agata51 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cieplutko się robi na serduchu! Śliczna, kolankowa sunia! Quote
Olena84 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cudnie! To tak wykadruj żeby twarzy nie było widać;). Quote
Brysio Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 hmmm ale jak? mam tylko poobcinac? czy na czym to polega? Quote
agawa9 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :multi::multi::multi: :placz::placz::placz:- to ze szczęścia sprawuj się pięknie w nowym domku Maleństwo-powodzenia Nowy Domku:multi: Quote
Olena84 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Możesz mi puscic na maila zdjecia (przerobie je) ale odesle Ci bo nie umiem za to wstawiac:evil_lol:. Quote
ala Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bardzo się cieszę że Łatka jest taka szczęśliwa w nowym domku:loveu: "" rel="external nofollow noopener"> Quote
tyciaNi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Olena84']Możesz mi puscic na maila zdjecia (przerobie je) ale odesle Ci bo nie umiem za to wstawiac:evil_lol:. ale drużyna wsparcia... :evil_lol: no ale do rzeczy :BIG: Quote
ala Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Brysio i Smallpati, dziękuję Wam ,że podarowałyście Łatce nowe życie Quote
Brysio Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nowe wieści z domku Gremlinka:eviltong: Piesek sie sprawuje super, Pani jest bardzo zadowolona, obawiałą się, ze jak bedzie wychodzic do pracy( Pani pracuje 4, 5 godzin dziennie) to Sunia będzie tęskniła i płakała ale nic takiego się nie dzieje. Juz się nie mogę doczekac kiedy ją odwiedzę:loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 wspaniałe wiadomości :loveu: tak się cieszę, że znalazła kochający domek Quote
NightQueen Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Brysio napisał(a):Nowe wieści z domku Gremlinka:eviltong: Piesek sie sprawuje super, Pani jest bardzo zadowolona, obawiałą się, ze jak bedzie wychodzic do pracy( Pani pracuje 4, 5 godzin dziennie) to Sunia będzie tęskniła i płakała ale nic takiego się nie dzieje. Juz się nie mogę doczekac kiedy ją odwiedzę:loveu::loveu::loveu: ona jest naprawdę niesamowita :loveu: po tym co przeszła jest taka grzeczna :loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 witam i pozdrawiam wszystkie mordki - oczywiście z psią -gremlinkową - na czele :evil_lol: Quote
Brysio Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Gremlinek, to prawdziwy pies storzujący heheeh wczoraj jak jego Pani była w pracy to przyszedł do jej mieszkania jej syn- tata Kasi a Gremlin go obwarczał i oszczekał i nie chciał wpuscic hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Brysio Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W weekend prawdopodobnie pojde do Gremlinka na odwiedzinki, Pani powiedziała,ze spokojnie moge juz przyjsc bo piesek jest jej i tylko jej i nawet jak mnie zobaczy to nie bedzie płakał bo ją tak srasznie kocha :loveu::loveu::loveu:heheeh tylko co moge kupic temu małemu bałwankowi hmmm jakis fajny prezencik moze jakąs zabawke? Ma juz misia i kurczaka piszczałke to moze jakąs piłczke coo? Quote
Olena84 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jakiegoś przystojnego kawalera:eviltong:. Quote
Brysio Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 heheeh dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Brysio']W weekend prawdopodobnie pojde do Gremlinka na odwiedzinki, Pani powiedziała,ze spokojnie moge juz przyjsc bo piesek jest jej i tylko jej i nawet jak mnie zobaczy to nie bedzie płakał bo ją tak srasznie kocha :loveu::loveu::loveu:heheeh tylko co moge kupic temu małemu bałwankowi hmmm jakis fajny prezencik moze jakąs zabawke? Ma juz misia i kurczaka piszczałke to moze jakąs piłczke coo?[/quote] a może jakąś fotkę zrobisz malutkiej :loveu: Quote
tyciaNi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 POZDRAWIAM WSZYSTKIE MORDKI - Z PSĄ NA CZELE MA SIĘ ROZUMIEĆ :loveu: Quote
Brysio Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 kurcze nie udało mi sie w ten weekend isc do Gremlinka ;/ moze w przyszły zobaczymy.. ale na 100% odwiedze ją jeszcze;) Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tak się cieszę,że maleńka ma dom!...i kochającą Pańcię! :loveu::loveu::loveu: Powodzenia !!! Quote
tyciaNi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 i ja zaglądam choć na chwilkę - obowiązkowo!!! :diabloti: Quote
Brysio Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Spokojna głowa mam co jakies 3, 4 dni informacje jak tam Gremlinek:loveu: wiem, ze wszystko jest ok, ale piesek jest tak sprzedajny, ze Pani nie chce zeby nikt inny tylko ona wychodziła z nim na spacer i karmila hehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, tez ze sunia sie znow drapie ale został juz zakupiony specjalny szampon antybakteryjny Doktora Seidla;) Quote
Recommended Posts