Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
dobrze byłoby w pierwszym poście prowadzić kasę dziewczynki, kto ile zadeklarował, ile wpłacił, ile brakuje

jasne zrobimy to dzis wieczorem albo jutro z samego rana:) dzis mam egzamin wiec nie mam czasu wszystkiego liczyc ale jak tylko wroce to się tym zajmę:)

Posted

Brysio napisał(a):
jasne zrobimy to dzis wieczorem albo jutro z samego rana:) dzis mam egzamin wiec nie mam czasu wszystkiego liczyc ale jak tylko wroce to się tym zajmę:)

to powodzenia na egzaminie :lol:
nie dziękuj ;)

Posted

:jumpie::jumpie::jumpie: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :sweetCyb::sweetCyb:

rozliczenie:

deklaracje miesięczne:

Smallpati 30 zł
Ab-Agnieszka 30 zł
agata51 50 zł
wtatara 10 zł
Yana 20 zł
Ala 30 zł
agnieszka32 30 zł
Brysio 30 zł

razem: 230 zł

Pieniążki uzyskane z cegiełek i pomocy ludzi:

MONIKA I TĘPIŃSKA 5 zł
MIROSŁAWA NOWAK 55 zł
NALEPA BARBARA 10 zł
PAWEŁ PIOTR WIERCIK 20 zł
PRZEMYSŁAW GOSTYŃSKI 5 zł
IWONA WOŁODŹKO 17 zł
AGNIESZKA MELECKA 30 zł
PAULINA KOPCZAK 10 zł
BEATA JOANNA PETRYKÓW 5 zł
Adam Łęgowik 20 zł
ARTUR GIERAT 50 zł
KAROLINA KULIKOWSKA 15 zł
ALEKSANDRA ANTOSZ 10 zł
MATYLDA NERS 50 zł
RAMUTIE WIKTOR 10 zl
JAROSŁAW DRESZER 5 zł
ANETA TRZCIŃSKA 5 zł
KATARZYNA GAWIOR 5 zł
WASIAK MONIKA 15 zł
MIROSŁAWA JARZYNKA 10 zł
KATARZYNA OKUŃ 30 zł
JANUSZ KUNICKI 50 zł
MAGDALENA I JELINEK 50 zł
MAŁGORZATA SZTEINMILLER 100 zł
MALINOWSKI RYSZARD 50 zł
URSZULA SIWEK 10 zł
rodzina i znajomi Brysia 60 zł

razem 702 zł

Dziękujemy wszystkim pięknie!!!
:jumpie::jumpie::jumpie: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!: :lol!::lol!::lol!: :wink::wink::wink: :Dog_run:

Posted

rozliczenie jest już na 1 stronie

DZIĘKUJEMY :multi::multi::multi:

Dzwoniłam do schroniska i oni mają dobrego, znajomego weta. który może nam spuści cenę stryizacji, jutro się z nim umówią na zabieg, także za niedługo mała pojedzie do domu :multi::multi:

Posted

BRYSIU-KIBICUJĘ malutkiej od poczatku-mam ja w "swoich"piesach ...ale finansowo nie moge pomóc ,przynajmniej na razie -mam co m-c piesowe obciazenie w kwocie 250 zł-jestem pilnowana :cool1:przez domowników...co moge -ogłosic na trójmieskich stronach -jak to uczynie ( w piątek -podam tekst i stronę):p...sunia śliczności:crazyeye:

Posted

[quote name='koss']BRYSIU-KIBICUJĘ malutkiej od poczatku-mam ja w "swoich"piesach ...ale finansowo nie moge pomóc ,przynajmniej na razie -mam co m-c piesowe obciazenie w kwocie 250 zł-jestem pilnowana :cool1:przez domowników...co moge -ogłosic na trójmieskich stronach -jak to uczynie ( w piątek -podam tekst i stronę):p...sunia śliczności:crazyeye:

hej dzieki;) jasne zawsze ogłoszenia się przydadza:) jak na razie to na jakies 2 miesiące powinno kasy starczyc, zobaczymy co dalej.. ale nie martwmy sie na zapas jest dobrze i tak usi pozostac:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziewczyny przepraszam że nie odpisywałam na PW, dogo czasem stroi fochy a i moje łącze pozostawia wiele do życzenia, podałam swój numer tel na pw w przyszłości więc już nie będzie podobnych sytuacji ;)

Powiem wam tak, szczeniaki prawdopodobnie jutro jadą do warszawy, jeśli dojadą to mogę wziąć sunię od piątku ale to będę wiedziała dopiero jutro jak dowiozę małe do Katowic. Jeśli plan transportowy szczeniaków nawali jutro to sunię będę mogła zabrać gdzieś od przyszłego czwartku - piątku .
Co wy na to ?

Posted

Ok to godzimy się na takie coś.
Sterylki nie odwołamy, najwyżej (jakby twoje kluchy zostały jeszcze) to sunia pojedzie na tydzień do mnie albo do Brysia, a później do ciebie ;)

Daj jutro znac żebyśmy mogły ustalić między sobą co i jak z Sunią przez ten tydzień będzie

Posted

[quote name='ala']A co z rudaskiem z chorą łapką,ma już założony wątek

nie jeszcze nie ma, bo nie miałam kiedy zrobić :razz:

Szczęśliwego nowego roku :loveu:
Szczeniaki jeszcze u mnie ...

ok, czyli na tydzień jeszcze zostaje u którejś z nas ;)

Posted

no to postanowione Plamka bedzie u mnie przez pare dni poki Herspri swoich szczeniąt nie odwiezie, mama nic nie wie, dowie sie jutro jak z nią przyjadę ale spoko mam po swojej stronie sprzymierzenca- tate :evil_lol: