Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ala napisał(a):
Niestety mogę zadeklarować miesięcznie tylko 30 zł.Czy ruda suczka z chorą łapką ma już założony wątek.Dobrze byłoby zrobić jej podobną akcję jak dla Plamki,bo ciężkie jest życie psa niepełnosprawnego w azylu.Nie skreślałabym ją z szansy na adpcję.W mojej psiej rodzinie jest suczka z amputowaną tylnią łapką,inną adoptowałam po czteroletnim pobycie w azylu ze źle zrośniętą przednią łapką(trzyma ją cały czas zgiętą ),na dodatek była zupełnie dzika.Teraz jest największą przytulanką a dużo miejsca do biegania pomogło jej wyprostować powykręcaną wcześniej sylwetkę.Lekarze doradzali amputację ale nie zdecydowaliśmy się i łapka (kości powleczone skórą)nabrała mięśni i suczka nawet z niej nieraz korzysta.Myślę że gdyby suczka Niunia(chyba nic nie pomyliłam) dostała szansę na DT,sterylizację to też znalazłaby dom stały.W jej oczach widać takie przerażenie,że nie mogę o niej przestać myśleć a jak do tego dodam mróz to mam już dość.:placz:Dużo pienędzy brakuje jeszcze na DT dla Plamki?

dziękujemy slicznie Alu za 30 zł miesięcznie:loveu: razem z Twoim wkładem mamy juz 200 zł jeszcze jakies 100 zł brakuje. Bardzo chętnie zrobimy taką akcję dla psinki z chorą nożką ale trzeb a jej załozyc wątek, chociaz ostatnio miał ktos juz to zrobic;)

Posted

tak, ktos się deklarował że założy wątek, ale brakuje odzewu, to nic ja dziś wieczorem jej założę

super :multi::multi: jeszcze trochę i będą deklaracje na zapłacenie całego miesiąca :multi:

Posted

Plamka witaj Kochana, przepraszam że długo nie zaglądałam do Ciebie

niestety moje możliwości poszukiwawcze zakończyły się fiaskiem - przepraszam, miałam cichą nadzieję że to "pewne" miejsce nie zawiedzie-
a jednak :angryy:

ale nie poddaję się finansowo za bardzo nie pomogę bo na ra

Posted

Plamka witaj Kochana, przepraszam że długo nie zaglądałam do Ciebie

niestety moje możliwości poszukiwawcze zakończyły się fiaskiem - przepraszam, miałam cichą nadzieję że to "pewne" miejsce nie zawiedzie-
a jednak :angryy:

ale nie poddaję się!!! finansowo za bardzo nie pomogę bo na razie rujnuje mnie finansowo sparaliżowany jamol,
ehhhhh, łehhhh, hhhhheh :razz:

Posted

aina155 napisał(a):
Czyli nie ma szans na ten tymczas o ktorym wczesniej byla mowa? Ten z kotami? Czy mowimy tu o jakims innym tymczasie?

nie, nie o innym mowa :-(
myślałam że uda mi się coś na własną rękę znależć w miejscu odległym acz życzliwym dla czworonogów zranionych - nie powiodło się :-(

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Witam. Ja mogłabym zadeklarować 30 zł miesięcznie. Konto to samo, co w pierwszym poście? Jeśli tak, jutro zrobię przelew.

Dziękujemy slicznie:loveu: to juz mamy 230 zł miesięcznie:multi: jeszcze troszke brakuje...

Posted

Nie wiem, co się dzieje. To już dzisiaj trzecie wariactwo na dogo. Zatwierdza mi pół posta. :diabloti:

Fundacja niemiecka to wielka szansa. W Polsce coraz trudniej o domki, te DT, i te DS.

50 zł przelane dzisiaj. Więcej w tym miesiącu nie mogę.

Posted

PLAMKA JEDZIE DO DT!!!!!!!

płatne 350 zł za miesiąc więc bedziemy potrzebowac jeszcze waszej pomocy:) teraz trzeba porozmawiac ze schronem, przeprowadzic zabieg sterylizacji i Plamka moze jechac do Herspri:)

Posted

Brysio napisał(a):
PLAMKA JEDZIE DO DT!!!!!!!

płatne 350 zł za miesiąc więc bedziemy potrzebowac jeszcze waszej pomocy:) teraz trzeba porozmawiac ze schronem, przeprowadzic zabieg sterylizacji i Plamka moze jechac do Herspri:)

super ze sie udalo !!!! :multi::multi::multi::multi: