Brysio Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 NOWE ZDIECIA GREMLINA - JUZ MAŁEGO SPAŚLACZKA HEHE Quote
agata51 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hej, ślicznotko! Buziaki od ciotki. :loveu: Quote
NightQueen Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 http://images32.fotosik.pl/441/e9de047f97ad789f.jpg Plamka na Karaibach :evil_lol: faktycznie przytyła ale to dobrze bo lepiej wygląda :loveu: Quote
tyciaNi Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='smallpati']http://images32.fotosik.pl/441/e9de047f97ad789f.jpg Plamka na Karaibach :evil_lol: hi hi to samo pomyślałam :evil_lol: ale z niej kłapouchy rozdziwiasty zwierz Quote
Brysio Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 wlasnie byłam z Gremlinkem na ostatniej wizycie kontrlnej u weta. Szwy zdięte, Gremlin zdrowy jak rydz:loveu::loveu: skorka piękna, bez uczuleń, pęcherz zdrowy, pies upasniety, siersc tez juz ładniutka nie ma łysych plam:) jutro jedzie do nowego domku:-(:-(:-(:-( Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Brysio zrobilas kawal swietnej roboty.:lol: Chyle czolo :evil_lol: Quote
Brysio Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tak mi przykro, ze musze ją oddac ja sie nie nadaje... Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Bedzie dobrze bedziesz miala na nia oko Jeszcze nie jedna taka bidulka przejdzie przez Twoje rece. Quote
__Lara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mały off... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-szkielecik-wychudzona-sunia-z-katowic-szuka-domu-grozi-smierc-129995/ Quote
Brysio Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Gremlinek jst juz w nowym domku;)dzis od godziny 17, siedziełam u nowej Pani godzinke, z moją kolezanką( jej wnuczką) i całą rodziną. Ten mały sprzedawczyk nawet nie zauważył jak wyszłam, dałam jej prasowaną kosteczkę i się nią zajeła. W tej chwili leżą z nową Panią w łozeczku i oglądają filmy, były na połgodzinnym spacerku. Pani kupiła dla pieska kurczaczka a rodzina przyniosła suchy pokarm i puszeczki. Mam zaproszenie na przyszły weekend aby odwiedzic Gremlinka- teraz juz Łatkę ale mysle, ze to moze za wczesnie, pojde za 2 tygodnie, zeby psinka juz się przywiązała do Pani i nie tęskniła za mną. Jutro ędę miała wiadomosci jak nocke przetrwała, mam ciągły kontakt z Panią na swiezo;) także nie pozostało nic innego jak życzyc Gremlinkowi szczęscia w nowym wspaniałym domku:multi::multi::multi::multi: Quote
Brysio Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Smallpati mozesz zmienic tytuł;) dziekujemy Wam dziewczyny za wszysto;):loveu: Quote
agata51 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Brysio napisał(a):Tak mi przykro, ze musze ją oddac ja sie nie nadaje... Mnie to mówisz? Brysio....:loveu: Łateczko, łezka w oku się zakręciła. Jak ja lubię takie łezki! Quote
NightQueen Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 O kurcze, jeden dzień mnie nie było a tu takie nowiny :loveu: Bardzo się cieszę że ma już domek, Brysio pewnie ci ciężko było ją oddać bo się przywiązałaś :roll: ale możesz ją odwiedzać, a to duży plus. Jak patrze na jej zdjęcia to nie mogę uwierzyć że to ten sam pies którego wdziałam w schronisku, wspaniale się nią zajęłaś :loveu: oczywiście tytuł zmieniam, ale wątek nich zostanie, jak by były nowe wiadomości o Łatce to można tu pisać ;) Quote
ab-agnieszka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Super bardzo sie ciesze:multi::multi::multi: Quote
Brysio Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Plamka nocke przespała spokojnie, nie płakała ani nie piszczała, dzis juz zjadła kurczaczka z marchewką i makaronikiem. A teraz siedzi na spotkaniu rodzinnym razem z kotem i przeskakuje z kolan na kolana pokolei całaowana i przytulana przez wszystkich członkow rodziny:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 potworek :evil_lol: Jaka zadowolona jest :loveu: Quote
Brysio Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 DZIEWCZYNY ZAMIESZCZAM ZDIĘCIA ŁATKI-PLAMKI-GREMLINKA Z NOWEGO DOMKU wykadrowane;) Quote
Recommended Posts