Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie byłam z Gremlinkem na ostatniej wizycie kontrlnej u weta. Szwy zdięte, Gremlin zdrowy jak rydz:loveu::loveu: skorka piękna, bez uczuleń, pęcherz zdrowy, pies upasniety, siersc tez juz ładniutka nie ma łysych plam:) jutro jedzie do nowego domku:-(:-(:-(:-(

Posted

Gremlinek jst juz w nowym domku;)dzis od godziny 17, siedziełam u nowej Pani godzinke, z moją kolezanką( jej wnuczką) i całą rodziną. Ten mały sprzedawczyk nawet nie zauważył jak wyszłam, dałam jej prasowaną kosteczkę i się nią zajeła. W tej chwili leżą z nową Panią w łozeczku i oglądają filmy, były na połgodzinnym spacerku. Pani kupiła dla pieska kurczaczka a rodzina przyniosła suchy pokarm i puszeczki. Mam zaproszenie na przyszły weekend aby odwiedzic Gremlinka- teraz juz Łatkę ale mysle, ze to moze za wczesnie, pojde za 2 tygodnie, zeby psinka juz się przywiązała do Pani i nie tęskniła za mną. Jutro ędę miała wiadomosci jak nocke przetrwała, mam ciągły kontakt z Panią na swiezo;) także nie pozostało nic innego jak życzyc Gremlinkowi szczęscia w nowym wspaniałym domku:multi::multi::multi::multi:

Posted

Brysio napisał(a):
Tak mi przykro, ze musze ją oddac ja sie nie nadaje...

Mnie to mówisz?

Brysio....:loveu:

Łateczko, łezka w oku się zakręciła. Jak ja lubię takie łezki!

Posted

O kurcze, jeden dzień mnie nie było a tu takie nowiny :loveu:
Bardzo się cieszę że ma już domek, Brysio pewnie ci ciężko było ją oddać bo się przywiązałaś :roll: ale możesz ją odwiedzać, a to duży plus.
Jak patrze na jej zdjęcia to nie mogę uwierzyć że to ten sam pies którego wdziałam w schronisku, wspaniale się nią zajęłaś :loveu:

oczywiście tytuł zmieniam, ale wątek nich zostanie, jak by były nowe wiadomości o Łatce to można tu pisać ;)

Posted

Plamka nocke przespała spokojnie, nie płakała ani nie piszczała, dzis juz zjadła kurczaczka z marchewką i makaronikiem. A teraz siedzi na spotkaniu rodzinnym razem z kotem i przeskakuje z kolan na kolana pokolei całaowana i przytulana przez wszystkich członkow rodziny:loveu::loveu: