Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Możesz mi puscic na maila zdjecia (przerobie je) ale odesle Ci bo nie umiem za to wstawiac:evil_lol:.

ale drużyna wsparcia... :evil_lol:

no ale do rzeczy :BIG:

Posted

Nowe wieści z domku Gremlinka:eviltong:

Piesek sie sprawuje super, Pani jest bardzo zadowolona, obawiałą się, ze jak bedzie wychodzic do pracy( Pani pracuje 4, 5 godzin dziennie) to Sunia będzie tęskniła i płakała ale nic takiego się nie dzieje. Juz się nie mogę doczekac kiedy ją odwiedzę:loveu::loveu::loveu:

Posted

Brysio napisał(a):
Nowe wieści z domku Gremlinka:eviltong:

Piesek sie sprawuje super, Pani jest bardzo zadowolona, obawiałą się, ze jak bedzie wychodzic do pracy( Pani pracuje 4, 5 godzin dziennie) to Sunia będzie tęskniła i płakała ale nic takiego się nie dzieje. Juz się nie mogę doczekac kiedy ją odwiedzę:loveu::loveu::loveu:

ona jest naprawdę niesamowita :loveu: po tym co przeszła jest taka grzeczna :loveu::loveu:

Posted

Gremlinek, to prawdziwy pies storzujący heheeh wczoraj jak jego Pani była w pracy to przyszedł do jej mieszkania jej syn- tata Kasi a Gremlin go obwarczał i oszczekał i nie chciał wpuscic hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

W weekend prawdopodobnie pojde do Gremlinka na odwiedzinki, Pani powiedziała,ze spokojnie moge juz przyjsc bo piesek jest jej i tylko jej i nawet jak mnie zobaczy to nie bedzie płakał bo ją tak srasznie kocha :loveu::loveu::loveu:heheeh tylko co moge kupic temu małemu bałwankowi hmmm jakis fajny prezencik moze jakąs zabawke? Ma juz misia i kurczaka piszczałke to moze jakąs piłczke coo?

Posted

[quote name='Brysio']W weekend prawdopodobnie pojde do Gremlinka na odwiedzinki, Pani powiedziała,ze spokojnie moge juz przyjsc bo piesek jest jej i tylko jej i nawet jak mnie zobaczy to nie bedzie płakał bo ją tak srasznie kocha :loveu::loveu::loveu:heheeh tylko co moge kupic temu małemu bałwankowi hmmm jakis fajny prezencik moze jakąs zabawke? Ma juz misia i kurczaka piszczałke to moze jakąs piłczke coo?[/quote]

a może jakąś fotkę zrobisz malutkiej :loveu:

Posted

Spokojna głowa mam co jakies 3, 4 dni informacje jak tam Gremlinek:loveu: wiem, ze wszystko jest ok, ale piesek jest tak sprzedajny, ze Pani nie chce zeby nikt inny tylko ona wychodziła z nim na spacer i karmila hehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiem, tez ze sunia sie znow drapie ale został juz zakupiony specjalny szampon antybakteryjny Doktora Seidla;)