Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tyciaNi napisał(a):
Brysio - to Ty mieszkasz z kawalerem? nie chwaliłaś sie, piszesz tylko o psach :eviltong:

miałam na myśli Brysia, jej westa :eviltong:

A swoją drogą jej kawalera też poznałam :cool3:

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheeh Z Brysiem sie dogaduje, on jest dla wszystkich pieskow miły ale to ukochany synus mojej mamy wiec jak Gremlinek do niej podlatuje to troszke warczy a i jeszcze jak sie zamierza do jego miski. Brysiek jest juz starszym panem ma 10 lat wiec nie w głowie mu zabawy i bieganie;) a Gremlin ta mała cholera przegryzła mi dzis dwie pary szelek:angryy: jedna znalazła w salonie za fotelem a druga miała na sobie jakies 2 godziny temu. Siedziałam sobie przy kompie, ona w swoim łozeczku i słysze takie dziam dziam dziam i mlaskanie, myslalam, ze gryzie gąsieniczke( maskotke) bo lubi odrywac jej nogi:evil_lol: patrze a ta mała diablica wlasnie gryzie swoje nowe skorzane szelki:angryy: grrr!! Musiałam leciec szybko i kupic 2 pary nowych. Teraz ma turkusowe hehee

Posted

a to bestia :evil_lol:

Ona się za bardzo rozwydrzyła :mad: myśli że jej wszystko wolno, musisz się zabrać za nią, koniecznie podstawowe szkolenie i oduczanie złodziejstwa :evil_lol:

Brysio dziś nie zrobię dyplomu, bo siostra ciągle pracuje na komputerze, jakieś rozliczenia robi, a ja wskakuje na 10 min i uciekam :roll:

Posted

Brysio napisał(a):
heheeh Z Brysiem sie dogaduje, on jest dla wszystkich pieskow miły ale to ukochany synus mojej mamy wiec jak Gremlinek do niej podlatuje to troszke warczy a i jeszcze jak sie zamierza do jego miski. Brysiek jest juz starszym panem ma 10 lat wiec nie w głowie mu zabawy i bieganie;) a Gremlin ta mała cholera przegryzła mi dzis dwie pary szelek:angryy: jedna znalazła w salonie za fotelem a druga miała na sobie jakies 2 godziny temu. Siedziałam sobie przy kompie, ona w swoim łozeczku i słysze takie dziam dziam dziam i mlaskanie, myslalam, ze gryzie gąsieniczke( maskotke) bo lubi odrywac jej nogi:evil_lol: patrze a ta mała diablica wlasnie gryzie swoje nowe skorzane szelki:angryy: grrr!! Musiałam leciec szybko i kupic 2 pary nowych. Teraz ma turkusowe hehee

a co się dziwisz w końcu sama jej podrzucasz skarpety :eviltong:

Posted

Dziewczyny słuchajcie, PILNA SPRAWA!!!

z Suni zostało jeszcze 300 zł, ktore cały czas trzymam na jakiegos piueska, miały te pieniazki byc na suczke z chorą łapką ale operacji nie bedzie a Dt nie widac!! Tu jest strasznie pilna sprawa. Czy te pieniąki mozna tu przekazac? Czy mam je nadal trzamac, prosze abyscie zdecydowały.

www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-250-zl-na-wykup-husky-od-zwyrodnialca-dt-129456/

Posted

[quote name='Brysio']Dziewczyny słuchajcie, PILNA SPRAWA!!!

z Suni zostało jeszcze 300 zł, ktore cały czas trzymam na jakiegos piueska, miały te pieniazki byc na suczke z chorą łapką ale operacji nie bedzie a Dt nie widac!! Tu jest strasznie pilna sprawa. Czy te pieniąki mozna tu przekazac? Czy mam je nadal trzamac, prosze abyscie zdecydowały.

www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-250-zl-na-wykup-husky-od-zwyrodnialca-dt-129456/

jestem za ;)

Posted

[quote name='ala']Czyli suczka tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/zdeformowana-lapka-czyni-mnie-brzydka-potrzebny-dt-dt-128333/index6.html ma dożywocie w schronisku?:shake:

to brzmi jak oskarżenie :shake:

Wcale nie napisałam że dla suni szans już nie ma, robię jej bazarek i zbieram pieniądze, ale póki co nie ma na co wydać tych pieniędzy, bo DT nie ma, operacja nie jest możliwa, póki co tamte psy potrzebują pilnie pomocy, ale to nie oznacza że suńkę spisałam na straty, bo to nie prawda!

Posted

OCZYWISCIE, ZE NIE CHCEMY ZOSTAWIC JEJ W W SCHRONIE!!! bEDZIEMY ZBIERAC PIENIĄZKI Z BAZARKÓW, JA MAM DO WYSTAWIENIA WISIOR ZE SVAROWSKIEGO I Z NIEGO TEZ BEDZIE KASA, UZBIERA SIE SPOKOJNIE JESLI TYLKO BEDZIE MOZLIWOSC DT. ALE UWAZAM, ZE TAMTEN PIESEK JEST W NAGŁEJ POTRZEBIE A POIENIĄDZE TYLKO LEŻĄ U MNIE NA KONCIE

Posted

A tak w ogóle to na 90% mam dom dla Gremlina!! i to jest babcia mojej bardzo dobrej kolezanki!! jak ją zobaczyła na zdieciu to od razu jej sie spodobała. Kobieta mieszka niedaleko mnie i moja kumpela( z ktora sie spotykam codziewnnie) mowi, ze spokojnie mogę odwiedzac psinke:loveu:

Posted

Brysio napisał(a):
A tak w ogóle to na 90% mam dom dla Gremlina!! i to jest babcia mojej bardzo dobrej kolezanki!! jak ją zobaczyła na zdieciu to od razu jej sie spodobała. Kobieta mieszka niedaleko mnie i moja kumpela( z ktora sie spotykam codziewnnie) mowi, ze spokojnie mogę odwiedzac psinke:loveu:

:multi::multi::multi: SUPER :multi::multi::multi:
oby wypaliło, ale pewnie jak ta pani zobaczy Gremlina to nie będzie mogła jej się oprzeć :evil_lol:

Posted

Brysio napisał(a):
Byc moze dzis pojdziemy do Kasi babci w odwiedziny, Pani widziała tylko jedno zdiecie|( te ze mna na nk) i juz sie ponoc zakochała:loveu:

trzymam kciuki z całych sił ;) oby Gremilin podbił jej serce :loveu:

Posted

Własnie wrociłam z odwiedzin:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Pani jest przeurocza, od razu wzieła pieska na kolanka i tak przez całą wizytę trzymała, przytulała i całowała. Od razu sie zakochała w Gremlinku. Powiedziała, ze jest na 90% zdecydowana i juz by ją chciałą ale ja moge oddac ją dopiero w przyszłym tygodniu poniewaz jeszcze pojade do weta sciągnąc szwy i sprawdzic czy wszystko jest ok i skocze jej akurat dawac tabletki, nie chce Pani robic od razu problemu. Pani miała pieska przez 16 lat tez kundelka wiec dokładnie wie jak postępowac z takimi maluszkami:loveu:

Posted

Brysio napisał(a):
Mowilam lekarzowi ale ona twierdzi, ze sie rozpuszczają prze bardzo długo i nie zawsze potem taka granatowa nitka czesto zostaje i ją widac wiec lepiej zdiac

pierwszy raz coś takiego słyszę :roll: ale może racje ma, nie wiem bo się nie znam ;)