskia wysłała niedawno Pchełkę do DS w Lyonie. Napisałam do niej na PW, ale się nie odzywa. Ona ma małe dziecko - mam nadzieję, że Plamka kocha dzieci. Zajrzyjcie na wątek Pchełki: http://www.dogomania.pl/forum/f85/3kg-psiego-dramatu-wyrzucona-w-worku-pchelka-zamieszkala-w-lyonie-we-francji-125977/index10.html To byłoby w Łodzi. Quote
Brysio Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 jak dobrze, ze Pchełka ma juz rodzinkę!!! sliczna kruszynka:loveu: Plameczka ponoc bardzo lgnie do ludzi i nawet nie kloci się z innymi pieskami wiec jesli bedzie szanasa..... Quote
saskia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hej Agata mnie zwabiła do wątku:eviltong: Dziewczyny, Plamka jest urocza i strasznie potrzebuje swojego kąta ale ja niestety teraz nie mam jak pomóc. Właśnie kończę wychowawczy i od stycznia wracam do pracy od 9 do 17 a zanim zawiozę córkę do teściów a potem ją przywiozę to minie minimum 10 godzin. Wydaje mi się, ze to za dużo, żeby Plamka mogła trafić do mnie:shake: ALe bardzo trzymam za nią kciuki, mam nadzieję, ze niedługo znajdzie się dla niej jakieś miejsce. Postaram się też szukać. Pozdrawiam serdecznie i naprawdę mi przykro, ze tym razem nie mogę pomóc:shake: Quote
NightQueen Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 szkoda ale rozumiem szukamy dalej Quote
wtatara Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dziewczyny poszukuję kogoś kto zrobiłby mi 2 banerki- nawet najprostsze.Wystawiać na Allegro Wam mogę a tego nie potrafię - Proszę Quote
Kasia&Rika Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='wtatara']dziewczyny poszukuję kogoś kto zrobiłby mi 2 banerki- nawet najprostsze.Wystawiać na Allegro Wam mogę a tego nie potrafię - Proszę http://www.dogomania.pl/forum/f38/bannerki-dla-psow-w-potrzebie-fotoblogow-120942/ banerki w tempie ekspresowym, do tego wspaniałe Quote
agata51 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Saskia, dziękuję i przepraszam za nachalność. Quote
wtatara Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dziękuję za pomoc- bannerki już zrobione Quote
Brysio Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 witam po raz drugi dzis nasza kochaną Plamkę:) Quote
Recommended Posts