Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosimy o pomoc w ogłaszaniu Dropsika !!

staruszek Dropsik - ponownie bezdomny :( :( :( :( (613233585) - Aukcje internetowe Allegro

Dropsik spedził w schronisku długie lata. Przetrwał mrozne zimy, powodzie w schronisku podczas ulew. Ale jest coraz straszy , ma 10 lat. Zbliza sie zima , z tygodnia na tydzień jest coraz chłodniej. Dropsik zaczął potwornie kaszlec. Gdyby został w schronisku - tej zimy by już nie przeżył.
Przebywa w lecznicy i walczy z infekcją . jest już bezpieczny w ciepłym miejscu. Czekamy na wyniki badań.

Ale to wszystko kosztuje. W imieniu Dropsika prosze o pomoc , bazarki.
Dropsik zawsze brał udział w schroniskowych festynach. Pomagał zbierać pieniadze na inne chore psiaki. Teraz sam potrzebuje pomocy.
Dropsik pilnie szuka domu! Jest spokojnym, niedużym pieskiem. Zasluguje na godną starość.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dropsik jest poważnie chory . Mimo dokładnych badań i wielokrotnej zmiany leczenia, Dropsik czuje się coraz gorzej.
Ma nieustające biegunki , jest coraz chudszy :( Robimy wszystko aby mu pomóc . Dropsik jest niezwykle wdzięcznym pieskiem . Jest teraz szczęśliwy w domu tymczasowym pod troskliwą opieką. Bardzo prosimy o wsparcie na leczenie Dropsika!

nr konta dla osób , które chciałyby wesprzeć Dropsika :

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
[FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT]
[FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Dropsika[/FONT]

Posted

biedny Dropsik :-(
a juz się do niego szczęście uśmiechało :shake:
mam nadzieję, że to nic poważnego i, że maluch szybko wróci do zdrowia :kciuki:
i ze równie szybko znajdzie kochający domek, w końcu nasiedział sie juz dość staruszek w schronisku :-(

Posted

i tego właśnie sie obawiałam. bedzie ciezko uzbierac pieniadze dla niego, a tymbardziej znalezc dom. Bo jest taki zwyczajny. zwykły pospolity stary kundelek. historia tez zwyczajna - po prostu zaczał w schronisku kaszleć i tyle. a moze jednak ktos go zauwazy?

Posted

W której lecznicy jest Dropsik?

Mam kilka rzeczy na bazarek, są ciekawe i myślę że byŁoby zainteresowanie jednak mam utrudniony dostep do netu dlatego chętnie przekażę komuś fanty.