grrrond Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 grrrond napisał(a):a my teraz spróbowaliśmy ;) zobaczymy jak to będzie, chociaż z moim szczęściem .... tylko kiedyś plecak super krowy wygrałam w cartoon network sto lat temu :eviltong:Super nagroda :cool3: Quote
kamilka91 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 zawsze coś... ja nigdy nic nie wygrałam... :roll: a zdjęcia wysyłam co jakiś czas, ale nie jestem zbyt dobrą "fotografką", więc nie liczę na pokazanie w gazecie czy na stronce... Tylko chwalę się moim psiakiem przed redakcją MP :evil_lol: Quote
grrrond Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Super nagroda :cool3: no ja się cieszyłam jak głupia :cool3: jeszcze gdzieś go mam.... Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A ja zaczynam się zastanawiać czy kupować jeszcze MP. W lutym myślałam jeszcze o prenumeracie a w tym momencie gazetę " czytam " 5 minut. Bo same reklamy, wszystko na maxa porozciągane. Zapomnieli chyba że gazeta dla wielu czytelników to przede wszystkim teksty - wartościowe na dodatek. Prenumeruję PP i kiedyś był słabszym pismem niż MP, a teraz przynajmniej dla mnie jest o niebo lepszy i ciekawszy. Quote
Daga&Maks Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Niby MP ma coraz więcej stron tyle że też ma coraz mniej treści :shake: Jeszcze artykuły co chwila przerywane reklamami :angryy: Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... aneda92@wp.pl moj mail Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ej moje kioski są chyba zacofane o jeden numer :evil_lol: ja mam okładkę z Beaglami...sierpień 2008...a na stronie jest inna okładka... nie kumam...to w kioskach są które w końcu ? Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 haha jaki ze mnie daun!!! zamiat Mojego psa kupiłam przyjaciela psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Nera-']brawo rinus :) czyli porzednią gazetę też kupiłam PP...to muszę iśc do kiosku znowu :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jakby w mp bylo cos inteligentnego to bym kupila caly numer ale jak przejzalam to tylko ten malamuci artykul mnie zaciekawil Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja chyba dzisiaj kupię MP to mogę zaproponować zrobienie zdjęć i przesłanie, skaner niestety na razie odmawia posłuszeństwa. Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Viris jezeli bedzie widac tekst to ja bede wdzieczna :) Quote
ewelinka_m Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Nera-']Jedyne co mi sie w MP spodobalo to artykul o Malamutach... Czy ma ktos numer i moglby mi to o malamutach zeskanowac i wyslac na e-mail realny format :) bylabym strasznie wdzieczna... aneda92@wp.pl moj mail Jest tam dosc dla mnie wazna informacja dotyczaca najlepszej hodowczyni na swiecie i no chcialabym sie co nieco dowiedziec moim marzeniem jest miec z jej hodowli w przyszlosci psa mogę wysłać skanik ale wieczorem ;) Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nera- napisał(a):Viris jezeli bedzie widac tekst to ja bede wdzieczna :)Będzie ;) Poszło. Quote
marti91 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A o nagusach to już co najmniej drugi raz jest. Jedne co dobre to to 'zanim kupisz...' i rubruka sportowa a tak to w większości artykuły się powtarzają. O jamnikach też nie tak dawno było... Nie mają już co piusać i się powtarzaja. Myślałam o prenumeracie, bo możliwe że nie będę miała jak kupywać teraz MP i prenumerata 4zł za nr, ale chyba odpuszczę, i zamówię PP...:/ Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Viris napisał(a):Będzie ;) Poszło. Viris boze tak ci strasznie dziekuje :loveu::loveu::loveu: Az sobie te stronki wydrukuje ! Jestes boska :loveu::loveu::loveu: Niewiem naprawde jak dziekowac za przeslanie artykulu Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Przeczytane, wydrukowane, w segregatorze :) Niewiem czy to jest nowy dzial MP czy cos ale poprostu mnie zachwycil,miejmy nadzieje ze to nie wyjatek z powodu przyjazdu tej sedziny juz teraz na pierwsza malamucia wystawe w polsce :) Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopot Quote
Patisa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake: Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nera- napisał(a):Viris mam pytanie - na koncu artykulu pisze cos o hodowli na stronie 81 czy moglabys mi to zeskanowac/zrobic zdjecie jezeli niebedzie to dla ciebie klopotZa chwilkę się postaram, ale może być kiepsko, bo nie ma już dziennego światła dobrego. Postaram się. Patisa napisał(a):A nie wiecie, gdzie można zaprenumerować gazetkę? W kiosku, w zoologu, w empiku? Bo w moim pobliski kiosku to obawiam się, ze nie będzie.....:shake:Opłacasz prenumeratę przelewem na konto i przynosi Ci listonosz do domku. Szczegóły są na stronie internetowej. Quote
Coffee&Nera Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dziekuje Viris :) Jak sie nieuda no to trudno :) Quote
Viris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Poszło. Zdjęcie całej strony - raczej nie wyraźne, ale potem zrobiłam tylko tej reklamie Hodowli AM i to jest czytelne. Quote
Recommended Posts