Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Saskia, dziękuję i przepraszam za nachalność.

Agata, nie wygłupiaj się! Jaka nachalność :mad:
Przykro mi tylko, że nie moge teraz pomóc:shake:

Posted

Niesamowite maleństwo i ciągle bez domu. Spróbuję popytać sie swoich sąsiadów w bloku i rodzinę. Taki mikroskopijny maluszek wszędzie się zmieści, ale obiecać na 100% nie mogę:shake::shake:

Posted

witam sunieczkę:)

z cegiełek uzbierały się pieniązki na sterylkę ale potrzebujemy jeszcze deklaracji miesięcznych na utrzymanie Suni w ciepłym domku. Mamy 150 zł jak na razie. Drugie tyle potrzebne. Bardzo prosimy chociaz o 5 , 10 złoty miesięcznie:placz:

Kto pomoze?

Posted

Dostałam link....czy sunia jest na Allegro???

Jezeli je potrzebuje, to moge wystawic, tylko tekst i fotki poprosze+ dane osoby do kontaktu.
W razie potrzeby piszcie na gg4513651 bo nie mam teraz czasu na neta i wchodze tylko gdzie musze

a sunia cudna:loveu:

Posted

[quote name='Brysio']Jest szansa na tymczas, ale mamy tylko połowę pieniążków:placz::placz: prosimy o deklaracje

Mam nadzieje ze ten tymczas wypali. Mocno trzymam kciuki za Plamke. Żeby tylko udalo sie uzbierac potrzebna kwote.

Posted

tak, sunia ma allegro, adres na 1 stronie jest umieszczony

Wszystko zalezy od tego czy polubi koty, czy będzie je atakować, bo w DT w którym jest miejsc są koty więc wszystko zależy od niej :roll:

Posted

Yana dziekujemy:loveu:

w tej chwili deklaracji miesięcznych mamy 170 zł:)

Smallpati 30zł
Ab-Agnieszka 30 zł
Agata51 50 zł
Wtatara 10 zł
Yana 20 zł
ja 30 zł

potrzebujemy jeszcze 130 zł minimum. Bardzo prosimy o pomoc!!!!

Posted

Niestety mogę zadeklarować miesięcznie tylko 30 zł.Czy ruda suczka z chorą łapką ma już założony wątek.Dobrze byłoby zrobić jej podobną akcję jak dla Plamki,bo ciężkie jest życie psa niepełnosprawnego w azylu.Nie skreślałabym ją z szansy na adpcję.W mojej psiej rodzinie jest suczka z amputowaną tylnią łapką,inną adoptowałam po czteroletnim pobycie w azylu ze źle zrośniętą przednią łapką(trzyma ją cały czas zgiętą ),na dodatek była zupełnie dzika.Teraz jest największą przytulanką a dużo miejsca do biegania pomogło jej wyprostować powykręcaną wcześniej sylwetkę.Lekarze doradzali amputację ale nie zdecydowaliśmy się i łapka (kości powleczone skórą)nabrała mięśni i suczka nawet z niej nieraz korzysta.Myślę że gdyby suczka Niunia(chyba nic nie pomyliłam) dostała szansę na DT,sterylizację to też znalazłaby dom stały.W jej oczach widać takie przerażenie,że nie mogę o niej przestać myśleć a jak do tego dodam mróz to mam już dość.:placz:Dużo pienędzy brakuje jeszcze na DT dla Plamki?