Kasia&Rika Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 smallpati napisał(a):pierwszy raz coś takiego słyszę :roll: ale może racje ma, nie wiem bo się nie znam ;) a ja nie pierwszy. u ludzi tez tak jest,że nawet rozpuszczalne szwy się ściąga, bo wtedy lepiej. inaczej jak same schodzą to dłuuuugo trwa i często zaczynają gnić ... co nie jest przyjemne. więc kiedy się tylko da to się zdejmuje. Quote
NightQueen Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 czyli te szwy rozpuszczalne wcale nie są takie super :razz: nie znam ani psa ani człowieka który miałby zakładane te niby samo rozpuszczalne szwy więc nie wiem na jakiej zasadzie one działają Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dziewczyny chciałam własnie na tego Husky szczeniaczka przelac 50 zł ze wspolnej kasy bo mają resszte pieniązków ale na stronce PKOBP mi jakis bład wyskakuje z certyfikatem, nie wiem... Quote
Brysio Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Gremlin zaczyna mi do łozka w nocy wchodzic hehe teraz juz sie z obiema dziewczynkami;) Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 dzis moja kolezanka rozmawiała ze swoją babcią, Pani sie pytała kiedy przywioze jej Gremlinka:loveu::loveu: wstepnie umowiłysmy się na sobotę:loveu::loveu: Tylko nie wiem jak ja to przezyje:-( juz tak kocham tego szkraba, na szczęscie bede mogła go odwiedzac bo przeciez to babcia jednej z moich najlepszych kolezanek i mieszka bliziusienko mnie:multi: Quote
Yana Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Brysio napisał(a):stały stały oczywiscie;) to super wiadomość :multi: Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 czyli to już pewna potwierdzona wiadomość, czy tak? a oprócz tej babuleńki ktoś jeszcze będzie obcował z Plamką-oczywiście z nowych domowników? :evil_lol: Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pani mieszka sama, ale co tydzien odwiedza ją cała rodzina i oczywiscie Kasia czesto tam wpada. A to nie taka babulenka, kobieta ma 60 lat i jest bardzo zywa i nowoczesna, bardzo fajna Pani;) Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no to super, mam cicha nadzieję że dostęp do skarpetek "smrodliwych" jest w umowie przedadopcyjnej zapewniony- wymóg prawidłowego rozwoju Gremlina :evil_lol: Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Gremlin pojedzie razem ze swoją zabawką kurczakiem i całą wyprawką a co do skarpetek to nie wiem, nie widziałam zadnych w pokoju, ostatnio przestał się nimi interesowac a zaczął CZYTAC, drze wszystkie napotkane na podłodze gazety. Chyba wstąpił w wiek, w ktorym następuje pęd do nauki, kto wiem moze kiedys zostanie profesorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 czyli że chcesz zaznaczyć jak ogromny wpływ miałaś na ukształtowanie osobowości zwierza i że niby taka oczytana jesteś :eviltong: Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 heheeh to są gazety metro albo informatrory, ktore kzabieram z tesco na podpałke:lol!: Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tak czy inaczej proszę wycałować ode mnie Gremlina i wygilgać za uchem- obowiązkowo :loveu: Quote
NightQueen Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Dopiero weszłam na internet a tu takie nowiny :multi::multi::multi::multi: Bardzo się cieszę że mała ma już pewny domek, wreszcie :loveu::loveu: Pewnie ci się będzie trudno pożegnać z nią :-( ale takie życie, za to masz miejsce na kolejnego tymczasa :diabloti::evil_lol: Super na prawdę :loveu: Brysio bardzo ci dziękuje za wszelką pomoc dla suni, mam oczywiście nadzieje że na tym nie koniec :cool3:;) Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 chwila, chwila nie chwalnie dnia przed zachodem słonca..( w zyciu róznie bywa) mała jest jeszcze u mnie prawdopodobnie do soboty, bedziemy sie cieszyc jak juz bedzie w nowym domku;) Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No to ja sie ciesze po cichutku:lol: Brysio dzwonilam wczoraj do Ciebie chcialam zebys poszla ze mna na wizyte przedadopcyjna na warynskiego ale sie nie dodzwonilam .mamy kolejnego psiaka w Gliwicach moze innym razem mi sie uda Ciebie wyciagnac:evil_lol: Quote
Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Kurcze szkoda;/ ja myslalam, ze to mojego bartka siostra bo zobaczyłam godzine po fakcie i akurat z nia gadałam na gg;/ Kurcze... Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nastepnym razem napisze smsa ze to ja:lol: Quote
gunia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dziewczyny a znacie kogoś z Bytomia, kto by mógł sprawdzić domek? Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 gunia napisał(a):Dziewczyny a znacie kogoś z Bytomia, kto by mógł sprawdzić domek? AleksandraJ jest z Bytomia zapytaj sie jej. Quote
Recommended Posts