Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzis z Gremlinkiem na kontroli, dostała jeszcze jeden zastrzyk i tabletki dodatkowe. Nazwy napiszę jutro bo zostawiłam torebkę w aucie i jak teraz wyjdę z pokoju to rozpeta się piekło i pobudzę staruszków. Piesek czuje sie bardzo dobrze;) Bawi się z moją Psocią maskotkami, ganiają się po całym domu, spusciłam ją dzis ze smyczy i było ok nie uciekała ale i tak wolę miec ją na smyczce. A co najwazniejsze przytyła juz prawie kilo wazy 7.1 kg :loveu:

Posted

Jednak udało mi się zejsc, Sunia dostała o ile dobrze przeczytałam( wiecie jak lekarze piszą hehe) Metacaum ostatnio i dzis w zastrzyku, ma dalej brac Furaginum i w czwartek rano mam jej dac Synargal, 1/2 tabletki rano i wieczorem. Za całą wizytę dałam 30 zł.

Posted

Brysio napisał(a):
Jednak udało mi się zejsc, Sunia dostała o ile dobrze przeczytałam( wiecie jak lekarze piszą hehe) Metacaum ostatnio i dzis w zastrzyku, ma dalej brac Furaginum i w czwartek rano mam jej dac Synargal, 1/2 tabletki rano i wieczorem. Za całą wizytę dałam 30 zł.

Brysio,
co dostała, to dostała.
ważne, że to CIEBIE miała.

Posted

Brysio napisał(a):
Dzis od rana nie mam spokoju!! dziewczynki biegają po całym domu i się gonią, wyrywają sobie moje skarpetki i maskotki hehee skaczą i się siłują. Wczoraj Gremlin wyskubał oko mojemu pieskowi maskotce heh mały dran. Nauczyłam się wklejac zdięcia wiec jak tylko zrobie jakies nowe to będę wklejac;)

No to czekamy z niecierpliwością na zdjęcia bawiących się słodziaków :loveu:

Posted

Dzis od rana nie mam spokoju!! dziewczynki biegają po całym domu i się gonią, wyrywają sobie moje skarpetki i maskotki hehee skaczą i się siłują. Wczoraj Gremlin wyskubał oko mojemu pieskowi maskotce heh mały dran. Nauczyłam się wklejac zdięcia wiec jak tylko zrobie jakies nowe to będę wklejac;)

Posted

hi hi bardzo fajne i pomysłowe, jestem ciekawa czy to ze względu na jej temperament i upodobanie do psot i różności...

a z tego co pamiętam to Gremliny lubiły smrodliwe rzeczy - czy Ty wspominałaś że porwała Ci skarpetki :evil_lol: :eviltong: ?

Posted

hihi-rozgrywka o kurczaka wygrana :multi::multi::multi:dzielna dziewczyna :evil_lol::evil_lol:
a skarpety to wiadomo-najlepsiejsze zabawki są:cool3: i ci duzi ludzie też się wtedy bawią, nie??:razz::razz: tak biegają śmiesznie i coś mówią pod nosem:diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

fotki super, psina jest przeurocza - jak śmiesz zwać ją Gremlinem :mad:

ach i ten kurczak coś długo jest cały, moje to by się z nim rozprawiły :evil_lol::eviltong:

Posted

tyciaNi napisał(a):
fotki super, psina jest przeurocza - jak śmiesz zwać ją Gremlinem :mad:

ach i ten kurczak coś długo jest cały, moje to by się z nim rozprawiły :evil_lol::eviltong:

ale to taki piękniutki Gremlinek jest:loveu::evil_lol::loveu: