Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zawoziliśmy Dropsa to również wielokrotnie powtarzałam,że Drops SIKA - nawe przy Nas stanął i zaczął siurać. Poprosiłam o szmatkę - chcąc powycierać - bo przecież jeszcze tam byłam więc mogłam to zrobić... Stwierdzono,że nie trzeba.
Poza tym po 100kroć zapewniano mnie,że w życiu Dropsa nie oddadzą!
Zresztą...
Poprostu się 'odwidział' i już.
Ale faktycznie faktycznie ciekawe bardzo,że w sms-ie tak cacy - a tu psikus - trzeba zabrać Dropsa...

Posted

Nie rozumiem tego. problemy z sikaniem psa były od początku. Wydajac psa, pytałam kilkakrotnie czy na pewno biorą go do końca jego zycia mimo jego problemów ze zdrowiem. Jeszcze gdy byłam robić zdjęcia mówili o tych problemach i że im to nie przeszkadza. Karusiap to nie były problemy typu: że go nie uczyli trzymać moczu. ja mam staruszkę sunię, która tez tak sika i nie ma mowy by dała rade utrzymać mocz. W czwrtaek moja kolezanka pokaże go w "Kudlu burym", jesli nie znajdzie domu zostaje tylko hotel. :-(

Posted

wellington napisał(a):
No wiem, ale myslalam ze dla nowego domku.

gdy byłam robić zdjęcia, to twierdzili ze czasem używają pieluch.. ręce mi opadają.

Posted

:placz::placz::placz:

Napisałam PM do Gajowej w sprawie DT płatnego, ale nie mam złudzeń....

U Gajowej miałby wspaniałe warunki...dom z ogrodem :-(
Jak dostanę odpowiedź to dam znać
Ja jedynie mogę pomóc finansowo :-(

Posted

ja tez dostałam takiego optymistycznego smsa od nich przed swietami a tu masz.. widocznie decyzje podjęli w święta.
kompletnie tego nie rozumię. moze ktoś w święta przyszedł z rodziny i zwrócił im uwagę na sikającego psa? dziwne to jest. rozmawiałam z właścicielką ale ona kategorycznie twierdzi ze Dropsika muszą oddać bo dłużej nie wytrzymają. że dywany musieli wyrzucić itd.. ze Dropsik nie powinien mieszkać w domu.. dobrze ze przynajmniej mamy kilka dni na zorganizowanie czegoś. chociaż znalezienie tymczasu i tak graniczy z cudem. bardzo mi żal Dropsika.. tak długo czekał na ten domek.

Posted

Nie bede komentowac- bez sensu, nie bede sie nakrecac:angryy:
Deklaruje 100 zlotych miesiecznie do konca Dropsikowego mam nadzieje dlugiego jeszcze zycia,
Howgh!

Posted

w czwartek będzie w programie "Kundel bury" ale prawdę mówiąc wątpię w cuda... :-(

Posted

Dziewczyny na Krzyczkowym wątku wpisała się osoba o nicku ,,mariamc,, która pisze,że otwiera przy schronisku hotelik dla piesków starych i wycofanych z problemami może ona znajdzie miejsce dla Dropsika

Posted

[quote name='xxxx52']moze zaproponowac "opiekunom" ,zeby pieska zatrzymali na okres szukania nowego domu.
Też nad tym myślałam. Nawet myślałam,żeby Im płacić za tymczas...
Ale z drugiej strony to nie wiemy jak byłby traktowany tam wtedy Dropsik...

Posted

O płatnym tymczasie u obecnych opiekunów ja też pomyślałam. Na dodatek mam wrażenie, że ta opcja by przeszła....
Może warto spróbować..dla jego dobra, bo mam nadzieję, ze jest mu tam dobrze.
Oj Dropsiu nie masz szczęścia do ludzi :-(

Posted

Drops jest od dziś w hotelu dragonka100. Po programie domu nie znalazł.

Posted

peate napisał(a):
a co to za hotel?

To bardzo dobry hotelik i mały. z duzym ogrodem. Mam do Marty pełne zaufanie, Część psów bezdomnych jest w domu, ale miejsca wewnątrz są zajęte, Drops ma kojec i budę ocieplaną. Niestety nic innego się nie znalazło. pieski mają możliwość wybiegania się w ogrodzie i opieka nad nimi jest bardzo dobra.

Posted

Beata J. napisał(a):
Jaki jest koszt pobytu w tym hoteliku?

15 zlotych za dobę

Posted

AgaG napisał(a):
15 zlotych za dobę

15 złotych za kojec??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:To chyba dużo...zwłaszcza, że Dropsik nie jest dużym psem.....:razz:Jeszcze, gdyby to był domek...ale kojec?????wiem, ze trzeba było na szybko...na już.....ale czy to miejsce jest ostatecznym miejscem pobytu dla Dropsia????

Posted

[quote name='AgaG']Drops jest od dziś w hotelu dragonka100. Po programie domu nie znalazł.

a dlaczego nie poinformowałaś kogoś o tym?!

miał byc u tych państwa do konca tygodnia!

z mieszkania do kojaca zewnetrznego?!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']a dlaczego nie poinformowałaś kogoś o tym?!

miał byc u tych państwa do konca tygodnia!

z mieszkania do kojaca zewnetrznego?!
Byłam PEWNA, że Dropsik został umieszczony w POROZUMIENIU Z WAMI....., że się zgodziłyście na kojec.....:-(:-(:-(Osobiście niestety też jestem przeciwna kojcowi..ale coż mogę...skoro nie mogę dać domku Dropsikowi, ciężko mi sie odzywać....mimo tego, jak przeczytałam, serce we mnie zamarło...no, ale może ja przesadzam....:cool3::cool3: