peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jak to dobrze, że jednak są osoby którym los staruszków nie jest obojętny :lol: a tak na marginesie to w Twoim awatarku Ala jest bliźniak, albo bliźniaczka Dropsika ;) (różnią się tylko kolorem chust na szyi) Quote
Alaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 To jest Brusiu ze Starego Rachowa.Moze dlatego wlasnie tak mnie scisnelo w serduchu jak Dropsa zobaczylam?:razz: Quote
Klaudus__ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzień dobry małuszku - wstajemy - trzeba domeczku szukać... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dziewczyny, jesteście niesamowite! Dropsik merda do Was radośnie ogonkiem! TO jest dla niego naprawdę szansa! Myślę, że jeśli porozwieszamy plakaty Dropsika, zrobimy ogłoszenia w internecie... to może uda mu się tak jak innemu naszemu staruszkowi Kubie? Może czeka go jeszcze wspaniałe życie? Trzeba w to wierzyć! Pieniądze od Ciebie Alu wpłynęły na konto :) Quote
Alaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ode mnie jeszcze nie- ja dopiero dzisiaj bede przelew robila Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Przepraszam najmocniej, pomyliłam wpłatę od Krystyny, z tą od Ciebie :oops: Zmyliła mnie kwota, która była taka sama. Najmocniej przepraszam. I dziękuję darczyńcom pod opieką Lizy zza TM za przelane pieniądze!:loveu: Quote
Beata J. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Drobne bazarki na rzecz DROPSIKA: http://www.dogomania.pl/forum/f99/christian-dior-jadore-dla-dropsika-do-13-11-08-g-22-00-a-124181/#post11186556 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bluzki-sweterki-fishbone-new-yorker-na-dropsika-do-12-11-08-g-22-00-a-124116/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/idzie-zima-zadbaj-o-wlosy-skore-paznokcie-na-dropsika-do-12-11-08-do-g-22-00-a-124101/ Pinczerce i Gizmo bardzo dziękuję za pomoc w podnoszeniu :lol: Quote
Alaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 O Beatka:-) Ty Aniele:loveu: Ja tez bede podnosila ja tez Quote
Beata J. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hehehe, to Ty mnie tu ściągnęłaś. Mam nadziję, że parę złotych uda się zebrać :lol: Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dropsiku Dropsiku :loveu: Ile ja wczoraj dobrego się wczoraj nasłuchałam od Cioteczki Justynki na Twój temat :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Klaudus bo Dropsika tylko w samych superlatywach można przedstawić... ;) Dziękujemy za bazarki, to tak wiele dla Dropsika! :loveu: Quote
_bubu_ Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Pierwszy rachunek do zapacenia za Dropsika , za pazdziernik to 294zł Quote
togaa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Razem z cioteczka Irena wzięłyśmy dzisiaj Dropsika na spacer! Jejku...jaki to świetny piesiu!!!! W pierwszej chwili go nie poznałam... Wyczesany, wykąpany...kolorów nabrał takich! Slicznie chodzi na linewce. Dziarsko...,zainteresowany otoczeniem. A jak dostał na" dzień dobry" smakołyk,to oczu z mojej kieszeni nie spuszczał. Wdzięczyl się,ba...nawet podskakiwał ...!! Mordeńka siwa,ale w ruchach i kondycji nie widać po nim lat. A jak lubi byc miziany,glaskany...!! Kochane,stereńkie psiątko....! Kilka razy niestety przy nas zakaszlal...Może tez troche z emocji..? Ach...jak potrzebny mu domek ! Taki z ogródkiem najlepiej.! Komu jak komu,ale Dropsikowi sie nalezy choć troche lepszego zycia... Quote
peate Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 togaa napisał(a): Ach...jak potrzebny mu domek ! Taki z ogródkiem najlepiej.! Komu jak komu,ale Dropsikowi sie nalezy choć troche lepszego zycia... RACJA !!!!! trzymam kciuki z całych sił za najlepszy domek pod słońcem dla Dropsika :thumbs: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie zapominajcie o Dropsiku! W górę Piękny! Wpłata od Aali zaksięgowana na koncie. Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dropsiasty nie spadaj łobuzie :loveu::loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Dropsik to mega pieszczoch :evil_lol: tylko mnie drapcie i drapcie z wszystkich stron. Po kąpieli wygląda slicznie :loveu: i z tyłu i z boczku i przerwa na chrupka i za uszkiem Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 c.d. a może na kolanka się zmieszcze? a Dropsika uszczęśliwiała, wytrwale drapiąca, ciocia peate :loveu: i uśmiech Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jaaaaki słodziak :loveu::loveu::loveu: Wspaniałe fotki ! I przede wszystkim wspaniałe Ciotki ! :loveu: Quote
Hund Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dropsik nigdy nie był w schronie tak radosny jak teraz w lecznicy. musiał na prawdę odczuć różnicę. Macha ogonkiem , podbiega i wita się radośnie a w domu obiega wszystkie kąty zadowolony..... domek na stałe konieczny ... tylko gdzie on :( Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Znajdzie się ten domek... Przecież Dropsik zasługuje na niego... :-( Quote
Alaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cudne zdjatka:loveu: Jaki przytulak przytulasny z tego Dropsika, kochany psiak. Dziewczyny trzeba Dropsa ze schronu wyciagnac koniecznie. Jak tam sprawy finansowe? Quote
Recommended Posts