Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio napisał(a):
jeszcze jest mi potrzebny wiek suni:)

nie znam wieku suni :roll: nawet przybliżonego, dowiem się później dopiero, to nie pisz, najwyżej podam jak będzie ktoś dzwonił ;)

Posted

słuchajcie, właśnie dostałam wiadomość że sunia już urodziła, ale żadnego z jej szczeniąt nie zostawili, bo w schronisku jest wirus parwowirozy i by nie przeżyły.:-(
Sunia ma się dobrze, jest jak do rany przyłóż :loveu: ciągle chce się tulić i wskakuje na kolana, potrzebujemy dla niej domku

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Gratulacje dla suni:) a szczeniaki sa z nia? ile ich jest?

nie ma żadnego, uśpili maleństwa, ze względu na to że panuje wirus parwowirozy w schronisku i nie mogą sobie z nim poradzić, szczeniaki pewnie by zachowały wiec je uśpili, ale nie wiem ile ich było

Posted

biedne malenstwa:( na szczęscie sunia czuje się dobrze:) chyba trzeba zmienic tresc ogłoszen heheh albo zrobic nowe. Będą potrzebne zdięcia szupłej sunieczki. Czy ona ma jakies imię?

Posted

smallpati napisał(a):
nie ma żadnego, uśpili maleństwa, ze względu na to że panuje wirus parwowirozy w schronisku i nie mogą sobie z nim poradzić, szczeniaki pewnie by zachowały wiec je uśpili, ale nie wiem ile ich było

aha, nie do konca zrozumiałam. maleństwa biedne, ale przynajmniej nie bedą sie meczyc i zgineły w humanitarny sposob.