Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie poszedł przelew na DROPSIKA
Z moich bazarków po wpłatach Iv, Puma1984 i slapcio jest 77zł. Czekam na przelew od mar.gajko 25zł czyli w sumie 102zł

Chciałam zeby Dropsik miał kasę wczesniej dlatego założyłam za mar.gajko te 25zł i dołozyłam parę zeta od siebie tak żeby była w miarę równa kwota. Czyli kończąc wywód wpłaciłam 120zł

CIOTECZKOM BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIEMIU DROPSIKA :loveu:

Posted

Beata J. napisał(a):
właśnie poszedł przelew na DROPSIKA
Z moich bazarków po wpłatach Iv, Puma1984 i slapcio jest 77zł. Czekam na przelew od mar.gajko 25zł czyli w sumie 102zł

Chciałam zeby Dropsik miał kasę wczesniej dlatego założyłam za mar.gajko te 25zł i dołozyłam parę zeta od siebie tak żeby była w miarę równa kwota. Czyli kończąc wywód wpłaciłam 120zł

CIOTECZKOM BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIEMIU DROPSIKA :loveu:

dziękujemy !! :multi::multi: :Rose:

Posted

Dropsika okresowo bolą łapeczki, czasami kuleje na jedną albo drugą. boli go też przy podnoszeniu. staruszek bedzie musiał dostawać scanodyl na stałe. Pieniążki jeszcze bardziej potrzebne!!

Posted

I ja dziekuję za bazarek i w ogóle.....BeatkoJ.:lol:
Bo lubie Dropsika !
Dropsik jest taki zwyczajny, ot stareńka, schroniskowa bieda.
Mało kogo wzrusza , aż się boję czy znajdzie dom.??
A to naprawdę sympatyczne i kochane piesio.
Spacerowalismy sobie dzisiaj całkiem szybkim krokiem...Na spacerach Dropsik zapomina o bolących łapeczkach...I bardzo lubi by go wygłaskać i wyprzytulać....
Tyle lat tego nie miał..

Posted

Dziewczyny, małe sprostowanie. Wpłaciłam 120zł. :oops:
Ale nie zapomnę o Dropsiku i za parę dni wystawię kolejny bazarek i wtedy będzie kolejna okazja aby dorzucić coś od siebie.
Ja natomiast bardzo się cieszę, że są takie osoby jak Wy, które w realu pamiętają o Dropsiku, bo to o wiele ważniejsze niż te parę złotych. Kasę zawsze jakoś da się zorganizować

Posted

peate napisał(a):
kurczę no, a ja już nie mam miejsca na banerki :shake:
tyle tych biedulek jest :placz:

peate nie płacz. Wpadłaś na dobry pomysł, Basia ekspresem zadziałała i dzięki temu Dropsik znajdzie miejsce w podpisie tych, którzy mają jeszcze miejsce . U mnie już jest :multi:
Niechby jeszcze takim ekspresem znalazł dom, ale to już trudniejszy temat niestety :roll: