agawa9 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 śliczna jest ta dziewczyna:loveu::loveu::loveu: i netoperek - taki słodziak po prostu:loveu::loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 netoperek? - toż to WIEWIÓR ROZDZIWIASTY ;) Quote
Brysio Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Byłam dzis z Gremlinkiem na kontroli, dostała jeszcze jeden zastrzyk i tabletki dodatkowe. Nazwy napiszę jutro bo zostawiłam torebkę w aucie i jak teraz wyjdę z pokoju to rozpeta się piekło i pobudzę staruszków. Piesek czuje sie bardzo dobrze;) Bawi się z moją Psocią maskotkami, ganiają się po całym domu, spusciłam ją dzis ze smyczy i było ok nie uciekała ale i tak wolę miec ją na smyczce. A co najwazniejsze przytyła juz prawie kilo wazy 7.1 kg :loveu: Quote
Brysio Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jednak udało mi się zejsc, Sunia dostała o ile dobrze przeczytałam( wiecie jak lekarze piszą hehe) Metacaum ostatnio i dzis w zastrzyku, ma dalej brac Furaginum i w czwartek rano mam jej dac Synargal, 1/2 tabletki rano i wieczorem. Za całą wizytę dałam 30 zł. Quote
ab-agnieszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Slicznie mala wyglada:loveu: Nie planujecie wypadu do centrum`? Z mila checia bym ja poznala:loveu: Quote
agata51 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Brysio napisał(a):Jednak udało mi się zejsc, Sunia dostała o ile dobrze przeczytałam( wiecie jak lekarze piszą hehe) Metacaum ostatnio i dzis w zastrzyku, ma dalej brac Furaginum i w czwartek rano mam jej dac Synargal, 1/2 tabletki rano i wieczorem. Za całą wizytę dałam 30 zł. Brysio, co dostała, to dostała. ważne, że to CIEBIE miała. Quote
NaamahsChild Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Metacam i Synergal - ale agata51 ma rację - najważniejsze, że u Ciebie znalazła miłość i bezpieczeństwo. Quote
agnieszka32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Brysio napisał(a):Dzis od rana nie mam spokoju!! dziewczynki biegają po całym domu i się gonią, wyrywają sobie moje skarpetki i maskotki hehee skaczą i się siłują. Wczoraj Gremlin wyskubał oko mojemu pieskowi maskotce heh mały dran. Nauczyłam się wklejac zdięcia wiec jak tylko zrobie jakies nowe to będę wklejac;) No to czekamy z niecierpliwością na zdjęcia bawiących się słodziaków :loveu: Quote
Brysio Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dzis od rana nie mam spokoju!! dziewczynki biegają po całym domu i się gonią, wyrywają sobie moje skarpetki i maskotki hehee skaczą i się siłują. Wczoraj Gremlin wyskubał oko mojemu pieskowi maskotce heh mały dran. Nauczyłam się wklejac zdięcia wiec jak tylko zrobie jakies nowe to będę wklejac;) Quote
tyciaNi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 to teraz mała ma inne imię czy to tylko ksywa - Gremlin? :eviltong: Quote
Brysio Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 niby ksywa, ale bardziej juz reaguje na Gremlina niz na Plamkę Quote
tyciaNi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hi hi bardzo fajne i pomysłowe, jestem ciekawa czy to ze względu na jej temperament i upodobanie do psot i różności... a z tego co pamiętam to Gremliny lubiły smrodliwe rzeczy - czy Ty wspominałaś że porwała Ci skarpetki :evil_lol: :eviltong: ? Quote
Brysio Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 heheheh tak:evil_lol:uwielbia skarpetki:evil_lol: ale to raczej ze wzglępu na uszy:evil_lol: Quote
agawa9 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 hihi-rozgrywka o kurczaka wygrana :multi::multi::multi:dzielna dziewczyna :evil_lol::evil_lol: a skarpety to wiadomo-najlepsiejsze zabawki są:cool3: i ci duzi ludzie też się wtedy bawią, nie??:razz::razz: tak biegają śmiesznie i coś mówią pod nosem:diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Brysio Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 WSPOMNIANA SKARPETKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 fotki super, psina jest przeurocza - jak śmiesz zwać ją Gremlinem :mad: ach i ten kurczak coś długo jest cały, moje to by się z nim rozprawiły :evil_lol::eviltong: Quote
Brysio Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 tyciaNi napisał(a):fotki super, psina jest przeurocza - jak śmiesz zwać ją Gremlinem :mad: ach i ten kurczak coś długo jest cały, moje to by się z nim rozprawiły :evil_lol::eviltong: ale to taki piękniutki Gremlinek jest:loveu::evil_lol::loveu: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a no pewnie zwał jak zwał... mówi się trudni i kocha dalej :loveu: Quote
NightQueen Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ona jest obłędna :loveu::loveu::loveu: Fajnie że się z Psota dogaduje ;) a jak z twoim kawalerem? :evil_lol: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Brysio - to Ty mieszkasz z kawalerem? nie chwaliłaś sie, piszesz tylko o psach :eviltong: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 wiem wiem, tak się droczę :evil_lol: a kawaler jaki by nie był ważne że psy kocha ;) Quote
Recommended Posts