Beata J. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 pinczerka i Gizmo poszła kolejna wpłata z bazarku. Wpłaciła kasiek0502 - kwota 28zł. Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 przeniesie się malucha jak będą fotki i jakieś nowe wiadomości, bo jakaś straszna cisza tu zapadła :roll: AgaG napisał(a):może w przyszłym tygodniu podjadę zrobić foty. :lol: AgaG, bo my już nie możemy się doczekać :cool3: a może masz chociaż jakieś informacje, jak tak Dropsik się zaaklimatyzował i czy jest grzeczny? Quote
Michal__ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 I gdzie te wiesci o Dropsiku ?? :placz: Quote
j3nny Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Michal__ napisał(a):I gdzie te wiesci o Dropsiku ?? :placz: będą na pewno, nie denerwujcie się, AgaG na pewno sprawdzi Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Beata J. - bardzo dziękuję :loveu: W weekend nie dochodzą wpłaty - jutro sprawdzę i dam znać, czy dotarły :) 1 Quote
peate Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 my się nie denerwujemy :lol: po prostu Dropsik tkwił u nas tak długo, że wiele osób bardzo się z nim zżyło, no i zwyczajnie nam go brakuje :roll: dlatego tak popędzamy AgęG :evil_lol: musi porobić duuuuuuużo fotek, bo jedna czy dwie na pewno nam nie wystarczą :cool3: Quote
Michal__ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cala pamieci 4GB w aparacie bedzie stanowczo za malo :evil_lol: Quote
wellington Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja znam AgeG :angel: i wiem ze ona czuwa nad Dropsem - i nie tylko nad nim ale jeszcze nad olbrzymia rzesza innych pieskow w b. pilniej potrzebie , i choc sama bym sie ogromnie cieszyla z relacji z nowego domku juz teraz, juz tu, to jestem spokojna o Dropsa :lol: Beda wiesci i fotki - ja gwarantuje osobiscie ! - ale AgaG ma tylko 2 raczki a pod opieka nie wiem ile ogonkow, i dlatego bardzo prosze o jeszcze ciut cierpliwosci :modla: Quote
_bubu_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ja mysle ze wszyscy sie niecierpliwia dlatego ze Aga pisała o planowanych odwiedzinach w tym tygodniu a wlasnie tydzien sie konczy ;) Dużo mysle o Dropsiku. Mam nadzieje ze jest szczęśliwy , zasłużył na szczęście. Quote
peate Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Michal__ napisał(a):Wszyscy czekamy z niecierpliwoscia... zgadza się ... czekamy, czekamy :lol: Quote
majka50 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czy są już jakieś nowe wieści o kochanym staruszku?????? Quote
majka50 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hej cioteczki czy są jakieś wieści od Dropsika???????? Quote
Michal__ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Co tu taka cisza ?? Zadnych wiesci o Dropsie?? Quote
AgaG Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Byłam wczoraj u Dropsa. Niestety nikogo nie było w domu. Psy szczekały, wiem, że oba są - bo pytałam sasiadów. Do Pana Dropsa napisałam smsa, że byłam chcąc zrobić zdjęcia. Wysłał mi w odpowiedzi na komórkę fotkę, ja ja odebrałam przez skrzynkę orange, bo nie mam możliwości innej (nie mam funkcji odbierania mmsów w telefonie). Wysłałam zdjęcie nierozpakowane do Patii, jest to jakiś sekundowy filmik, Patia mówi, że trzeba się pomęczyć by to wstawić na dogo. Psu się żadna krzywda nie dzieje. Hund i Bubu dostały ode mnie numer do państwa. jest to numer komórkowy. ja dzwoniłam raz po adopcji i nie wiedzę powodu by wciąż wydzwaniać. Jesli Hund lub Bubu sa zaniepokojone losem psa (choć naprawdę nie wiem czemu) to niech tam dzwonią. Quote
AgaG Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dziś jeszcze Pan mi wysłał smsa na wieśc że nie mogę zdjecia otworzyć, że mnie zaprasza we wtorek do Dropsa. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzec tam wieczorem Quote
_bubu_ Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 a ja dostałam smsa że Dropsik jest bez lekarstw.. na szczęście paczka już w drodze. Quote
Klaudus__ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 _bubu_ napisał(a):a ja dostałam smsa że Dropsik jest bez lekarstw.. na szczęście paczka już w drodze. Nieźle... Ciekawe ile bez tych lekarstw jest... :roll: Quote
Klaudus__ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 wellington napisał(a):A jakie leki on bierze ? Na serce i na stawy... Quote
Recommended Posts