_bubu_ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Noworoczne życzenia przesyła Dropsik :) Troszkę zdjęć z wczoraj : Co tam Pańcia kupiła.. jest bułeczka :) Quote
fona Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 pojechalo wlasnie dla Dropsika 50 zl - z mojego konta, ale to od pewnej dobrej Doroty Dropsiu jest sliczny Quote
Alaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Moje 100 za grudzien poszlo dopiero dzisiaj, przepraszam za opoznienie. Dropsik cudowny, uwielbiam tego psiaka, widze, ze ma w swoim domu jak w niebie, to takie moje /nasze spelnione marzenie. Quote
togaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 To prawda Alaa....To najlepsze miejsce na ziemi jakie sie mogło na starość Dropsowi trafić. Cudowne jest też to że co miesiąc wspomagasz Dropsa. Irena sama nie dałaby rady....Znowu pod jej dach przybyły kociambry i młodziutka sunia, a własnych ogoniastych Irena ma bezliku.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kochany Dropsiu. Cudownie było zobaczyć znów jego mordkę! Quote
togaa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Może ktoś jeszcze dojrzy staruszka i wspomoże ? Quote
togaa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Bubu jest zaopatrzeniowcem Dropsa. Pewnie napisze jak tu zajrzy... Quote
_bubu_ Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Dropsik je teraz suchą karme Purine Dog Chow Sensitive , paste Calo-pet i czasem gotowane. Quote
Alaa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Bubu ile to wychodzi mesiecznie? Tak mniej wiecej;-) Quote
_bubu_ Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 miesiecznie karma ok 100zł , calopet ok 80zł ( 2 tubki), do tego tabletki na stawy i peparat na odbudowe flory bakteryjnej w sumie 50zł, czyli razem wychodzi ok 230zł. No i mamy właśnie termin szczepienia Dropsika - juz minał rok od kiedy opuscil schronisko. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Alaa, cudowna duszyczka czuwająca nad Dropsikiem! :) Quote
togaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To prawda !!!!! Mrozy mamy. Wtedy z Dropsem wiekszy kłopot bo w mrożną noc psie drzwiczki nie moga być otwarte. Zimno byłoby Dropsowi no i cały dom by sie wyziebiał. Rano Irenka ma sporo sprzątania po dziadziusiu...Ale co zrobić ? Quote
togaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Pokaż sie Dropsiu! Niech Cie zobaczą..! Tyle czasu nikt do Ciebie nie zagląda...... Quote
togaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Pokaż sie Dropsiu! Niech Cie zobaczą..! Tyle czasu nikt do Ciebie nie zagląda......:shake: Quote
togaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Alaa, ja wiem że jesteś Dobrym Duchem Dropsikowym ... Zmaterializowanym oczywiście... Widziałam Dropsa 2 dni temu. Irenka tak kieruje ruchem swojego zoo, że Drops wychodzi wybiegac się z paniami małych gabarytów. Wtedy nikt go nie potrąci, nie wejdzie na głowę...bo delikates z tego naszego Dropsa... Tyle że go baby nie dopuściły do głosu. One ujadały na mnie zza płotu, a Dropsiu tylko machał ogonkiem.... Quote
Alaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Heheheheh no tak, zmaterializowanym:-) No to bedac w temacie- w poniedzialek przeleje 150 zlotych , tak na to szczepienie zeby bylo.Nawet nie wiem ile kosztuje, jak za malo bedzie do reszta pojdzie w lutym. Dobra organizacja jest podstawa dobrego samopoczucia- Irenki i Dropsa:-) Quote
togaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Bardzo, bardzo jesteś kochana.... A tak przy okazji...:jeśli wpadnie Ci w rękę 'Prowadż swój pług.." O.Tokarczuk, to postać Duszejkowej to wypisz, wymaluj Irenka...;) Quote
_bubu_ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Alaa napisał(a):Heheheheh no tak, zmaterializowanym:-) No to bedac w temacie- w poniedzialek przeleje 150 złotych , tak na to szczepienie żeby bylo.Nawet nie wiem ile kosztuje, jak za malo bedzie do reszta pojdzie w lutym. Dobra organizacja jest podstawa dobrego samopoczucia- Irenki i Dropsa:-) dziękujemy :) :) Nie pisałam ile kosztuje szczepienie bo narazie postanowiłyśmy jednak odpuścić Dropsikowi. Nie chcemy go osłabiać , tymbardziej że jest zima. Natomiast Dropsik potrzebuje podkładów, dlatego zawiozłam jedną paczkę. Niestety zaczął załatwiać się także podczas snu na legowisku . Trzeba teraz bardziej dbać o jego czystość. Alaa doszła wpłata za grudzień 100zł :) i jest także wpłata 50zł od Iwony M. - dziękujemy :) Quote
Alaa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A czy pani Irena to jest osoba prywatna czy ze tak powiem opiekuje sie zwierzetami wspolpracujac ze schroniskiem, dostajac dotacje jakies?Pytam jak Ona sobie finansowo radzi z tymi trudnymi przypadkami. Ile ma teraz na stanie;-) zwierzat? Quote
Recommended Posts