_bubu_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 prosimy o pomoc w ogłaszaniu Dropsika !! staruszek Dropsik - ponownie bezdomny :( :( :( :( (613233585) - Aukcje internetowe Allegro Dropsik spedził w schronisku długie lata. Przetrwał mrozne zimy, powodzie w schronisku podczas ulew. Ale jest coraz straszy , ma 10 lat. Zbliza sie zima , z tygodnia na tydzień jest coraz chłodniej. Dropsik zaczął potwornie kaszlec. Gdyby został w schronisku - tej zimy by już nie przeżył. Przebywa w lecznicy i walczy z infekcją . jest już bezpieczny w ciepłym miejscu. Czekamy na wyniki badań. Ale to wszystko kosztuje. W imieniu Dropsika prosze o pomoc , bazarki. Dropsik zawsze brał udział w schroniskowych festynach. Pomagał zbierać pieniadze na inne chore psiaki. Teraz sam potrzebuje pomocy. Dropsik pilnie szuka domu! Jest spokojnym, niedużym pieskiem. Zasluguje na godną starość. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dropsik jest poważnie chory . Mimo dokładnych badań i wielokrotnej zmiany leczenia, Dropsik czuje się coraz gorzej. Ma nieustające biegunki , jest coraz chudszy :( Robimy wszystko aby mu pomóc . Dropsik jest niezwykle wdzięcznym pieskiem . Jest teraz szczęśliwy w domu tymczasowym pod troskliwą opieką. Bardzo prosimy o wsparcie na leczenie Dropsika! nr konta dla osób , które chciałyby wesprzeć Dropsika : Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych [FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Dropsika[/FONT] Quote
Jola_K Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :oops: bedzie dobrze Przyjacielu :kciuki: Quote
peate Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 biedny Dropsik :-( a juz się do niego szczęście uśmiechało :shake: mam nadzieję, że to nic poważnego i, że maluch szybko wróci do zdrowia :kciuki: i ze równie szybko znajdzie kochający domek, w końcu nasiedział sie juz dość staruszek w schronisku :-( Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dropsik, taki kochany, milutki staruszek :( Okropnie kaszlał w niedzielę :( Kiedy będą wyniki?.. idę poszukać czegoś na bazarki.. Quote
togaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Troche przypomina Kubusia.. Może i jemu się poszczęści ,tak jak Kubie który znalazł wspaniały dom..? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pomóżcie Dropsikowi, choć jednym bazarkiem... :( Bo dom dla takiego staruszka to prawie nie możliwe... :-( A on taki kochany i grzeczny! Quote
togaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No własnie.... Dropsik jest taki zwyczajny i takie pieski mają się najgorzej... Nikt na nie nie zwraca uwagi...:-( Quote
_bubu_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 i tego właśnie sie obawiałam. bedzie ciezko uzbierac pieniadze dla niego, a tymbardziej znalezc dom. Bo jest taki zwyczajny. zwykły pospolity stary kundelek. historia tez zwyczajna - po prostu zaczał w schronisku kaszleć i tyle. a moze jednak ktos go zauwazy? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie pozwólcie zginąć Dropsikowi w tłumie! :( Quote
xxxx52 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 czy piesek ma kaszel kennelowy,czy kaszel ma z powodu choroby serca?Gdyz w tym przypadku musi brac leki,i nie siedziec w zimnej budzie:shake::-( Quote
_bubu_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Dropsik kaszle z powodu infekcji, nie od serca. Przebywa w cieple w lecznicy. tylko ze to wszystko kosztuje. Quote
Kluska4 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 O matko ... biedactwo :-( W tym wieku taka infekcja może być naprawdę groźna :shake: Dzięki bubu za przesłanie linka :roll: Quote
Hund Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 W której lecznicy jest Dropsik? Mam kilka rzeczy na bazarek, są ciekawe i myślę że byŁoby zainteresowanie jednak mam utrudniony dostep do netu dlatego chętnie przekażę komuś fanty. Quote
togaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dobry,kochany,stareńki pies..... Każda złotówka Dropsikowi potrzebna...!! Quote
Lionees Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A ile potrzeba Dropsikowi pieniążków na "już".Ma on jakiś dług? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Niestety nie wiem w jakiej lecznicy jest Dropsik. Każda doba w lecznicy to ok.25zł. Dodatkowo antybiotyki... wszystko kosztuje :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Czy ktoś jest w stanie zrobić choć malutki bazarek dla Dropsa? Quote
togaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Stareńki Dropsik prosi o bazarek...!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nikogo Dropsik nie interesuje... Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mnie interesuje... Gdzie ten domek... :roll: Quote
Recommended Posts