Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
A leony lutowe tez znam, jednego - najmniejszego - jestem (jeszcze nieoficjalnie :wink: ) mama chrzestna, wiec oczekuje na gazetke z wielkim biciem serca!!!!

Jak to nieoficjalnie???

Posted

[quote name='Lara']ja tez mam juz prenumerate! wczoraj wieczorem znalazlam ja na tarasie... nie wiem jakim cudem sie ona tam znalazla, listonosz tak daleko dorzuca? :wink:
Może ćwiczy rzut piłeczką palantową, albo innym dyskiem :lol:

Sliczne lwie leony Adda, a to zdjecie maluszka z 3 strony jest cudowne! poprosze je! natychmiast! :angel:

:oops:
Chcesz zdjęcie, czy maluszka?

Posted

[quote name='Lara']ja nie zazdroszcze innym ich psiaczkow :wink:
O, to pocieszające :D

Dawaj zdjatko! masz je? czy mam pisac do redakcji? :P

A to w gazecie nie ma? :o :lol:
Starszych psów mam kilkanaście zdjęć, to może i bym Ci które dała, ale maluszka mam tylko 5, każde inne, i nawet hodowczyni żydzę :oops:
A nie może być takie na maila?

• 4 weeks later...
Posted

Mam pytanko do osob prenumerujace MP , czy macie z nimi problemy? Ja zlozylam oferte perenumeraty i z wplaceniem w grudniu i ani nr styczniowego ani lutowego nie dostalam . Dzwoniac tam i pytajac Pani powiedziala ze od lutego napewno bede juz miala bo oni dopiero wprowadzaja w ksiegowosci prenumeratowrow do katalogu ... a tu jak widac lipa, koniec lutego a w skrzynce cisza. Dzis sie mam dowiedziec co jest. Moj TZ tez zamowil w grudniu i styczniowy dostal a lutowego juz nie ..... co jest?? ktos mial takie problemy? :evil:

Posted

Ja to w ogóle miałam przeboje z MP prenumerata przychodzi ale z opóźnieniem czyli parę dni po ukazaniu sie w kiosku, a ma przychodzić parę dni przed, książka ktorą obiecują dać w prezencie przyszła po 4 miesiącach od zaprenumerowania i to dopiero jak złozyłam skargę mailową prosto do naczelnej MP.
Ale z tym co zrobili tobie to juz przegieli pałe :evil:
Napisz maila do naczelnej to powinno się ruszyć bo ta pani Kłosińska od prenumeraty będzie cię tak zlewać jak mnie :evil:
Wszystkie maile są na ostatniej stronie w gazecie.

Posted

Kurde szlak mnie trafia. Moj TZ dzwonil juz dwa razy i do tej pory nie wiedza czemu nie dostalismy , pewnie taki bajzel ze sie polapac nie moga wrrrrrr. Przy nastenym telefonie to zrobi im juz burde , kurcze jak tak mozna potraktowac klienta :evil: