Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeniesie się malucha jak będą fotki i jakieś nowe wiadomości, bo jakaś straszna cisza tu zapadła :roll:

AgaG napisał(a):
może w przyszłym tygodniu podjadę zrobić foty. :lol:

AgaG, bo my już nie możemy się doczekać :cool3:
a może masz chociaż jakieś informacje, jak tak Dropsik się zaaklimatyzował
i czy jest grzeczny?

Posted

my się nie denerwujemy :lol:
po prostu Dropsik tkwił u nas tak długo, że wiele osób bardzo się z nim zżyło, no i zwyczajnie nam go brakuje :roll:
dlatego tak popędzamy AgęG :evil_lol:
musi porobić duuuuuuużo fotek, bo jedna czy dwie na pewno nam nie wystarczą :cool3:

Posted

Ja znam AgeG :angel: i wiem ze ona czuwa nad Dropsem - i nie tylko nad nim ale jeszcze nad olbrzymia rzesza innych pieskow w b. pilniej potrzebie , i choc sama bym sie ogromnie cieszyla z relacji z nowego domku juz teraz, juz tu, to jestem spokojna o Dropsa :lol:

Beda wiesci i fotki - ja gwarantuje osobiscie ! - ale AgaG ma tylko 2 raczki a pod opieka nie wiem ile ogonkow, i dlatego bardzo prosze o jeszcze ciut cierpliwosci :modla:

Posted

Ja mysle ze wszyscy sie niecierpliwia dlatego ze Aga pisała o planowanych odwiedzinach w tym tygodniu a wlasnie tydzien sie konczy ;)
Dużo mysle o Dropsiku. Mam nadzieje ze jest szczęśliwy , zasłużył na szczęście.

Posted

być może jutro tam będę. :)

Posted

Byłam wczoraj u Dropsa. Niestety nikogo nie było w domu. Psy szczekały, wiem, że oba są - bo pytałam sasiadów. Do Pana Dropsa napisałam smsa, że byłam chcąc zrobić zdjęcia. Wysłał mi w odpowiedzi na komórkę fotkę, ja ja odebrałam przez skrzynkę orange, bo nie mam możliwości innej (nie mam funkcji odbierania mmsów w telefonie). Wysłałam zdjęcie nierozpakowane do Patii, jest to jakiś sekundowy filmik, Patia mówi, że trzeba się pomęczyć by to wstawić na dogo. Psu się żadna krzywda nie dzieje. Hund i Bubu dostały ode mnie numer do państwa. jest to numer komórkowy. ja dzwoniłam raz po adopcji i nie wiedzę powodu by wciąż wydzwaniać. Jesli Hund lub Bubu sa zaniepokojone losem psa (choć naprawdę nie wiem czemu) to niech tam dzwonią.

Posted

dziś jeszcze Pan mi wysłał smsa na wieśc że nie mogę zdjecia otworzyć, że mnie zaprasza we wtorek do Dropsa. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzec tam wieczorem