Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcialam sie zapytać czy kotś z Trójmiasta i iokolic wysbiera sie na klubowke??? Tego samego dnia w tym samym miejscu :) jest klubowa psów pasterskich niepolskich, na której bardzo bym chciala byc :(. A nie mam jak dojechac :(. Jade sama bez psa itp :). Nie zajmuje duzo miejsca. Mam 14.5 latek... :). Oczywiście zapłace...

Jesli ktoś mogł by mnie zabrac prosze o wiadomośc PW lub na GG: 5401023

Pozdrawiam wszystkich :)

Marta & Atomic

Posted

dobrze Ci Olivka poradziła zapytaj w dziale wystawy na pewno ktos pojedzie:) ja też bym chciala jechać........hm.....a moż ejedzie ktoś z Krakowa? a....mniejsza to....ja i tak musiałabym mieć transport do Krakowa, ale to bardziej realne niż z Trzebini:) ale do Chorzowa ja bym bardzo chciała:) bo Łódź to psory kawałek od nas

Posted

Hmmmm, Pani Iza? czy aj się nie mylę czy to o pani pisała mi Ola(Ala) od dobermanki Wery? miałam się z panią skontaktować co do wyjazdu do Łodzi, ale jak widać z powyższego mojego postu niestety nie jadę.

Posted

EH............brązowa dobermakna - sama słodycz:) moja sąsiadka ma dobermana czarnego BAkUSIA, ale jst już stary i taki pooooooooowolny i czaaaaaaaaaarny:) a ja wolę czekoladowe dobki osobiście, bo sa takei mało psotykane tak samo jak czekoladowe labki:)

• 2 months later...
Posted
a ja tylko z malutkim pytankiem, czy ktos z uzytkownikow jest wlascicielem-

Weridiana, nie wiem, czy Kaska odwiedza to forum, ale chyba nie, wiec trudno Ci ja bedzie tu zlapac.

badz zna zwyciezczynie klasy szczeniat z klubowki - JODI sasquehanna kosmate lapy?

Ja znam, ja znam :wink: :D .

Posted

czy jakas Kasia jest wlascicielka tej laluni?

zalezalo by mi strasznie zeby ta osobe spotkac i wogole, chcialabym sie dowiedziec jak sie maluszka rozwija, ja niestety musze pozcrekac kilka miesiecy zeby ja gdzies na wystawie spotkac

w kazdym razie dziekuje :)

Posted

weridiana: maluszka jest juz duza suka:)))))))))))))wiec zadna z niej maluszka:))))wyglada jak na fotach i juz raczej sie nie zmieni bo podejrzewam, ze jest po cieczce, wiec jak ja zobaczysz na wiosne to tak samo bedzie wygladac, moze troche zmeznieje:))

Posted

aaaaaaa!!!!!

pani KASIU :multi: !!!!

jeju... tak jestem maksymalnie zakrecona... historia Jodie :) !

jak sie miewa, jak rosnie i wogole???

wczoraj sie dowiedzialam od mojej pani Bozenki (taaa czyli wlasciwa 'mama' pani malutkiej) ze mala jest sliczna i radzi sobie na ringach bardzo dobrze :laola:

z pania Bozena znamy sie ladnych kilka lat, pomagalam jej okolo 3 lat po szkole w salonie groomingu, lacza nas relacje przyjaciolki, ale tez jest moja 'druga mama' :) a co za tym idzie kocham jej psiaki i Nisia, mama Jodie jest moja ukochana sunieczka :)

niestety studiuje teraz za granica, ale wczoraj dzownilam do pani Bozeny a tu takie rewelacje :)

strasznie sie ciesze za mala trafila w dobre rece, mam nadzieje spotkac ja na jakiejs wystawie, a poki co zycze dalszych sukcesow i pociechy z malej :jumpie:

Posted

Blagam tylko nie pani bo sie czuje jak staruszka:))

Mala rzeczywiscie jest super strasznie mila bezproblemowa i chetnie sie pokazuje. Zyje w siwetnej komitywie z naszymi olbrzymami spi w lozku, teraz jest na etapie przygotowan do wystepow w klasie mlodziezy ktore czekaja juz ja na poczatku przyszlego roku:)

Ostatnio bylismy w Poznaniu gdzie Judi zostala najlepszym szczenieciem w rasie oraz w Kielcach gdzie byla druga na Bisie szczeniat

Mam nadzieje ze dalej bedzie sobie tak swietnie radzic na ringach

Posted

super :) !

jednak dobrze sie stalo ze przeszla taka droge do ciebie, bo na poludniu trudno jednak by bylo znalezc osobe ktora chcialaby sie bawic w wystawy, a co by tu nie mowic szczeniaki z 'kosmatych lap' zawsze byly niezle i wygrywaly :ylsuper: np coz... ciesze sie bardzo :) musze porzadniej poszperac w necie, bo jak tak dalej pojdzie to mala predko bedzie popularna :Rose:

jeszcze raz wszystkiego najlepszego :laola: