jusstyna85 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ale wzięłyście sie do roboty...aż miło popatrzeć:loveu: Quote
NightQueen Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 super :multi: bedzie więcej pieniędzy niż się spodziewałam :loveu: Rozliczenie może byc po nowym roku, codziennie ktos dokupuje cegiełki na allegro także nie ma sensu na razie robić rozliczenia Quote
Kasia&Rika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to co , ciachacie i do hoteliku? dobrze żeby po sterylce trafiła od razu w ciepłe miejsce, a nie już do schroniska... Quote
wtatara Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 robię obiecane Allegro . Co mam napisać na temat sterylizacji Quote
Brysio Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 hej, napisz ze bedzie wysterylizowana:) Quote
tyciaNi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Szczęścia i Zdrowia i Miłości dla Plamki i Wszystkich Dogomaniaków na Zawsze ;) Quote
jotpeg Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 dołączam się do życzeń i do pomocy sunieczce. Quote
Brysio Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 witam kochaną Plamkę:) i zycze wszystkim Wesołych Swiąt:) sluchajcie pieniązki będą mam pare deklaracji tez na nk wiec na jakis miesiąc dt juz bedziemy miec. trzba się rozglądac za płatnym dt... tylko jak to zrobic? Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dzwoniłam właśnie do schroniska ;) Sunie określono na 4 lata, ale robili to wolontariusze a nie weterynarz więc to nie jest na 100% pewne. Sterylizacji nie miała bo w tym roku wyczerpano już fundusze na sterylizację. W ogóle schronisko ma kłopoty, bo chcą go sprywatyzować, wtedy zlikwidują wolontariat :angryy: i psiaki na tym stracą, jest zamieszanie i będę rozmawiać z prezydentem miasta żeby to wyjaśnić (przez to też nie można zabrać suni do Silesi :shake:) Mała miała problemy ze skórą, podano jej antybiotyki, teraz znów jej dadzą i jest coraz lepiej ;) Plamka jest bardzo żywiołowa, jak zabiera ją się na spacer to od razu chce biegać i się bawić, ale udaje groźnego psa jak podjeżdża rower, obszczekuje go :evil_lol: ona jest taka do rany przyłóż :loveu: Jest jeszcze mniejsza niż na zdjęciach, bardzo drobniutka :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT :x-mas::tree1::x-mas: Quote
Brysio Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 wlasnie weszłam na konto jak na dzien dzisiejszy mamy juz 112 zł ;) jeszcze wiele innych wpłat ma spłynąc wiec co z tym Dt ma ktos jakis pomysł jakis znajomych nie wiem.... Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 szukamy dt dla suni, pokryjemy koszty jej utrzymania, potrzebny jest dom !!! PomÓŻcie jej znaleŹĆ domek !!! Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 podajcie mi linki do allegro, gdzie jest strona i do innych ogłoszeń, umieszcze je na 1 stronie ;) WĄTEK SUNI http://www.dogomania.pl/forum/f937/mala-sunia-dt-platny-potrzebny-od-zaraz-127716/ Quote
Brysio Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 sluchajcie oprocz pieniązkow zebranych dzięki cegiełkom bazarkom itp będziemy potrzebowali stałych deklaracji miesięcznych wpłat na Dt poki nie znajdziemy Suni domku stałego bardzo proszę o deklaracje:) zacznę od siebie - 20zł miesięcznie;) Quote
ab-agnieszka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Brysio napisał(a):sluchajcie oprocz pieniązkow zebranych dzięki cegiełkom bazarkom itp będziemy potrzebowali stałych deklaracji miesięcznych wpłat na Dt poki nie znajdziemy Suni domku stałego bardzo proszę o deklaracje:) zacznę od siebie - 20zł miesięcznie;) Brysio przeczytalam watek dopiero dzisiaj. Mam juz pare psiakow na deklaracjach stalych.Ale oczywiscie nie odmowie tej malej slicznotce.:loveu: Mozesz mnie dopisac napewno po 30zl miesiecznie od stycznia. Prosze o nr konta na Pw lub mozemy sie spotkac osobiscie po swietach:lol: Quote
aina155 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 POnosze. Mam nadzieje ze Plamka szybko znajdzie domek. Quote
Brysio Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Brysio przeczytalam watek dopiero dzisiaj. Mam juz pare psiakow na deklaracjach stalych.Ale oczywiscie nie odmowie tej malej slicznotce.:loveu: Mozesz mnie dopisac napewno po 30zl miesiecznie od stycznia. Prosze o nr konta na Pw lub mozemy sie spotkac osobiscie po swietach:lol: Dziękujemy slicznie:) w koncu poznalam kogos z Gliwic;) Quote
ab-agnieszka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Brysio kupilam cegielki i dostalam juz nr konta zaraz zrobie Ci przelew. Quote
Brysio Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 matko kobieto:) jestes niemozliwa hehe:loveu: dziekujemy:) Quote
Brysio Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 trzymaj sie sunieczko jeszcze troszke i bedziesz w domciu:loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 dobra to mamy 60 zł miesiecznie:) ab agnieszka 30 i ja 30 tez czy ktos jeszcze? błagamy :placz::placz::placz: nie mozna pozwolic zeby takie cudownosci zmarnowały się w schronie:placz: Quote
Recommended Posts