Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to nie;) zycze sobie najpiekniejsze zdięcie:evil_lol: hehehe

jak masz troche czasu to można troche pozachęcac ludzi, ja wchodze na jakis profil o psach biore kazdego po kolei i wysyłam wiadomosci, i komentarzy o tresci:

prosimy o pomoc

jedna cegiełka to tylko 5 zł- dla Suni przetrwanie

Wyrzucona na ulice bo była szczenna,NIE PRZEŻYJE (513531018) - Aukcje internetowe Allegro

jest wieksze prawdopodobienstwo, ze ktos kupi cegiełkę

Posted

czy ktos z Was umie robic banerki? mam taka wielka prosbe zrobi mi ktos banerek z pierwszym zdęciem Plamki ze strony głównej? Ona na tym zdięciu jest taka piękna, a stary banerek trzeba odswiezyc:) ja nie umiem tego robic wiec prosze jak ktos ma wolną chwilkę.... dzięki z góry:)

Posted

heloł-ja też jestem;) z łapanki urządzonej przez Brysio;)
przeczytałam właśnie cały wątek-straszecznie mi szkoda bidulki-domek u mnie odpada,bo mam już 3 inne sunieczki.
Z cegiełką się postaramy po 1ym-bo u nas krucho przed świętami z funduszami.

Na razie więc tylko podnoszę i 3mam mocno kciuki za śliczną łaciatą dziewczynę:thumbs:

Posted

ja tu od samego początku jestem ... od pierwszego postu ... cały czas trzymam kciuki za Plamkę. postaram się też jakoś cegiełkę kupić, ale teraz to już przed świętami jestem spłukana...

Posted

wlasnie 2 osoby poprosiły mnie o numer konta, chcą przelac po 50 zł!!! Ludzie są wspaniali!! ale tylko niektorzy...

mysle ze całe rozliczenie zrobie po Swiętyach, kiedy juz wszysto spłynie. Czy teraz juz mam robic?