malagos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ona nie jest sterylizowana? Może na poczatek zastrzyk p-ko cieczce, najlepiej po 8 tyg. od porodu. U nas w gabinecie to koszt 16 zl. Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 malagos napisał(a):Ona nie jest sterylizowana? Może na poczatek zastrzyk p-ko cieczce, najlepiej po 8 tyg. od porodu. U nas w gabinecie to koszt 16 zl. Nie jest jeszcze sterylizowana bo schronisko nie ma pieniędzy :roll: Nie wiem czy dawali jej zastrzyk, ale chyba nie zapewne zanim ją wydadzą to ją wysterylizują bądź podadzą hormony Quote
aganela Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ma alegratkę i wogóle jakieś ogłoszenia?? Mogę alegratkę zrobić.! Quote
malagos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Hormonów się nie podaje tak na zawołanie, tylko w odpowiednim czasie cylku rujowego, to tak na marginesie, jako porada wet. Moze zmień tytuł, bo nie ejst aktualny?... Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wspaniale:loveu: nareszczie coś sie dzieje u Sunieczki:) oby tak dalej:razz: teraz wspolnie moze uda nam sie jakos zorganizowac cos więcej. wiec tak sunia miała robione ogłoszenia juz z miesiac temu jak nie wiecej i ch adresy sa chyba na 1 albo 2 stronie, ale przydało by sie odswiezenie;) zrobiłam jej allegro ale jutro się konczy wiec bede robic następne z jakims nowym tekstrem i zdięciami. Smallpati podała link gdzie jest więcej zdiec suni- KLIK. Chętnie się dołoże na wszystko co związane z pięknością !! A co do imienia to nigdy nie byłam w tym dobra... musimy jej pomoc ona jest taka smutna:placz::placz::placz: Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 aganela napisał(a):Ma alegratkę i wogóle jakieś ogłoszenia?? Mogę alegratkę zrobić.! swietnie by było:) nie robiłam jej nigdy tam ogłoszenia;) Quote
basia0607 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Biedna suczynka , kocham takie ! Maleńkie cudeńka o anielskich oczach. Quote
Martali Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Zaglądam dopiero teraz i mam pytanie. Jakiej pomocy potrzebujecie? Biedna sunia :-( Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Najpierw musimy nadac jej ładne imie:) pojawiła się propozycja wystyrylizowania Suni, zbierania pieniązkow aby zapewnic Dt, wszelka pomoc, ktora zapewni jej adopcję lub zblizy choc o krok do niej. Jesli znasz kogos kto mogłby pomoc prosze podeslij tej osobie link, moze wspolnymi siłami osiągniemy cel Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Martali napisał(a):Zaglądam dopiero teraz i mam pytanie. Jakiej pomocy potrzebujecie? Biedna sunia :-( najlepiej domku dla niej :roll: Mam pomysł ciotki ;) może najpierw uzbieramy pieniądze na sterylizację suni? co wy na to? Póki co nie miała zabiegu bo nie było pieniędzy, a wiadomo że sterylizacja konieczna więc może uzbieramy na nią pieniądze. Ja coś od siebie dam, może macie jakieś zbędne rzeczy żeby zrobić bazarek? ja poszukam może coś znajdę. Fajnie że coś się ruszyło :loveu: Możecie mi podac linki do wszystkich ogłoszeń jakie ma sunia to umieszczę je na 1 stronie Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 melduję się po raz pierwszy na watku... nie mam czasu śledzić całej historii proszę napiszcie gdzie przebywa mała, czy ma jakieś imię i co się stało z jej maluchami... pozdrawiam ;) Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 hej , Sunia jest w schronie w Oświęciumiu, nie ma imienia:( małe zostały uspione poniewaz w schronisku panowała parwowiroza... Quote
Olena84 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Już nie wiem w który wątek ręce wsadzić:shake:... Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Brysio napisał(a):hej , Sunia jest w schronie w Oświęciumiu, nie ma imienia:( małe zostały uspione poniewaz w schronisku panowała parwowiroza... o boże ... maleńkie nieszczęścia :angryy: dobrze w miarę możliwości będę zaglądać na wątek, rozpowszechniać go wśród znajomych i szukać Azyli dla malej ;) Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 proponuję imię Plamka- bo ma taką fajna plamkę na grzbiecie i dupce... co Wy na to? ;) Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 dzięki ;) zaraz zrobię cegiełkę na allegro ;) Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 a więc trzymaj się PLAMKA, będzie dobrze od dziś walczymy :-x o :scared: i :painting: Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 no to została Plamka ;) tu jest cegiełka na ALLEGRO Cegiełka,AFN,Wyrzucona na ulice bo była szczenna (513531018) - Aukcje internetowe Allegro można wpłacać :p Zaraz tylko jeszcze muszę jakieś podziękowanie wymyślić Quote
agniecha82x Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 to i ja zajrze do sunieczki :) sliczna, drobniutka pieszczoszka powinna dawno swoj domek miec :shake: zycie ja skrzywdzilo, ale miejmy nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej! PLAMKA - pasuje do malej :cool3: Quote
Basia i Barni Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 melduje sie u Plamki- dobrze,że szczeniaki nie muszą już zmagac sie z trudami życia- teraz pozostaje znaleść jej dom - jakieś plany? Quote
Brysio Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja zrobie tylko jedno musi sie skonczyc:) jutro:) Quote
Martali Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kto zrobi suni allegro? bez tego ani rusz. :-( Quote
wtatara Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 mogę zrobić Allegro. Ponieważ nie mam czasu czytać całego wątku opiszcie cała sytuację i namiary oraz które zdjęcia dac do wystawienia Quote
Recommended Posts