Olena84 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na jednym wątku kasa się uzbierała, a pies znalazł dom, może niektórzy zgodziliby się ją przerzucić tutaj, to by się pewnie uzbierało. Quote
Brysio Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ala napisał(a):Niestety mogę zadeklarować miesięcznie tylko 30 zł.Czy ruda suczka z chorą łapką ma już założony wątek.Dobrze byłoby zrobić jej podobną akcję jak dla Plamki,bo ciężkie jest życie psa niepełnosprawnego w azylu.Nie skreślałabym ją z szansy na adpcję.W mojej psiej rodzinie jest suczka z amputowaną tylnią łapką,inną adoptowałam po czteroletnim pobycie w azylu ze źle zrośniętą przednią łapką(trzyma ją cały czas zgiętą ),na dodatek była zupełnie dzika.Teraz jest największą przytulanką a dużo miejsca do biegania pomogło jej wyprostować powykręcaną wcześniej sylwetkę.Lekarze doradzali amputację ale nie zdecydowaliśmy się i łapka (kości powleczone skórą)nabrała mięśni i suczka nawet z niej nieraz korzysta.Myślę że gdyby suczka Niunia(chyba nic nie pomyliłam) dostała szansę na DT,sterylizację to też znalazłaby dom stały.W jej oczach widać takie przerażenie,że nie mogę o niej przestać myśleć a jak do tego dodam mróz to mam już dość.:placz:Dużo pienędzy brakuje jeszcze na DT dla Plamki? dziękujemy slicznie Alu za 30 zł miesięcznie:loveu: razem z Twoim wkładem mamy juz 200 zł jeszcze jakies 100 zł brakuje. Bardzo chętnie zrobimy taką akcję dla psinki z chorą nożką ale trzeb a jej załozyc wątek, chociaz ostatnio miał ktos juz to zrobic;) Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 tak, ktos się deklarował że założy wątek, ale brakuje odzewu, to nic ja dziś wieczorem jej założę super :multi::multi: jeszcze trochę i będą deklaracje na zapłacenie całego miesiąca :multi: Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='wtatara']proszę o dane do przelewu napisałam ci w PW ;) zrobiłam przelew dla sunieczki dziękujemy :loveu: Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Plamka witaj Kochana, przepraszam że długo nie zaglądałam do Ciebie niestety moje możliwości poszukiwawcze zakończyły się fiaskiem - przepraszam, miałam cichą nadzieję że to "pewne" miejsce nie zawiedzie- a jednak :angryy: ale nie poddaję się finansowo za bardzo nie pomogę bo na ra Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Plamka witaj Kochana, przepraszam że długo nie zaglądałam do Ciebie niestety moje możliwości poszukiwawcze zakończyły się fiaskiem - przepraszam, miałam cichą nadzieję że to "pewne" miejsce nie zawiedzie- a jednak :angryy: ale nie poddaję się!!! finansowo za bardzo nie pomogę bo na razie rujnuje mnie finansowo sparaliżowany jamol, ehhhhh, łehhhh, hhhhheh :razz: Quote
aina155 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czyli nie ma szans na ten tymczas o ktorym wczesniej byla mowa? Ten z kotami? Czy mowimy tu o jakims innym tymczasie? Quote
agnieszka32 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam. Ja mogłabym zadeklarować 30 zł miesięcznie. Konto to samo, co w pierwszym poście? Jeśli tak, jutro zrobię przelew. Quote
kuba123 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/ wysłanie petycji to kilka minut a można pomóc Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 aina155 napisał(a):Czyli nie ma szans na ten tymczas o ktorym wczesniej byla mowa? Ten z kotami? Czy mowimy tu o jakims innym tymczasie? nie, nie o innym mowa :-( myślałam że uda mi się coś na własną rękę znależć w miejscu odległym acz życzliwym dla czworonogów zranionych - nie powiodło się :-( Quote
Brysio Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 agnieszka32 napisał(a):Witam. Ja mogłabym zadeklarować 30 zł miesięcznie. Konto to samo, co w pierwszym poście? Jeśli tak, jutro zrobię przelew. Dziękujemy slicznie:loveu: to juz mamy 230 zł miesięcznie:multi: jeszcze troszke brakuje... Quote
aina155 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Trzymam kciuki ze cos z tego wyjdzie. Posty skacza Quote
aisaK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 słuchajcie fundacja niemiecka zainteresowała się Plamką. ponieważ mam mało czasu na dogo prosze o kontakt meilowy: ktara@poczta.onet.pl lub tel: 605 434 484 Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 MAŁA PRZESZŁA POZYTYWNIE TEST Z KOTAMI :multi::multi::multi::multi: Quote
jusstyna85 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a):MAŁA PRZESZŁA POZYTYWNIE TEST Z KOTAMI :multi::multi::multi::multi: Brysio tak czekała na te wieści....:) Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='aisaK']słuchajcie fundacja niemiecka zainteresowała się Plamką. ponieważ mam mało czasu na dogo prosze o kontakt meilowy: ktara@poczta.onet.pl lub tel: Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Nie wiem, co się dzieje. To już dzisiaj trzecie wariactwo na dogo. Zatwierdza mi pół posta. :diabloti: Fundacja niemiecka to wielka szansa. W Polsce coraz trudniej o domki, te DT, i te DS. 50 zł przelane dzisiaj. Więcej w tym miesiącu nie mogę. Quote
Brysio Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 PLAMKA JEDZIE DO DT!!!!!!! płatne 350 zł za miesiąc więc bedziemy potrzebowac jeszcze waszej pomocy:) teraz trzeba porozmawiac ze schronem, przeprowadzic zabieg sterylizacji i Plamka moze jechac do Herspri:) Quote
t_kasiek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Brysio napisał(a):PLAMKA JEDZIE DO DT!!!!!!! płatne 350 zł za miesiąc więc bedziemy potrzebowac jeszcze waszej pomocy:) teraz trzeba porozmawiac ze schronem, przeprowadzic zabieg sterylizacji i Plamka moze jechac do Herspri:) super ze sie udalo !!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Yana Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 dobrze byłoby w pierwszym poście prowadzić kasę dziewczynki, kto ile zadeklarował, ile wpłacił, ile brakuje Quote
Recommended Posts