JustynaJK Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 mam prenumeratę,jak dostanę to zaraz dam znać! Quote
adda Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Super! Dzięki!!! Bo ja akurat takimi ścieżkami chadzam, że kiosku po drodze nie mam :D Quote
Marca_Besi Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Tak, właśnie też będę musiała kupić "Przyjaciela Psa" są Flat Coated Retrievery!! Quote
Marca_Besi Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Lara całkowicie się zgadzam. My chcemy, żeby już był luty! To ty też Flaty lubisz?! Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Lara napisał(a):A leony lutowe tez znam, jednego - najmniejszego - jestem (jeszcze nieoficjalnie :wink: ) mama chrzestna, wiec oczekuje na gazetke z wielkim biciem serca!!!! Jak to nieoficjalnie??? Quote
adda Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Lara napisał(a):a :drinking: bylo? :wink: Nie było :oops: Ale będzie :D Quote
Marca_Besi Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Na stronie "Przyjaciela Psa" jest już o nowym numerze. Quote
scrappy-doo Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 A ja juz mam...dzis kupiony..- przyjaciel pies- sa Flaty i duzo o moloskach! Biegnijcie do kioskow! Quote
Iwona. Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 No to sobie razem poczekamy na prenumerate :wink: Quote
Iwona. Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 A ja nie :( , czemu to ja zawsze ostatnia dostaję! Quote
Marca_Besi Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Ja też już mam. Flaty i Leosie są prześliczne. Zabieram się do czytania! Quote
adda Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Lara, pożyczyć Ci??? I jest artykuł o mrożonkach... Quote
adda Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Podobno cała gazeta za ciemna wyszła z drukarni :cry: Quote
JustynaJK Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 ja dziś dostałam w prenumeracie Quote
adda Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Lara']ja tez mam juz prenumerate! wczoraj wieczorem znalazlam ja na tarasie... nie wiem jakim cudem sie ona tam znalazla, listonosz tak daleko dorzuca? :wink: Może ćwiczy rzut piłeczką palantową, albo innym dyskiem :lol: Sliczne lwie leony Adda, a to zdjecie maluszka z 3 strony jest cudowne! poprosze je! natychmiast! :angel: :oops: Chcesz zdjęcie, czy maluszka? Quote
adda Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Lara']ja nie zazdroszcze innym ich psiaczkow :wink: O, to pocieszające :D Dawaj zdjatko! masz je? czy mam pisac do redakcji? :P A to w gazecie nie ma? :o :lol: Starszych psów mam kilkanaście zdjęć, to może i bym Ci które dała, ale maluszka mam tylko 5, każde inne, i nawet hodowczyni żydzę :oops: A nie może być takie na maila? Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Niestety, nic o baskach :evil: Więc nie kupię. Zdrówko Quote
JustynaJK Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 o baskach jest dość rzadko,ale sa inne fajne artykuły.Ogólnie gazeta jest coraz bardziej godna polecenia. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Tak dokładnie.Mimo, że nie ma nic o Cavalierkach to i tak ją kupuje :wink: Quote
blaira Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Mam pytanko do osob prenumerujace MP , czy macie z nimi problemy? Ja zlozylam oferte perenumeraty i z wplaceniem w grudniu i ani nr styczniowego ani lutowego nie dostalam . Dzwoniac tam i pytajac Pani powiedziala ze od lutego napewno bede juz miala bo oni dopiero wprowadzaja w ksiegowosci prenumeratowrow do katalogu ... a tu jak widac lipa, koniec lutego a w skrzynce cisza. Dzis sie mam dowiedziec co jest. Moj TZ tez zamowil w grudniu i styczniowy dostal a lutowego juz nie ..... co jest?? ktos mial takie problemy? :evil: Quote
Angelka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ja to w ogóle miałam przeboje z MP prenumerata przychodzi ale z opóźnieniem czyli parę dni po ukazaniu sie w kiosku, a ma przychodzić parę dni przed, książka ktorą obiecują dać w prezencie przyszła po 4 miesiącach od zaprenumerowania i to dopiero jak złozyłam skargę mailową prosto do naczelnej MP. Ale z tym co zrobili tobie to juz przegieli pałe :evil: Napisz maila do naczelnej to powinno się ruszyć bo ta pani Kłosińska od prenumeraty będzie cię tak zlewać jak mnie :evil: Wszystkie maile są na ostatniej stronie w gazecie. Quote
blaira Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Kurde szlak mnie trafia. Moj TZ dzwonil juz dwa razy i do tej pory nie wiedza czemu nie dostalismy , pewnie taki bajzel ze sie polapac nie moga wrrrrrr. Przy nastenym telefonie to zrobi im juz burde , kurcze jak tak mozna potraktowac klienta :evil: Quote
Recommended Posts