Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grrrond napisał(a):
a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong:
Super nagroda :cool3:

Posted

zawsze coś... ja nigdy nic nie wygrałam... :roll:

a zdjęcia wysyłam co jakiś czas, ale nie jestem zbyt dobrą "fotografką", więc nie liczę na pokazanie w gazecie czy na stronce... Tylko chwalę się moim psiakiem przed redakcją MP :evil_lol:

Posted

A ja zaczynam się zastanawiać czy kupować jeszcze MP. W lutym myślałam jeszcze o prenumeracie a w tym momencie gazetę " czytam " 5 minut. Bo same reklamy, wszystko na maxa porozciągane. Zapomnieli chyba że gazeta dla wielu czytelników to przede wszystkim teksty - wartościowe na dodatek.

Prenumeruję PP i kiedyś był słabszym pismem niż MP, a teraz przynajmniej dla mnie jest o niebo lepszy i ciekawszy.

Posted

Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... aneda92@wp.pl moj mail

Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa

Posted

ej moje kioski są chyba zacofane o jeden numer :evil_lol:
ja mam okładkę z Beaglami...sierpień 2008...a na stronie jest inna okładka...
nie kumam...to w kioskach są które w końcu ?

Posted

[quote name='Nera-']Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... aneda92@wp.pl moj mail

Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa
mogę wysłać skanik ale wieczorem ;)

Posted

A o nagusach to już co najmniej drugi raz jest.
Jedne co dobre to to 'zanim kupisz...' i rubruka sportowa a tak to w większości artykuły się powtarzają. O jamnikach też nie tak dawno było... Nie mają już co piusać i się powtarzaja.

Myślałam o prenumeracie, bo możliwe że nie będę miała jak kupywać teraz MP i prenumerata 4zł za nr, ale chyba odpuszczę, i zamówię PP...:/

Posted

Viris napisał(a):
Będzie ;)

Poszło.

Viris boze tak ci strasznie dziekuje :loveu::loveu::loveu: Az sobie te stronki wydrukuje ! Jestes boska :loveu::loveu::loveu: Niewiem naprawde jak dziekowac za przeslanie artykulu

Posted

Przeczytane, wydrukowane, w segregatorze :) Niewiem czy to jest nowy dzial MP czy cos ale poprostu mnie zachwycil,miejmy nadzieje ze to nie wyjatek z powodu przyjazdu tej sedziny juz teraz na pierwsza malamucia wystawe w polsce :)

Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot

Posted

A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake:

Posted

Nera- napisał(a):
Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot
Za chwilkę się postaram, ale może być kiepsko, bo nie ma już dziennego światła dobrego. Postaram się.

Patisa napisał(a):
A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake:
Opłacasz prenumeratę przelewem na konto i przynosi Ci listonosz do domku. Szczegóły są na stronie internetowej.