BUDRYSEK Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 w srode mija chyba juz 1,5 tyg remont nie?:cool3: Quote
Klaudus__ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A dzwonili chociaż o Niego zapytać?? Czy taka głucha cisza... :roll: Quote
peate Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 oj Dropsiku, Dropsiku .. co z Tobą będzie :roll: on jest przecież takim pociesznym pieskiem, czemu nikt sie nim nie interesuje :shake: Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mam nadzieję,że jutro się coś dowiemy... :roll: Quote
_bubu_ Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 narazie cisza, Dropsik jeszcze w lecznicy. Z ogłoszeń niestety też nikt się nie odzywa. Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 _bubu_ napisał(a):narazie cisza, Dropsik jeszcze w lecznicy. Z ogłoszeń niestety też nikt się nie odzywa. Mam nadzieję,że nie okażą się na tyle nieodpowiedzialni,żeby Go tak zostawić... :roll: Ale ja tam już nikomu nie wierzę... :roll: Cholera... Co tu zrobić... :shake: Quote
togaa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cóz...trudno.... Trzeba Panu Dropsowi od początku szukać domu....! /Czy któraś z Was oddawała własnego psa na przechowanie na czas np.malowania....:razz::razz::razz:/ Nie ma co się łudzić..............:shake: Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jak dla mnie to podejrzane było od samego początku... Ja mam aktualnie w domu 10 psów i też robię remont [może któraś z Was mi je przechowa? :evil_lol:] Tak strasznie mi Go żal... Przyzwyczaił się już chłopak do ludzi... Nie wiem po co wogóle dawali Mu nadzieję... :angryy: Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 MNie tez wydalo sie to podejrzane..ale nic nie pisalam bo myslalam, ze tylko ja taka podejrzliwa jestem...mimo tego myślę, że warto zadzwonic do tych Panstwa i zapytac otwarcie- niech sie opowiedzą...nie można chyba tak zostawic tej sprawy i udawac ze sie nic nie stalo...niech stana w prawdzie i powiedzą o co chodzi...może akurat to my źle myslimy....:razz:..oby... Quote
Alaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Moja bezsilnosc w sprawie Dropsa boli moja dusze. Sytuacja jest taka ze nie mam jak pomoc temu kochanemu psu i najchetniej bilabym lbem o sciane. Informacje o nim sa lakoniczne- sporadyczne. A nawet gdyby byly czestsze to i tak nie zmieniloby faktu ze nie mam jak pomoc. Moja bezsilnosc boli moja dusze. Chyba musze zrobic sobie przerwe od Dogo, chyba za dlugo tu jestem i jakos czuje sie coraz bardziej bezsilna i coraz bardziej rozdrazniona moja niemoca, brakiem perspektywy dla Dropsa i jemu podobnych, brakiem konkretnych informacji- chyba siadl mi system nerwowy . Quote
togaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alaa - no co ty...? Zawsze jest jakaś nadzieja a po historii Mopa wierzę w cuda....!!!! Z Dropsikiem najwiekszy problem to ten,że On jest taki zwyczajny... Ani śmiertelnie chory, ani specjalnie ładny..... Ot, schroniskowy dziadzius któremu kiedyś umarła pani........ W schronisku zachorował, trafił do lecznicy,wyzdrowiał i czeka........na to lepsze życie... Quote
Klaudus__ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 On wcale nie jest zwyczajny... Jest wyjątkowy... :roll: A Dt to mógł Mu nadziei nie robić - bo to bardzo przykra sprawa... :roll: Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ale czy naprawdę nikt do nich nie zadzwoni z zapytaniem konkretnym???Niech sie wypowiedzą jasno...chyba to się należy Dropsikowi.....:cool3: Quote
_bubu_ Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 W domu tymczasowym przedłużyl sie remont, potrwa jeszcz ok 1,5 tygodnia. Ale tak czy siak jest to tylko dom tymczasowy. Jeszcze nie ogłaszałam psiaka tak długo żeby ani jednego telefonu w jego sprawie nie było. choćby jakiegoś beznadziejnego. A tu nic, kompletnie. Klaudus ma racje - Dropsik jest wyjatkowy. On tylko tak niepozornie wyglada. Gwarantuje , że każdy kto go pozna osobiście - szybko o nim nie zapomni. On ma swoja wyjątkową osobowośc :) Ala - ostatnie zdjęcia Dropsika są z przed tygodnia. jak tylko znajde chwile to mu jeszcze jakieś zrobie.. Quote
gazzy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jak coś to ja mogę jeszcze ogłosić Dropsa na kilku stronach... W razie czego piszcie na pw i zaraz zabieram się do roboty. Przecież musi być taki człowiek , który go pokocha. Quote
_bubu_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dropsik sie przypomina. taki ze mnie model :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Co za przystojniak :cool3: Nic tylko tulić... :loveu: Quote
gonia66 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Klaudus__ napisał(a):Co za przystojniak :cool3: Nic tylko tulić... :loveu: Naprawdę.....cudowniak słodki.....:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A tak w ogole to te fotki sa śliczne...takie artystyczne...do kalendarza normalnie....brawo dla fotografa:lol: Quote
peate Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 te fotki to zasługa obu stron :cool3: świetnego fotografa i idealnego modela :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts