NightQueen Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 tyciaNi napisał(a):Brysio - to Ty mieszkasz z kawalerem? nie chwaliłaś sie, piszesz tylko o psach :eviltong: miałam na myśli Brysia, jej westa :eviltong: A swoją drogą jej kawalera też poznałam :cool3: Quote
Brysio Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 heheeh Z Brysiem sie dogaduje, on jest dla wszystkich pieskow miły ale to ukochany synus mojej mamy wiec jak Gremlinek do niej podlatuje to troszke warczy a i jeszcze jak sie zamierza do jego miski. Brysiek jest juz starszym panem ma 10 lat wiec nie w głowie mu zabawy i bieganie;) a Gremlin ta mała cholera przegryzła mi dzis dwie pary szelek:angryy: jedna znalazła w salonie za fotelem a druga miała na sobie jakies 2 godziny temu. Siedziałam sobie przy kompie, ona w swoim łozeczku i słysze takie dziam dziam dziam i mlaskanie, myslalam, ze gryzie gąsieniczke( maskotke) bo lubi odrywac jej nogi:evil_lol: patrze a ta mała diablica wlasnie gryzie swoje nowe skorzane szelki:angryy: grrr!! Musiałam leciec szybko i kupic 2 pary nowych. Teraz ma turkusowe hehee Quote
NaamahsChild Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Gremlin:evil_lol: Haha, ja też mam swojego:diabloti: Quote
NightQueen Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 a to bestia :evil_lol: Ona się za bardzo rozwydrzyła :mad: myśli że jej wszystko wolno, musisz się zabrać za nią, koniecznie podstawowe szkolenie i oduczanie złodziejstwa :evil_lol: Brysio dziś nie zrobię dyplomu, bo siostra ciągle pracuje na komputerze, jakieś rozliczenia robi, a ja wskakuje na 10 min i uciekam :roll: Quote
Brysio Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jasne nie ma problemu;) do konca aukcji zostały jeszcze 2 dni;) Quote
Brysio Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 bazarek na rzecz piesków!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-kosmetyki-nowe-buty-20styczen-koniec-128601/#post11615417 Quote
tyciaNi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Brysio napisał(a):heheeh Z Brysiem sie dogaduje, on jest dla wszystkich pieskow miły ale to ukochany synus mojej mamy wiec jak Gremlinek do niej podlatuje to troszke warczy a i jeszcze jak sie zamierza do jego miski. Brysiek jest juz starszym panem ma 10 lat wiec nie w głowie mu zabawy i bieganie;) a Gremlin ta mała cholera przegryzła mi dzis dwie pary szelek:angryy: jedna znalazła w salonie za fotelem a druga miała na sobie jakies 2 godziny temu. Siedziałam sobie przy kompie, ona w swoim łozeczku i słysze takie dziam dziam dziam i mlaskanie, myslalam, ze gryzie gąsieniczke( maskotke) bo lubi odrywac jej nogi:evil_lol: patrze a ta mała diablica wlasnie gryzie swoje nowe skorzane szelki:angryy: grrr!! Musiałam leciec szybko i kupic 2 pary nowych. Teraz ma turkusowe hehee a co się dziwisz w końcu sama jej podrzucasz skarpety :eviltong: Quote
tyciaNi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Olena84 napisał(a):Niunia w gore! i jeszcze ze dwa razy...:evil_lol: Quote
Brysio Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dziewczyny słuchajcie, PILNA SPRAWA!!! z Suni zostało jeszcze 300 zł, ktore cały czas trzymam na jakiegos piueska, miały te pieniazki byc na suczke z chorą łapką ale operacji nie bedzie a Dt nie widac!! Tu jest strasznie pilna sprawa. Czy te pieniąki mozna tu przekazac? Czy mam je nadal trzamac, prosze abyscie zdecydowały. www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-250-zl-na-wykup-husky-od-zwyrodnialca-dt-129456/ Quote
NightQueen Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Brysio']Dziewczyny słuchajcie, PILNA SPRAWA!!! z Suni zostało jeszcze 300 zł, ktore cały czas trzymam na jakiegos piueska, miały te pieniazki byc na suczke z chorą łapką ale operacji nie bedzie a Dt nie widac!! Tu jest strasznie pilna sprawa. Czy te pieniąki mozna tu przekazac? Czy mam je nadal trzamac, prosze abyscie zdecydowały. www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-250-zl-na-wykup-husky-od-zwyrodnialca-dt-129456/ jestem za ;) Quote
ala Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='smallpati']jestem za ;) Czyli suczka tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/zdeformowana-lapka-czyni-mnie-brzydka-potrzebny-dt-dt-128333/index6.html ma dożywocie w schronisku?:shake: Quote
NightQueen Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='ala']Czyli suczka tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/zdeformowana-lapka-czyni-mnie-brzydka-potrzebny-dt-dt-128333/index6.html ma dożywocie w schronisku?:shake: to brzmi jak oskarżenie :shake: Wcale nie napisałam że dla suni szans już nie ma, robię jej bazarek i zbieram pieniądze, ale póki co nie ma na co wydać tych pieniędzy, bo DT nie ma, operacja nie jest możliwa, póki co tamte psy potrzebują pilnie pomocy, ale to nie oznacza że suńkę spisałam na straty, bo to nie prawda! Quote
Brysio Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 OCZYWISCIE, ZE NIE CHCEMY ZOSTAWIC JEJ W W SCHRONIE!!! bEDZIEMY ZBIERAC PIENIĄZKI Z BAZARKÓW, JA MAM DO WYSTAWIENIA WISIOR ZE SVAROWSKIEGO I Z NIEGO TEZ BEDZIE KASA, UZBIERA SIE SPOKOJNIE JESLI TYLKO BEDZIE MOZLIWOSC DT. ALE UWAZAM, ZE TAMTEN PIESEK JEST W NAGŁEJ POTRZEBIE A POIENIĄDZE TYLKO LEŻĄ U MNIE NA KONCIE Quote
Brysio Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 A tak w ogóle to na 90% mam dom dla Gremlina!! i to jest babcia mojej bardzo dobrej kolezanki!! jak ją zobaczyła na zdieciu to od razu jej sie spodobała. Kobieta mieszka niedaleko mnie i moja kumpela( z ktora sie spotykam codziewnnie) mowi, ze spokojnie mogę odwiedzac psinke:loveu: Quote
agata51 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 W sprawie wykupu suni jestem za. A są widoki na DT albo DS dla niej? Ukłony dla Babci kumpeli! Już zaczynam się cieszyć! Quote
ab-agnieszka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Fajnie by bylo gdyby byla u babci kolezanki:loveu: Quote
NightQueen Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Brysio napisał(a):A tak w ogóle to na 90% mam dom dla Gremlina!! i to jest babcia mojej bardzo dobrej kolezanki!! jak ją zobaczyła na zdieciu to od razu jej sie spodobała. Kobieta mieszka niedaleko mnie i moja kumpela( z ktora sie spotykam codziewnnie) mowi, ze spokojnie mogę odwiedzac psinke:loveu: :multi::multi::multi: SUPER :multi::multi::multi: oby wypaliło, ale pewnie jak ta pani zobaczy Gremlina to nie będzie mogła jej się oprzeć :evil_lol: Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Byc moze dzis pojdziemy do Kasi babci w odwiedziny, Pani widziała tylko jedno zdiecie|( te ze mna na nk) i juz sie ponoc zakochała:loveu: Quote
NightQueen Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Brysio napisał(a):Byc moze dzis pojdziemy do Kasi babci w odwiedziny, Pani widziała tylko jedno zdiecie|( te ze mna na nk) i juz sie ponoc zakochała:loveu: trzymam kciuki z całych sił ;) oby Gremilin podbił jej serce :loveu: Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Własnie wrociłam z odwiedzin:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Pani jest przeurocza, od razu wzieła pieska na kolanka i tak przez całą wizytę trzymała, przytulała i całowała. Od razu sie zakochała w Gremlinku. Powiedziała, ze jest na 90% zdecydowana i juz by ją chciałą ale ja moge oddac ją dopiero w przyszłym tygodniu poniewaz jeszcze pojade do weta sciągnąc szwy i sprawdzic czy wszystko jest ok i skocze jej akurat dawac tabletki, nie chce Pani robic od razu problemu. Pani miała pieska przez 16 lat tez kundelka wiec dokładnie wie jak postępowac z takimi maluszkami:loveu: Quote
NightQueen Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 To bardzo się cieszę :loveu: mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i mała trafi do nowego domku za niedługo ;) A po co ściągać szwy? jak ona rozpuszczalne miała założone Quote
Brysio Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Mowilam lekarzowi ale ona twierdzi, ze sie rozpuszczają prze bardzo długo i nie zawsze potem taka granatowa nitka czesto zostaje i ją widac wiec lepiej zdiac Quote
NightQueen Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Brysio napisał(a):Mowilam lekarzowi ale ona twierdzi, ze sie rozpuszczają prze bardzo długo i nie zawsze potem taka granatowa nitka czesto zostaje i ją widac wiec lepiej zdiac pierwszy raz coś takiego słyszę :roll: ale może racje ma, nie wiem bo się nie znam ;) Quote
Recommended Posts