pinczerka_i_Gizmo Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Piękne zdjęcia, Dropsik wyglada teraz niesamowicie! Cóż za metamorfoza!!! :loveu: Jaki przystojniak! :) Aalu _bubu_ pisała, że rachunek za październik wyniósł 300zł. Z darów udało się uzbierać tylko połowę :-( Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [I]A Dropsik ma allegro? Jak nie to może ktoś by zrobił... Bo ja niestety nie potrafię... :oops: [/I] Quote
togaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Spacerowalismy sobie z Dropsikiem wczoraj i dzisiaj...... Chodzimy sobie,potem sie miziamy....i znowu zwiedzamy okolicę... Bardzo...bardzo pozytywne psiątko! Zadnych nerwowych reakcij.. Nie rusza go ani szczekający za plotem pies,ani przebiegający droge kot... Spacerki sa absolutnie bezstresowe! Jedno co mnie zaniepokoiło to hektolitry wody ktora Dropsik wypija. Przy drzwiach w lecznicy stoi miska z wodą,którą Dropsik oproznia w expresowym tempie przed i po spacerze.... To typowe przy cukrzycy, ale cukier ma w normie... Lekarze nie znają przyczyny...Może leki..? Zapytam bubu,może Dropsikowi dawać puszkowe jedzenie,zamiast suchego? żeby nie potęgować suchym tego jego ciągłego pragnienia? Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 do pierwszego postu dodałam dotychczasowe wpłaty dla Dropsika . Jeszcze raz bardzo dziękujemy :loveu: Pomoc ciągle bardzo potrzebna!! Quote
Alaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Bedzie jeszcze troche kasy z bazarku kochanej Beatki J. Ja tez jeszcze pod koniec miesiaca dorzuce 50 zl Quote
Beata J. Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Licząc tak na szybko to z bazarków na tą chwilę mamy zadeklarowanych wpłat na kwotę ok 95zł. Bazarki kończą się 12.11. późnym wieczorem, po tym czasie wystawię kolejne Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Beatko, bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
peate Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 podnoszę przeradosnego Dropsika na samą górę! i podpisuję sie pod tym co napisała togaa :lol: Dropsiu jest faktycznie bezproblemowym psiaczkiem, i nic a nic po nim nie widać wieku :loveu: zasługuje na najlepszy domek pod słońcem! Quote
togaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A dzisiaj Dropsik sam w lecznicy..:-( Spacerku pewnie nie było,tylko szybkie siuuuuu..... Ale jutro pospacerujemy.. Quote
togaa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 I spacerowalismy.....;) Dropsik wykapował,że w mojej kieszeni są zawsze jakieś psie ciasteczka i tańczy ,podskakuje..aż wszystkie wycygani. Dopiero jak się przekona że "dobre" już się s]kończyło, spaceruje jak należy! A pił dzisiaj o wiele,wiele mniej. Normalnie całkiem. Dziwne z tym piciem? Quote
_bubu_ Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 mały cwaniaczek czuje się coraz lepiej :evil_lol: trzeba sie do domku zaraz zbierać. tylko gdzie ten domek ? :shake: Quote
Klaudus__ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [I]Wierzę,że niedługo jakiś domeczek się znajdzie ! :razz:[/I] Quote
Kluska4 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bazarek dla Dropsika - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-perfumy-kalendarzyk-na-staruszka-dropsika-124651/#post11221374[/URL] Quote
togaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Wielkie,wielkie dzięki....:lol: Każdy dzień pobytu Dropsika w lecznicy kosztuje... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 _bubu_ a może znów plakaty dla Dropsika? Można by znów posłużyć się telefonami moim i Szarikowej - może tak by ktoś go zobaczył? Quote
togaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A może jeszcze ktoś chodziłby na spacerki z Dropsikiem?. On tak to lubi ! Podzielimy sie dyżurami... To naprawdę,czysta przyjemnośc...! Quote
_bubu_ Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']_bubu_ a może znów plakaty dla Dropsika? Można by znów posłużyć się telefonami moim i Szarikowej - może tak by ktoś go zobaczył?[/quote] jestem za :razz: Quote
togaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Chetnie pomogę w rozwieszaniu! Jak zobaczyłam w lecznicy Pokera z nowym panem,to widzę że plakaty mają sens. Quote
BUDRYSEK Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bazarki [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekny-obraz-labedz-dla-zywieckich-psiakow-124663/"][COLOR=#000000]Piękny Obraz i Łabędz dla żywieckich psiaków!!![/COLOR][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/superowe-koszulki-bluzy-na-zywieckie-psiaki-124661/"][COLOR=#000000]Superowe Koszulki,Bluzy na żywieckie psiaki!:)[/COLOR][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/bluzeczki-na-zywieckie-pieseczki-kup-teraz-124657/"][COLOR=#000000]Bluzeczki na żywieckie pieseczki!!!:)Kup Teraz![/COLOR][/URL] Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dziewczyny wieczorem jak już położę spać Mikiego :evil_lol: to porobię Mu ogłoszenia... Quote
peate Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 o! super Klaudus :loveu: nie dość, że pomagasz Mikiemu to jeszcze masz czas dla Dropsika :loveu: kiedy Ty śpisz? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To kto zrobi plakacik? :razz: Klauduś, dziękujemy! :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Spotkałam dzisiaj togę i Dropsika :lol::lol: jakie On ma puszyste futerko,jak z lenora :lol: kto pokocha naszego Słodziaczka?! Quote
Recommended Posts