Anusia&Saba Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Kurcze, nie zauważyłam że podrożało :crazyeye: Muszę zamówić prenumeratę, lecz mam nadzieje że ona nie zdrożeje :roll: A co do tej krzyżówki to też zauważyłam- dali tą samą co 2 miesiące temu :lol: Quote
kamilka91 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A cena gazety w prenumeracie nic nie wzrosła? Bo mi się w tym miesiącu prenumerata kończy... a nie chcę płacić więcej... :roll: Co do nowej okładki - fajna jest, ale jakoś mnie nie przekonuje do nowej ceny... :roll: Quote
Rinuś Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Okładka niepotrzebna...jeszcze gdyby te pieniądze szły na jakiś szczytny cel,ale zapewne idą do kieszeni redakcji... Quote
JustynaJK Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 a mnie się podoba w nowej szacie Quote
kocyk Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 dziś przyszedł pierwszy numer z prenumeraty, którą zamówiłam gdy zobaczyłam nową cene. nie dostałam jednak prezentu;/- szampon bayera. dziwne, ponieważ gdy zamawiałam prenumerate "przyjaciela psa". to perwszy nr i prezent przyszły razem. czy ktoś miał podobną sytuacje z "moim psem"? Quote
Daga&Maks Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 mi też w PP prezent przyszedł razem z pierwszym numerem.A w MP czekałam jakieś 2 miesiące.Tylko że to było dawno.Kilka dni temu zamówiłam znowu prenumeratę i zobaczymi kiedy przyjdzie bo było nie raz pisane że jakieś rzeczy z MP przychodzą bardzo długo :roll: Quote
Bewarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Prezenty z prenumeraty nie dochodzą z pierwszym numerem! Trzeba czytać...albo umieć czytać ;) Quote
Karolina. Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wczoraj przyszła mi bandamka za prenumeratę MP :multi: Fajna jest, ale 'trochę' przyduża :lol: Quote
immortal Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kupię październikowy nr MP, nigdzie nie mogę go dostać... :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Napisz na "Co chcecie kupic..." wiem ze ktos ma dostęp do MP starych nr Quote
Aneta & Ajwi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Do mnie też przyszła bandamka. Jak na moją psice jest trochę duża, ale da się nosić :cool3: . Mi się bardzo ona podoba, Ajwi też nie ma nic przeciwko jej noszeniu. Quote
Molli Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mi się w końcu poszczęściło :multi: Dzisiaj dostałam Sms-a że wygrałam w konkursie ;) Quote
Feigned Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Molli napisał(a):Mi się w końcu poszczęściło :multi: Dzisiaj dostałam Sms-a że wygrałam w konkursie ;) w jakim i co wygrałaś? :cool3: pochwal się :razz: Quote
Molli Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Feigned napisał(a):w jakim i co wygrałaś? :cool3: pochwal się :razz: W konkursie smsowym. A co wygrałam to się okaże jak nagroda przyjdzie. Albo książkę o Labradorach albo jakąś książkę o psach (zależy w którym konkursie wygrałam, bo w ostatnim miesiącu brałam udział w dwóch konkursach) Quote
Fairytale Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cena faktycznie bardzo wygórowana, w dodatku dawny papier chyba bardziej mi się podobał. Jeśli ma się prenumeratę to dostaje się też prezenty dołączane do niektórych numerów? I czy gazeta przychodzi o wiele później od jej pojawienia się w sklepach? Moje zdjęcie było publikowane w konkursie foto w sierpniu, a koszulki nadal nie dostałam, więc z tymi wysyłkami to u nich chyba trochę na bakier... :roll: Quote
agaciaaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Fairytale napisał(a):Jeśli ma się prenumeratę to dostaje się też prezenty dołączane do niektórych numerów? I czy gazeta przychodzi o wiele później od jej pojawienia się w sklepach? Tak, prezenty się dostaje. Do mnie prenumerata przychodziła zwykle w ten sam dzień, albo w następny. Quote
paulina2904 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kinia napisał(a):Ja też wygrałam:) Piłkę:multi: Od Daniela Plinskiego?!!!!!!! :cool3: Quote
Kinia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 paulina2904 napisał(a):Od Daniela Plinskiego?!!!!!!! :cool3: Nom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
paulina2904 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jak Ci zazdroszczę:oops: chyba Ci ją ukradnę:diabloti: Quote
Kinia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 paulina2904 napisał(a):Jak Ci zazdroszczę:oops: chyba Ci ją ukradnę:diabloti: Hahaha, a ja już myslałam, że mi się nie udało, a tu jednak:) Quote
paulina2904 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie znasz dnia ani godziny:diabloti: Quote
Luzia15 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A już w środę - kolejne wydanie MP z kalendarzem! Łiiii! :multi: Tylko gdzie ja go powieszę? :hmmmm: Quote
Recommended Posts