Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_bubu_ napisał(a):
narazie cisza, Dropsik jeszcze w lecznicy. Z ogłoszeń niestety też nikt się nie odzywa.

Mam nadzieję,że nie okażą się na tyle nieodpowiedzialni,żeby Go tak zostawić... :roll:
Ale ja tam już nikomu nie wierzę... :roll:
Cholera... Co tu zrobić... :shake:

Posted

Cóz...trudno....

Trzeba Panu Dropsowi od początku szukać domu....!

/Czy któraś z Was oddawała własnego psa na przechowanie na czas np.malowania....:razz::razz::razz:/
Nie ma co się łudzić..............:shake:

Posted

Jak dla mnie to podejrzane było od samego początku...
Ja mam aktualnie w domu 10 psów i też robię remont [może któraś z Was mi je przechowa? :evil_lol:]
Tak strasznie mi Go żal...
Przyzwyczaił się już chłopak do ludzi...
Nie wiem po co wogóle dawali Mu nadzieję...
:angryy:

Posted

MNie tez wydalo sie to podejrzane..ale nic nie pisalam bo myslalam, ze tylko ja taka podejrzliwa jestem...mimo tego myślę, że warto zadzwonic do tych Panstwa i zapytac otwarcie- niech sie opowiedzą...nie można chyba tak zostawic tej sprawy i udawac ze sie nic nie stalo...niech stana w prawdzie i powiedzą o co chodzi...może akurat to my źle myslimy....:razz:..oby...

Posted

Moja bezsilnosc w sprawie Dropsa boli moja dusze. Sytuacja jest taka ze nie mam jak pomoc temu kochanemu psu i najchetniej bilabym lbem o sciane. Informacje o nim sa lakoniczne- sporadyczne. A nawet gdyby byly czestsze to i tak nie zmieniloby faktu ze nie mam jak pomoc.
Moja bezsilnosc boli moja dusze.
Chyba musze zrobic sobie przerwe od Dogo, chyba za dlugo tu jestem i jakos czuje sie coraz bardziej bezsilna i coraz bardziej rozdrazniona moja niemoca, brakiem perspektywy dla Dropsa i jemu podobnych, brakiem konkretnych informacji- chyba siadl mi system nerwowy .

Posted

Alaa - no co ty...?
Zawsze jest jakaś nadzieja a po historii Mopa wierzę w cuda....!!!!

Z Dropsikiem najwiekszy problem to ten,że On jest taki zwyczajny...
Ani śmiertelnie chory, ani specjalnie ładny.....
Ot, schroniskowy dziadzius któremu kiedyś umarła pani........

W schronisku zachorował, trafił do lecznicy,wyzdrowiał i czeka........na to lepsze życie...

Posted

W domu tymczasowym przedłużyl sie remont, potrwa jeszcz ok 1,5 tygodnia. Ale tak czy siak jest to tylko dom tymczasowy. Jeszcze nie ogłaszałam psiaka tak długo żeby ani jednego telefonu w jego sprawie nie było. choćby jakiegoś beznadziejnego. A tu nic, kompletnie.
Klaudus ma racje - Dropsik jest wyjatkowy. On tylko tak niepozornie wyglada. Gwarantuje , że każdy kto go pozna osobiście - szybko o nim nie zapomni. On ma swoja wyjątkową osobowośc :)
Ala - ostatnie zdjęcia Dropsika są z przed tygodnia. jak tylko znajde chwile to mu jeszcze jakieś zrobie..

Posted

Jak coś to ja mogę jeszcze ogłosić Dropsa na kilku stronach... W razie czego piszcie na pw i zaraz zabieram się do roboty. Przecież musi być taki człowiek , który go pokocha.