NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Zaraz spróbuje wszystko poustalać i zobaczymy co z tego będzie ;) Maleństwo za nie długo pojedzie do nowego domku :multi: Quote
Brysio Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Yana napisał(a):dobrze byłoby w pierwszym poście prowadzić kasę dziewczynki, kto ile zadeklarował, ile wpłacił, ile brakuje jasne zrobimy to dzis wieczorem albo jutro z samego rana:) dzis mam egzamin wiec nie mam czasu wszystkiego liczyc ale jak tylko wroce to się tym zajmę:) Quote
Yana Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Brysio napisał(a):jasne zrobimy to dzis wieczorem albo jutro z samego rana:) dzis mam egzamin wiec nie mam czasu wszystkiego liczyc ale jak tylko wroce to się tym zajmę:) to powodzenia na egzaminie :lol: nie dziękuj ;) Quote
Brysio Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Yana napisał(a):to powodzenia na egzaminie :lol: nie dziękuj ;) ok hehe;) a jednak wyrobiłam się z rozliczeniem:multi: Smallpati umiesci w pierwszym poscie Quote
Brysio Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :jumpie::jumpie::jumpie: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :sweetCyb::sweetCyb: rozliczenie: deklaracje miesięczne: Smallpati 30 zł Ab-Agnieszka 30 zł agata51 50 zł wtatara 10 zł Yana 20 zł Ala 30 zł agnieszka32 30 zł Brysio 30 zł razem: 230 zł Pieniążki uzyskane z cegiełek i pomocy ludzi: MONIKA I TĘPIŃSKA 5 zł MIROSŁAWA NOWAK 55 zł NALEPA BARBARA 10 zł PAWEŁ PIOTR WIERCIK 20 zł PRZEMYSŁAW GOSTYŃSKI 5 zł IWONA WOŁODŹKO 17 zł AGNIESZKA MELECKA 30 zł PAULINA KOPCZAK 10 zł BEATA JOANNA PETRYKÓW 5 zł Adam Łęgowik 20 zł ARTUR GIERAT 50 zł KAROLINA KULIKOWSKA 15 zł ALEKSANDRA ANTOSZ 10 zł MATYLDA NERS 50 zł RAMUTIE WIKTOR 10 zl JAROSŁAW DRESZER 5 zł ANETA TRZCIŃSKA 5 zł KATARZYNA GAWIOR 5 zł WASIAK MONIKA 15 zł MIROSŁAWA JARZYNKA 10 zł KATARZYNA OKUŃ 30 zł JANUSZ KUNICKI 50 zł MAGDALENA I JELINEK 50 zł MAŁGORZATA SZTEINMILLER 100 zł MALINOWSKI RYSZARD 50 zł URSZULA SIWEK 10 zł rodzina i znajomi Brysia 60 zł razem 702 zł Dziękujemy wszystkim pięknie!!! :jumpie::jumpie::jumpie: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!: :lol!::lol!::lol!: :wink::wink::wink: :Dog_run: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 rozliczenie jest już na 1 stronie DZIĘKUJEMY :multi::multi::multi: Dzwoniłam do schroniska i oni mają dobrego, znajomego weta. który może nam spuści cenę stryizacji, jutro się z nim umówią na zabieg, także za niedługo mała pojedzie do domu :multi::multi: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jusstyna85 napisał(a):świetne wieści z DT...:) jakie wieści? Quote
koss Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 BRYSIU-KIBICUJĘ malutkiej od poczatku-mam ja w "swoich"piesach ...ale finansowo nie moge pomóc ,przynajmniej na razie -mam co m-c piesowe obciazenie w kwocie 250 zł-jestem pilnowana :cool1:przez domowników...co moge -ogłosic na trójmieskich stronach -jak to uczynie ( w piątek -podam tekst i stronę):p...sunia śliczności:crazyeye: Quote
Brysio Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='koss']BRYSIU-KIBICUJĘ malutkiej od poczatku-mam ja w "swoich"piesach ...ale finansowo nie moge pomóc ,przynajmniej na razie -mam co m-c piesowe obciazenie w kwocie 250 zł-jestem pilnowana :cool1:przez domowników...co moge -ogłosic na trójmieskich stronach -jak to uczynie ( w piątek -podam tekst i stronę):p...sunia śliczności:crazyeye: hej dzieki;) jasne zawsze ogłoszenia się przydadza:) jak na razie to na jakies 2 miesiące powinno kasy starczyc, zobaczymy co dalej.. ale nie martwmy sie na zapas jest dobrze i tak usi pozostac:loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No to bardzo sie ciesze ze mala bedzie miala DT.Finansowo tez zle niestoi.:loveu: Quote
NightQueen Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 JESTEŚMY UMÓWIENI NA STERYLIZACJĘ W PIĄTEK NA 11:30 :multi::multi: Quote
Herspri Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dziewczyny przepraszam że nie odpisywałam na PW, dogo czasem stroi fochy a i moje łącze pozostawia wiele do życzenia, podałam swój numer tel na pw w przyszłości więc już nie będzie podobnych sytuacji ;) Powiem wam tak, szczeniaki prawdopodobnie jutro jadą do warszawy, jeśli dojadą to mogę wziąć sunię od piątku ale to będę wiedziała dopiero jutro jak dowiozę małe do Katowic. Jeśli plan transportowy szczeniaków nawali jutro to sunię będę mogła zabrać gdzieś od przyszłego czwartku - piątku . Co wy na to ? Quote
NightQueen Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ok to godzimy się na takie coś. Sterylki nie odwołamy, najwyżej (jakby twoje kluchy zostały jeszcze) to sunia pojedzie na tydzień do mnie albo do Brysia, a później do ciebie ;) Daj jutro znac żebyśmy mogły ustalić między sobą co i jak z Sunią przez ten tydzień będzie Quote
Olena84 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Niunia szczęścia w Nowym Roku! Dla Was też:eviltong:. Quote
ala Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 A co z rudaskiem z chorą łapką,ma już założony wątek Quote
Brysio Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam kochaną Plamkę!!!! i zycze WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! Jutro sterylizacja suni;) Quote
Herspri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Szczęśliwego nowego roku :loveu: Szczeniaki jeszcze u mnie ... Quote
NightQueen Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='ala']A co z rudaskiem z chorą łapką,ma już założony wątek nie jeszcze nie ma, bo nie miałam kiedy zrobić :razz: Szczęśliwego nowego roku :loveu: Szczeniaki jeszcze u mnie ... ok, czyli na tydzień jeszcze zostaje u którejś z nas ;) Quote
Brysio Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Matka mnie zabije bo wypadło na mnie hehehe .... Quote
NightQueen Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Brysio napisał(a):Matka mnie zabije bo wypadło na mnie hehehe .... a ja zabije swoją za to że taki bunt zrobiła, :razz: Quote
Brysio Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 no to postanowione Plamka bedzie u mnie przez pare dni poki Herspri swoich szczeniąt nie odwiezie, mama nic nie wie, dowie sie jutro jak z nią przyjadę ale spoko mam po swojej stronie sprzymierzenca- tate :evil_lol: Quote
Recommended Posts