Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rottie napisał(a):
Może w kolejnym wydaniu będzie lepiej? Zauważcie, że teraz został dołączony dodatek, a to napewno są dla nich spore koszty..

Przy takiej ilości reklam na pewno mają na pokrycie tego dodatku.
Jakby nie mieli, to nie drukowaliby tego i tyle.;)

Posted

Ale zarabiać też muszą :evil_lol: Zobaczymy co dostaniemy do rąk za miesiąc i wtedy w pełni ocenimy nową "odmianę" MP. Jeśli reklam mimo braku dodatku nie ubędzie to można to będzie nazwać przesadą.

Posted

Chianti napisał(a):
no ech... wolałam stary wygląd MP... w ogóle jakoś dziwnie jest to zrobione. Może coś poprawią w następnym numerze..

a ja patrząc na przestrzeni bodaj 8 lat i widząc wszelakie zmiany stwierdzam że te mi się bardzo podobają :razz:

Dudziaczek wiesz jak to jest ludzie usłyszą dobek i od razu wyobrażają sobie że to morderca, niestety nie wiedza i przekonania które panują działaja na niekorzyść tych fantastycznych psiaków :shake:

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Dudziaczek wiesz jak to jest ludzie usłyszą dobek i od razu wyobrażają sobie że to morderca, niestety nie wiedza i przekonania które panują działaja na niekorzyść tych fantastycznych psiaków :shake:

To ja juz nie chce wiedziec co by bylo jakby to byl pit czy rotek :cool3:
Ci ludzie sa niesamowici Ja sie tam bardziej boje ze mi sie york przyczepi do nogawki niz ze mnie pit zagryzie :cool1:

Wiecie co no tych reklam jest wieeele ale jakos bedzie... W sumie najwazniejsza jest tresc... :roll: A w przyszlym num. moze bedzie wiecej tresci bo nie bedzie tych kuponow :razz:

Posted

Powiem wam dziewczynki ze ten kawałek ksiazki z miejscami zacheca ludzi... A jest to totalnie nieopłacalne wiem bo mam kilka tych takich świskow po kawałku i wkoncu doszlam do wniosku zeby kupic calosc czyli cała ksiazke...

Ja MP juz niezbieram, te gazety naprawde przez wiele lat wydawania z przykroscia zrobily sie coraz gorsze przynajmniej wg MOJEGO zdania

Posted

[quote name='Olka_Olga']Moim zdaniem- gazeta jest przejrzysta, lepiej sie czyta. reklam chyba dwie strony, jak nie wiecej;/ ale ogolnie jest lepsza. wyglada jak amierykanskie psie gazety:p
Napiszmy do nich list albo petycje "MNIEJ REKLAM":eviltong:
Dwie? Reklamy zajmują ok. 1/3 - 1/4 zawartości gazety :lol: :roll:

Posted

Przecież oni też muszą zarabiać, a im więcej dadzą reklam, tym więcej kasy dostaną.
Fakt faktem, że nie powinni przerywać artykułów reklamami, ale z drugiej strony jakby je dali na sam koniec, to mniej ludzi by je zobaczyło...

Posted

Prawda ale co z tego jak przez te reklamy wiele czytelnikow chociazby sie zniecheci? Pozatym i tak jest podniesiona cena gazety od jakiegos dluzszego czasu i to wprawdzie niewiadomo za co ale te reklamy dobijaja

Posted

Nera- napisał(a):
Prawda ale co z tego jak przez te reklamy wiele czytelnikow chociazby sie zniecheci? Pozatym i tak jest podniesiona cena gazety od jakiegos dluzszego czasu i to wprawdzie niewiadomo za co ale te reklamy dobijaja

No bez przesady! Zniechęcisz się, bo zobaczysz reklamę? Możesz przewrócić kartkę i jej nie oglądać. W końcu to kupuje się gazetę dla ciekawych artykułów, a nie dla reklam, czy ich braku. ja nie znam nikogo, kogo by reklamy zniechęciły do KUPOWANIA jakiejś gazety. A czy akurat artykuły w MP są ciekawe, czy nie, to już zupełnie inny temat :cool3:

Posted

Kupiłam nowego MP.
Szata graficzna nie jest taka straszna w sumie. 8 stron więcej? :lol: Dobre... Zrobili większe odstępy między wierszami, dali więcej reklam i tyle... :roll:

Jest na dodatek artykuł pt 'psy na jesień i wiosnę' gdzie szkoleniowiec poleca westika dla starszej osoby :roll: Powodzenia... :roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Jest na dodatek artykuł pt 'psy na jesień i wiosnę' gdzie szkoleniowiec poleca westika dla starszej osoby

Że co, przepraszam bardzo?
Mam ochotę kupić ten numer i po przeczytaniu artykułu wysłać do szanownej redakcji MP odpowiedniego maila.
Ale się wkurzyłam. Nie no, ja ich zabije jak przyjdzie jakaś moda na westy kanapowe dla starszych osób i różowych lalek barbi, dla których pies to tylko modny gadżet. :roll:

Posted

Nera- napisał(a):
Tu akurat dziewczynom przyznam racje - gdziezby terier psem dla staruszka - juz rozumiem terier starszy okolo 10 letni to moze byc ;)

Mój sąsiad ma conajmniej 7 dych "na karku" i trzyma w domu jagdteriera :cool3: :evil_lol: Mimo wszystko osoby starsze nie powinny mieć terierów.. Zbyt "ogniste" i żywiołowe to psiaki dla nich.

Posted

kupiłam zachęcona Waszymi opiniami- szata graficzna mi się podoba, lubię taki styl jasny i czysty z delikatnymi zdobnikami (dlatego koszmarnie razi mnie strona internetowa PP dająca po oczach, brr), ale odstępy między wierszami, zwłaszcza w spisie treści to wstyd po prostu! przypominają mi się szkolne metody pisania wypracowań- coby jak najmniej treści zmieścić, żeby wyglądało na więcej........

Posted

Dokladnie,z tymi odstepami mogli sobie darowac:cool1:
Ale ogolnie mi sie gazeta podoba.Tylko mam zastrzezenia co do psa dla dzieci:cool1:Najpierw pisza ze pies maly albo sredni a pozniej kilka stron dalej zmieniaja zdanie ze maly pies nie nadaje sie dla dzieci:cool1:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Dokladnie,z tymi odstepami mogli sobie darowac:cool1:
Ale ogolnie mi sie gazeta podoba.Tylko mam zastrzezenia co do psa dla dzieci:cool1:Najpierw pisza ze pies maly albo sredni a pozniej kilka stron dalej zmieniaja zdanie ze maly pies nie nadaje sie dla dzieci:cool1:

To już nie pierwszy raz w MP. Często artykuły sobie zaprzeczają.. :shake:

Posted

Daga & Maks napisał(a):
różne artykuły piszą różne osoby,które mają sprzeczne zdania i potem to wygląda jak wygląda :roll:

Mogliby jednak przed wydaniem gazety do druku sprawdzić całość i coś w niej pozmieniać :cool1: