gonia66 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DROPSIU...WYBACZ, ZE NA TWOIM TERENIE będę żebrała, ale czas tu jest najwazniejszy..mam nadzieje, że mi wybaczysz..inaczej nie umiem jeszcze działac,a wpadłam dziś na nowy wątek i umarłam z wrażenia i przerażenia... CIĘŻKI WYPADEK - zlituj sie nad kundelkiem...5zl (493867415) - Aukcje internetowe Allegro BŁAGAM O POMOC!!! Quote
Klaudus__ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Gonia - faktycznie tragedia... :placz::placz::placz::placz: Cegiełka już kupiona - roześlę dalej... _________________________________________________________________ A teraz Dropsiasty na spacerku :] Podobno takie to ruchliwe stworzonko,że masakra :evil_lol: Zdjęć porobionych co nie miara,ale nie ma co wybrać,bo Pan Drops zazwyczaj 'od tyłu' złapany zostawał :evil_lol::lol: Ale macie - pooglądajcie sobie przystojniaka :loveu: Ja u Dropsika nie byłam,ale za filmik ze spacerku sobie zobaczyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
peate Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dropsiu szuka domku! czy znajdzie przed zimą :-( a może ktoś zrobi mu prezent mikołajkowy :cool3: Quote
togaa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nie miałam niestety czym dojechać dzisiaj do Dropsa.... Quote
Klaudus__ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Togaa niczym się nie przejmuj :razz: Dropsik był na spacerku :loveu: i smakołyki też dostał :loveu: Quote
Kluska4 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Z bazarku dla Dropsika zebrało się 150 zł :lol: Slapcio - 47 zł :loveu: Wisela1 - 20 zł :loveu: Alaa - 64,50 zł :loveu: i ja dokładam 18,50 zł do równego rachunku. Ponieważ Wisela1 przekazała kalendarzyk z długopisem do ponownej licytacji :p to może mogłabym się podpiąć do jakiegoś waszego bazarku? :razz: Quote
BUDRYSEK Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bazarek dla Dropsika http://www.dogomania.pl/forum/f99/gry-pc-muza-koledy-dla-dropsika-zywiec-dlug-po-duszku-125943/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kluska, ogromnie dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Dropsik macha ogonem :) Quote
gonia66 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 dropsiku, co tam dzis u Ciebie?/Hopasz po domeczek wystarczająco wysoko???/:multi::multi::multi: Quote
Klaudus__ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dropsiasty co tak cicho u Ciebie? Jutro dostaniesz jakieś smakołyki ! I na spacerek pójdziesz :loveu: Quote
togaa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mija miesiąc od kiedy Drops znalazł się w lecznicy... Jedyna pociecha to ta że Dropsik w coraz lepszej formie... - bazarków mało.....w lecznicy długi... - domku wcale nie widać.... A to taki fajny piesiu !!! Quote
BUDRYSEK Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bazareczek o Pieseczkach :smile: Książki o Pieseczkach na Żywiec :) Quote
AgaG Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Wyglada jak mój kasanowa w awaterku gdybym nie miała czterech psów... to .. ale mam i kurczę ani jednego wiecej nie mogę adoptować :placz::placz: Quote
Klaudus__ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 O kurcze! Faktycznie jak z Twojego zdjęcia zdjęty ! :loveu: Quote
togaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Rzeczywiście...ksero Dropsika.... Zaczynam się o Dropsa poważnie niepokoić. Co dalej? Po tylu latach w schronie, lecznica stała sie jego domem. Chłopak jest tu nie ten sam...szczęśliwy na swój sposób... A przecież to nie dom, nie może tam zostać... Zali mi go strasznie....Co go czeka..? A on tak lgnie do ludzi......:-(...!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_bubu_ Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Myśleliśmy że Dropsik już zdrowy będzie a tu znowu problemy z łapeczkami. Ma problem z kolankiem misiaczek. dostał leki do stawu , jak się nie poprawi to możliwe ze ma zerwane wiezadło.. a wtedy zabieg? Poza tym na pewno okresowo boli go kręgosłup bo zmiany bardzo zaawansowane . ALe Dropsik mimo wszystko wesoły i na spacerkach nawet jak troche kuleje to i tak pruje chetnie do przodu. Szybko potrzebny cieplutki domek dla Dopsika. Nie może w lecznicy wiecznie siedzieć. No i Na jego miejsce czekają kolejne psiaki potrzebujące pomocy. Quote
Klaudus__ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dropsik właśnie na spacerku :razz: A później idzie skosztować Eukanuby bo Miki się z Nim podzielił :cool3: Relacja ze spacerku później - po powrocie jednego ze spacerujących :diabloti: Quote
Klaudus__ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dropsiasty na dzisiejszym spacerku :loveu: Quote
peate Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Klaudus__'] Dropsiasty na dzisiejszym spacerku :loveu: słodziaczek z niego :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dropsik jest taki kochany... I taki oddany, pójdzie za każdym kto okaże mu choć trochę serca... Peate, bardzo bardzo dziękujemy za wydrukowanie dropsikowych plakatów :loveu: Co my byśmy bez Ciebie zrobili :loveu: Może ktoś chętny do rozwieszenia paru plakatów z Dropsem? My z Szarik zaczynamy od teraz! Quote
_bubu_ Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Dropsik dzisiaj na spacerku zwymiotował kawałek czerwonej folii.. a pozniej próbowal pożreć znaleziony worek. Trzeba pilnować gada :evil_lol: Quote
Kluska4 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nudzi się biedak, musi się czymś zająć :p Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A tutaj macie Dropsika na dzisiejszym spacerku :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts