Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Byłam, widziałam i nie żałowałam :lol:

No właśnie, a dlaczego tylko 2 zdjęcia :o

a na pierwszym zdjęciu to ten pit bull który 'walczył' z tym drugim 48(?) minut? :lol: ale były zacięte, ani jeden nie chciał popuścić :lol:

Posted

Oooo stafik i ast(?) one siedziały prze sklepiku :lol: kogo ten staficzek ? kogoś z Forum ??

A na 3 zdjęciu ten sam pit Dread ?

Bardzo mi się podobało, a teraz pytanie ;-) czy taka impreza odbywa się co roku w Zbrosławicach, czy to była pierwsza ?

Posted

Ten staffik jest moj :D

Tak ten pies na 3 fotce to Dread

W Zbroslawicach byla pierwszy raz taka impreza ale mam nadzieje ze bede juz co rok.

Na stronie Tomka jest info gdzie i kiedy odbywaja sie tego typu imprezy

Posted
Ten staffik jest moj :D

Ooo... :lol: ładny psiur :D

Ooo.. Ali, fajny pit.. ;-) nawet obcym dawał się głaskać :) czyj on jest ?

Żaba prosze cie,ali może mieć tylko jednego właściciela :lol:

Jak kazdy prawdziwy pit lubi ludzi(chyba,ze jest u siebie i bawi sie w stróża:).W kontaktach z psami jest juz znacznie gorzej,o ile mozna juz mówić o jakichkolwiek kontaktach z nimi.

Posted
W kontaktach z psami jest juz znacznie gorzej,o ile mozna juz mówić o jakichkolwiek kontaktach z nimi.

Jak to Gorzej z kontaktem z innymi psami? Przecież w Zbrosławicach było bardzo duzo psów i jakoś nikt się nie pogryzł. Było bardzo spokojnie, każdy pilnowł swoje psy i to mi się bardzo podobało.

Posted
W kontaktach z psami jest juz znacznie gorzej,o ile mozna juz mówić o jakichkolwiek kontaktach z nimi.

Jak to Gorzej z kontaktem z innymi psami? Przecież w Zbrosławicach było bardzo duzo psów i jakoś nikt się nie pogryzł. Było bardzo spokojnie, każdy pilnowł swoje psy i to mi się bardzo podobało.

Oczywiście,ale mi chodzi o to ,że nie moge juz go puścic swobodnie z innym obcym psem.

widziałas może nasz debiut w sprincie?Zgłosiłem go w ostatniej chwili i pobiegł lepiej niz oczekiwałem(ale jestem skromny :lol: )

Posted
Chyba żaden ast czy pit nie będzie się bawił z żadnym obcym psem.

To AST ktory mieszka na moim osiedlu to chyba nie AST :D Z moim sznauciem (oba sa samcami) szaleja ile wlezie, moj z natury dominant, tamten nie az tak, ale sie zgadzaja :P

Posted

Wiesz Matt, ja znam dwa amstaffy, które się fajnie razem bawią i się nie gryzą. Mój Raptus też ma kolegów (nie tylko koleżanki), ale psy się znają od małego. Co innego jest, gdy spotkają się dwa dorosłe samce, wtedy nie trudno o konflikt.