mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 blaira i jak?? Przyszedl Ci juz nowy nr? Tak czytam Was i czytam i az sie boje zaprenumerowac :roll: chyba zrezygnuje z tego pomyslu.. Quote
blaira Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 numeru nie widu nie slychu. :evil: awantura zrobiona ale co z tego wyniknie nie wiem :evilbat: Quote
blaira Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Justyna a kiedy prenumerowalas? Mi zaczynaja rece opadac nie wiem przecierz hyba nigdy im nie podpadlam bo kientem oprenumeraty jestem po raz pierwszy :evil: Quote
blaira Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 dodam ze mam WIELKA nadzieje ze ibnni maja wiecej szczescia :roll: Quote
Angelka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Mi prenumerata przyszła dopiero dzisiaj , ale to nie nowina bo oni tak zawsze się spóźniają :evil: Quote
Iwona. Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Widzę, że wszyscy narzekają na prenumeratę, przecież tak nie moze być, żeby trzeba tak długo czekać. Jak dojdzie w poniedziałek to i tak będzie można sie cieszyć :evil: . Quote
bogula Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Czy nowy nr ciekawy? ,bo jeszcze nie mam (z "teczki" 8) z kiosku)... "PP" już przeczytałam, dostałam po 25 lutym :D POZDRO! Quote
Guciek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ja nie prenumeruje. Wole to w kisku kupić-cud, ze jest wogóle... :roll: fany ten artykuł o 24 mastifach :lol: Quote
ciacho Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 to ja jestem jakaś szczęściara bo dostaję każdy numer terminowo - chyba tego samego dnia co w kiosku lub dzień wcześniej najnowszy numer dostałam w czwartek lub piątek (już nie pamiętam) a jeżeli chodzi o książkę którą dają w prezencie to rzeczywiście przysłali ją z opóźnieniem po mojej interwencji Quote
Angelka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ciacho, a ja nawet wiem dlaczego dostajesz w terminie, bo jesteś z Wawy i jak tobie wysyłają to następnego dnia masz, a do mnie zwykle i do większości osób idzie on 3 dni. :lol: Quote
JustynaJK Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Prenumeratę zrobiłam w grudniu. Nowy nr dostałam dziś lub wczoraj,dokładnie nie wiem,bo wczoraj byłam w pracy. Zabieram się za lekturę. Quote
ciacho Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 no tak to prawda, jestem z Warszawy więc szybciej dochodzi - ale Blaira też jest z tego wielkiego miasta i ma problemy :hmmmm: Quote
blaira Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 no wiec wlasnie wiec o co w tym wszystkim chodzi zaczynam sie robic niecierpliwa i zlaaaaaa :evil: Quote
JustynaJK Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 no właśnie, prenumerata powonna być pierwsza!!! Quote
bogula Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Hej! -- widzę,że cichutko tutaj------mamy już czasopisma! :D W "MP" bardzo podobały mi się artykuły związane ze zrozumieniem psich zachowań. Dla tych ,co przeczytali "Sygnały u.." to dopełnienie, a dla tych, co jeszcze nie zajrzeli do książki , to zachęta. Ja "MP" też mam z teczki, a teraz późno się pojawił---chyba w miniony czwartek :o Quote
bogula Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Hej! -- widzę,że cichutko tutaj------mamy już czasopisma! :D W "MP" bardzo podobały mi się artykuły związane ze zrozumieniem psich zachowań. Dla tych ,co przeczytali "Sygnały u.." to dopełnienie, a dla tych, co jeszcze nie zajrzeli do książki , to zachęta. Ja "MP" też mam z teczki, a teraz późno się pojawił---chyba w miniony czwartek :o Quote
JustynaJK Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 mnie również wciągnął ten artykuł, faktycznie jest dopełnieniem w jakimś stopniu książki Quote
JustynaJK Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 dalej nie masz prenumeraty? to skandal Quote
bogula Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 JJK------przeczytałam, dopełniłam i...zastosowałam! Mój TŻ może juz wyjść z domu nie broniąc się przed zębami psa...Wiele gestów wykonywałam nieświadomie, ale zrozumiale dla Fafika, a teraz nie możemy wyjść z podziwu,że psisko nie szaleje :D ---bo TŻ też mu coś próbuje "powiedzieć"......... Quote
blaira Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ehhhh wkoncu sie cos wyjasnilo.... od kwietnia dostaje normalnie prenumerate czyli do 2006 tez kwietnia , rekompesata jest to ze dostane zalegle 3 numery za friko nio i ksiazke ktora tez mialam dostac jakis czas temu , trzymam kciuki zeby to bujda nie byla :wink: Quote
mrowka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :kciuki: trzymam zeby bylo tak jak mowisz :D Quote
blaira Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 no oby bo troche mala przesada z ta prenumerata ma jedynie 4 miesieczny poslizg :evil: Quote
Recommended Posts