peate Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Klaudus Ty dziękuj Bogu za tego Twojego Michała :lol: my tutaj na wątku też chyba powinnyśmy :cool3: taki facet to skarb :loveu: i może mi się wydaje, ale on chyba zaprzyjaźnił się z Dropsikiem na maxa :cool3: inaczej tak często by do malucha nie kursował .. WIELKIE DZIĘKI mu za to :Rose: Quote
togaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Klaudus__']Nie prawda... Zagląda zagląda... :eviltong: Michał był dzisiaj z Nim na dwóch wyczerpujących spacerkach :loveu: Z jednego dopiero co wrócił. Drops będzie spał jak małe dziecko :loveu: No właśnie, właśnie... byłam u Dropsa po 19-stej a tu panie poinformowały mnie że właśnie jest po dłuuuugim spacerku i smacznie śpi.....!!!!!:razz: Quote
_bubu_ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Beata J - dozły 2 przelewy dla Dropsika od Ciebie na 200 i 50 zł :loveu::loveu: Ogromnie dziękuję Tobie oraz Rozi :) Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='togaa']No właśnie, właśnie... byłam u Dropsa po 19-stej a tu panie poinformowały mnie że właśnie jest po dłuuuugim spacerku i smacznie śpi.....!!!!!:razz:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_bubu_ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 tak Dropsik nadal w lecznicy. Być może za tydzień wystąpi na akcji adopcyjnej w Krakowie. To może być dla niego duża szansa.. Quote
gonia66 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ależ by to była radość na dogo gdyby sie udało..a ten Tymczas to w ogole sie odzywał????:cool3: Quote
Alaa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja o tym tymczasie to juz nawet nie mysle:shake: Quote
Beata J. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja podobnie jak Alaa nie robię sobie złudzeń i nadziei. Trzymam mocno kciuki za akcję- NIECH CI SIĘ DROPSIU W KOŃCU POSZCZĘŚCI Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Może w krakowskiej akcji adopcyjnej ktoś go zauważy?? Quote
BUDRYSEK Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Może w krakowskiej akcji adopcyjnej ktoś go zauważy??[/quote] tylko ,ze nie ma kto tam z Nim jechać :shake: Quote
peate Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 w górę Dropsiku! kto ma wolną sobotę? :razz: Quote
_bubu_ Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 No i cała nadzieja w Michale , może da radę zawiezc Dropsika w sobotę na aukcję. Planowałam zawiezc Dropsika już w czwartek do hotelu w Krakowie aby już był na miejscu ale niestety nie ma wolnych miejsc w budynku z powodu ferii. A nie chce ryzykować aby się znowu rozchorował w kojcu zewnetrznym. Quote
togaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Może Klaudusek by pozwolił i moglibyśmy tego Jej Michała sklonować...:evil_lol::oops::evil_lol::oops::evil_lol::oops:...? Quote
Michal__ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Najprawdopodobniej pojade z Dropsikiem w sobote :razz: a tymczasem jutro odwiedze go z workiem karmy...:lol: Quote
Michal__ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jak pojade to wtedy bedziecie mogli mnie kochac :eviltong: Quote
Michal__ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 togaa napisał(a):Michał, nie masz brata?????:evil_lol: Ja mam córkę na wydaniu!!;) Niestety niemam :p tylko kochana siostre :diabloti: Klaudia ma brata :lol: Quote
BUDRYSEK Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Michal__ napisał(a):Najprawdopodobniej pojade z Dropsikiem w sobote :razz: a tymczasem jutro odwiedze go z workiem karmy...:lol: KOCHAMY CIĘ!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:;) Quote
togaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Michal__ napisał(a):Najprawdopodobniej pojade z Dropsikiem w sobote :razz: a tymczasem jutro odwiedze go z workiem karmy...:lol: Michał, nie masz brata?????:evil_lol: Ja mam córkę na wydaniu!!;) Quote
peate Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Michał z nieba nam spadł, ale sam z Dropsikiem w aucie sobie raczej nie poradzi :shake: ja razem z bubu miałam przyjemność kilka razy podróżować z maluchem samochodem i ... po prostu niezła z niego jest wiercipięta :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Peate dokładnie... Już mówiłam Bubu, że musiałaby jakaś kobitka z Nim jechać... Quote
j3nny Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dropsiku trzymam kciuki Zeby tylko madrzy i dobrzy ludzie przyszli na aukcje Quote
peate Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 i żeby Dropsik w ogóle mógł tam dojechać ... potrzebna jakaś chętna pomocnica :razz: Quote
togaa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 To fakt...Dropsik wykopie dziurę w podwoziu.... No i gdzie te Michałowe fanki???? Do kochania to wszystkie a do roboty.....???? Quote
Recommended Posts