Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
pierwszy raz coś takiego słyszę :roll: ale może racje ma, nie wiem bo się nie znam ;)

a ja nie pierwszy. u ludzi tez tak jest,że nawet rozpuszczalne szwy się ściąga, bo wtedy lepiej. inaczej jak same schodzą to dłuuuugo trwa i często zaczynają gnić ... co nie jest przyjemne. więc kiedy się tylko da to się zdejmuje.

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli te szwy rozpuszczalne wcale nie są takie super :razz:

nie znam ani psa ani człowieka który miałby zakładane te niby samo rozpuszczalne szwy więc nie wiem na jakiej zasadzie one działają

Posted

Dziewczyny chciałam własnie na tego Husky szczeniaczka przelac 50 zł ze wspolnej kasy bo mają resszte pieniązków ale na stronce PKOBP mi jakis bład wyskakuje z certyfikatem, nie wiem...

Posted

dzis moja kolezanka rozmawiała ze swoją babcią, Pani sie pytała kiedy przywioze jej Gremlinka:loveu::loveu: wstepnie umowiłysmy się na sobotę:loveu::loveu:
Tylko nie wiem jak ja to przezyje:-( juz tak kocham tego szkraba, na szczęscie bede mogła go odwiedzac bo przeciez to babcia jednej z moich najlepszych kolezanek i mieszka bliziusienko mnie:multi:

Posted

Pani mieszka sama, ale co tydzien odwiedza ją cała rodzina i oczywiscie Kasia czesto tam wpada. A to nie taka babulenka, kobieta ma 60 lat i jest bardzo zywa i nowoczesna, bardzo fajna Pani;)

Posted

Gremlin pojedzie razem ze swoją zabawką kurczakiem i całą wyprawką a co do skarpetek to nie wiem, nie widziałam zadnych w pokoju, ostatnio przestał się nimi interesowac a zaczął CZYTAC, drze wszystkie napotkane na podłodze gazety. Chyba wstąpił w wiek, w ktorym następuje pęd do nauki, kto wiem moze kiedys zostanie profesorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dopiero weszłam na internet a tu takie nowiny :multi::multi::multi::multi:

Bardzo się cieszę że mała ma już pewny domek, wreszcie :loveu::loveu:
Pewnie ci się będzie trudno pożegnać z nią :-( ale takie życie, za to masz miejsce na kolejnego tymczasa :diabloti::evil_lol:

Super na prawdę :loveu: Brysio bardzo ci dziękuje za wszelką pomoc dla suni, mam oczywiście nadzieje że na tym nie koniec :cool3:;)

Posted

chwila, chwila nie chwalnie dnia przed zachodem słonca..( w zyciu róznie bywa) mała jest jeszcze u mnie prawdopodobnie do soboty, bedziemy sie cieszyc jak juz bedzie w nowym domku;)

Posted

No to ja sie ciesze po cichutku:lol:
Brysio dzwonilam wczoraj do Ciebie chcialam zebys poszla ze mna na wizyte przedadopcyjna na warynskiego ale sie nie dodzwonilam .mamy kolejnego psiaka w Gliwicach moze innym razem mi sie uda Ciebie wyciagnac:evil_lol: