Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, nie zauważyłam że podrożało :crazyeye: Muszę zamówić prenumeratę, lecz mam nadzieje że ona nie zdrożeje :roll:

A co do tej krzyżówki to też zauważyłam- dali tą samą co 2 miesiące temu :lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A cena gazety w prenumeracie nic nie wzrosła?
Bo mi się w tym miesiącu prenumerata kończy... a nie chcę płacić więcej... :roll:

Co do nowej okładki - fajna jest, ale jakoś mnie nie przekonuje do nowej ceny... :roll:

Posted

dziś przyszedł pierwszy numer z prenumeraty, którą zamówiłam gdy zobaczyłam nową cene. nie dostałam jednak prezentu;/- szampon bayera. dziwne, ponieważ gdy zamawiałam prenumerate "przyjaciela psa". to perwszy nr i prezent przyszły razem. czy ktoś miał podobną sytuacje z "moim psem"?

Posted

mi też w PP prezent przyszedł razem z pierwszym numerem.A w MP czekałam jakieś 2 miesiące.Tylko że to było dawno.Kilka dni temu zamówiłam znowu prenumeratę i zobaczymi kiedy przyjdzie bo było nie raz pisane że jakieś rzeczy z MP przychodzą bardzo długo :roll:

Posted

Feigned napisał(a):
w jakim i co wygrałaś? :cool3:
pochwal się :razz:

W konkursie smsowym.
A co wygrałam to się okaże jak nagroda przyjdzie.
Albo książkę o Labradorach albo jakąś książkę o psach (zależy w którym konkursie wygrałam, bo w ostatnim miesiącu brałam udział w dwóch konkursach)

Posted

Cena faktycznie bardzo wygórowana, w dodatku dawny papier chyba bardziej mi się podobał.
Jeśli ma się prenumeratę to dostaje się też prezenty dołączane do niektórych numerów? I czy gazeta przychodzi o wiele później od jej pojawienia się w sklepach?
Moje zdjęcie było publikowane w konkursie foto w sierpniu, a koszulki nadal nie dostałam, więc z tymi wysyłkami to u nich chyba trochę na bakier... :roll:

Posted

Fairytale napisał(a):
Jeśli ma się prenumeratę to dostaje się też prezenty dołączane do niektórych numerów? I czy gazeta przychodzi o wiele później od jej pojawienia się w sklepach?

Tak, prezenty się dostaje. Do mnie prenumerata przychodziła zwykle w ten sam dzień, albo w następny.