NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 kurcze nie wiem, nigdy się tam nie logowałam :roll: ale chyba jako właściciel bo organizacje to np. nadzieja dobermana Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Brysio napisał(a):jeszcze jest mi potrzebny wiek suni:) nie znam wieku suni :roll: nawet przybliżonego, dowiem się później dopiero, to nie pisz, najwyżej podam jak będzie ktoś dzwonił ;) Quote
Brysio Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 oto niektore z ogłoszen, ktore zrobilam Szczenna sunia w schronisku, Poród niebawem POMOCY - Zwierzaki - cafeanimal.pl Błąd : Dodawanie ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Szczenna sunia w schronisku, | Brysio | 2008-11-04 - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Nr referencyjny ogłoszenia SZUKAM DOMU PEŁNEGO MIŁOŚCI na : 85391099 www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1249.html Quote
Brysio Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1833,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWostmyxc2tpZSxibGm/ZWogbmllb2tyZbZsb25hIDspLG1hs3kscDAuaHRtbA==.html Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dziękuje :loveu::loveu::loveu: uwielbiam cię :loveu::loveu: Quote
Brysio Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 to ja dziekuję, ze mogłam pomoc:) jak bedziesz potrzebowała ogłoszeń to daj znac:) Quote
malagos Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a ja ta sunia, jeszcze sie nie rozsypała? :cool1: Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 malagos napisał(a):a ja ta sunia, jeszcze sie nie rozsypała? :cool1: rozsypała?? Quote
malagos Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 smallpati napisał(a):rozsypała?? no, oszczeniła, u nas w domu zawsze sie mówiło o rozsypaniu :eviltong: Quote
Brysio Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/100/d/2/ins/2/id/10315 www.zwierzeta.5aleja.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=6050&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=15 www.e-zwierzak.pl/dodaj/2/ www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?akcja=pokaz&id=436 www.zoonet.pl/Oferty/iID=1147/ katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/240451-prze_liczna_malenka_sunia.html www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-40937.html www.najpewniej.pl/anons.php?nr=18190 www.ogloszenia.aleokazja.pl/przesliczna-malenka-sunia-szuka-domu-pelnego-milosci.html,62847 www.pineska.pl/?do=view&id=56605&buyOrSell=2 www.ogloszenia.aleokazja.pl/przesliczna-malenka-sunia-szuka-domu-pelnego-milosci.html,62847 Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jej ile ogłoszeń :loveu::loveu::loveu: a mogę cię poprosić o ogłoszenia dla reszty psów i kotów ze schroniska? nie mają wątków na dogo, adres schroniska KLIK Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Brysio napisał(a):ok juz się robi:D kurcze nie wiem jak ci się odwdzięczę :loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ok:) kazdy piesek z tamtej stronki ma po jakies 7 ogłoszen. uff... koniec na dzis hehe Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Brysio napisał(a):ok:) kazdy piesek z tamtej stronki ma po jakies 7 ogłoszen. uff... koniec na dzis hehe dzięki :loveu::loveu::loveu: bardzo mi pomogłaś(eś?) Quote
Brysio Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 aś:) mam na imię jagoda:) i dziekuje, ze moglam pomoc Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 słuchajcie, właśnie dostałam wiadomość że sunia już urodziła, ale żadnego z jej szczeniąt nie zostawili, bo w schronisku jest wirus parwowirozy i by nie przeżyły.:-( Sunia ma się dobrze, jest jak do rany przyłóż :loveu: ciągle chce się tulić i wskakuje na kolana, potrzebujemy dla niej domku Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Gratulacje dla suni:) a szczeniaki sa z nia? ile ich jest? Quote
NightQueen Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Gratulacje dla suni:) a szczeniaki sa z nia? ile ich jest? nie ma żadnego, uśpili maleństwa, ze względu na to że panuje wirus parwowirozy w schronisku i nie mogą sobie z nim poradzić, szczeniaki pewnie by zachowały wiec je uśpili, ale nie wiem ile ich było Quote
malagos Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Żeby tylko ktoś ją zauwazył... Juz duzo przeszła, za duzo :shake: Quote
Brysio Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 biedne malenstwa:( na szczęscie sunia czuje się dobrze:) chyba trzeba zmienic tresc ogłoszen heheh albo zrobic nowe. Będą potrzebne zdięcia szupłej sunieczki. Czy ona ma jakies imię? Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 smallpati napisał(a):nie ma żadnego, uśpili maleństwa, ze względu na to że panuje wirus parwowirozy w schronisku i nie mogą sobie z nim poradzić, szczeniaki pewnie by zachowały wiec je uśpili, ale nie wiem ile ich było aha, nie do konca zrozumiałam. maleństwa biedne, ale przynajmniej nie bedą sie meczyc i zgineły w humanitarny sposob. Quote
Recommended Posts