Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamila_92 napisał(a):
w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:

Oooo, w takim razie nie jesteś sama...do mnie też miało coś przyjść.:cool1:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie?
Mam prenumerate pierwszy raz, roczną. Gazeta doszła po 5 dniach, ale podobno do prenumeraty są przenty. Dojdą do mnie za tydzień np. czy jak to jest?

Posted

Moj Pies w sklepie cyfrowym kosztował 4zł teraz jest w cenie 3 zł ...Data wydania: 01.02.2009 i plus !Jeśli podzielisz się swoją opinią z innymi Czytelnikami, w podziękowaniu otrzymasz 100 punktów na swoje konto w Klubie Nexpresso. Punkty będą dostępne na zakupy kolejnych publikacji. Dodatkowo, co tydzień Autor/ka najlepszej recenzji otrzyma dostęp Nexpresso Premium o wartości 25 zł! Co o tym sądziecie ?

Posted

[quote name='Kibaa']Mam pytanie?
Mam prenumerate pierwszy raz, roczną. Gazeta doszła po 5 dniach, ale podobno do prenumeraty są przenty. Dojdą do mnie za tydzień np. czy jak to jest?[/quote]

Prezenty w MP nieraz przychodzą z wielkim opóźnieniem - ale zawsze do mnie doszyły (klika razy udało mi sie cos wygrać)...

do mnie prezent z prenumeraty 'szedł' ponad 2 miesiące:cool1:

Posted

Ja się w ogóle nie moge połapać :eviltong: Ale najgorsze, że do prenumeraty jest jakaś głupia ekotorba z psem, a ja chce kurna książke albo jakąś zabawke dla psa! Póki mam kase...:cool1:

Posted

Witam.
Ja staram sie kupowac ten miesiecznik jak najczesciej tylko spotkam, ale w tym miesiacu - styczen - niestety nie bylo u mnie miesiecznika.
Y Was rowniez ? czy to ja cos przegapilam ?
Powiedzcie mi dokladnie jakiego dnia miesiecznik ukazyje sie w sklepach.

Posted

Czy ktoś z Was wysyłał zdjęcia na konkurs mailem ? Ja właśnie chciałam przesłać parę ale próbowałam 2 razy i za każdym razem odsyłało mi wiadomość zwrotną, że nie udało się wysłać wiadomości, jaki błąd czy coś ... :roll: Mieliście takie problemy?

Posted

[quote name='Bzikowa']Czy ktoś z Was wysyłał zdjęcia na konkurs mailem ? Ja właśnie chciałam przesłać parę ale próbowałam 2 razy i za każdym razem odsyłało mi wiadomość zwrotną, że nie udało się wysłać wiadomości, jaki błąd czy coś ... :roll: Mieliście takie problemy?

Faktycznie moze mają coś z skrzynką...
Bezika do MP dajesz? :loveu:

Posted

OK, to wyślę za parę dni, może sobie tę skrzynkę wyczyszczą...

Kisses - tak, a kogo? :evil_lol: tzn ja mam słaby aparacik i robię kiepskie zdjęcia ale wybrałam parę które są całkiem całkiem. Tak sobie, a nuż się uda. ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
OK, to wyślę za parę dni, może sobie tę skrzynkę wyczyszczą...

Kisses - tak, a kogo? :evil_lol: tzn ja mam słaby aparacik i robię kiepskie zdjęcia ale wybrałam parę które są całkiem całkiem. Tak sobie, a nuż się uda. ;)

To było dziwne pytanie, ale trudno.
On ma się dostac :loveu:
Bo ich pozwe :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
aa ślepota ze mnie, było na poprzedniej str. :cool1: sory :eviltong:

niemow tak .... :angryy::roll: " slepota "

A na jaki adres te foteczki na konkursik ???- sama kiedys myslalam, coby mojego fafelka wyslac ;)
Tylko, ze ja mialabym powazny klopot jakie zdjecie jego wybrac :D

Posted

Aga K napisał(a):
niemow tak .... :angryy::roll: " slepota "

Aga, to w przenośni . ;) nic złego przecież nie miałam na myśli :shake:;)

wstaw zdjęcia a my pomożemy wybrać :cool3:

Posted

Heyka

Feigned - wiem, ze nie mialas nic zlego na mysli, ale ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie ....

hmmm, no troszke mam tych fotek ;)
ale zacznijmy od tego czy one sie wogole nadaja ;)
bo mi moga sie podobac, a Wam czy komisji niemusza :razz: