Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A od którego numeru zaprenumerowałaś? Ja od wyjścia gazety czekałam mniej więcej 4 dni. Ale pierwszy numer z prenumeraty szedł bardzo długo, bo mieli jakieś problemy z wpłatą.

Posted

Korenia napisał(a):
Ile czekałyście, żeby prenumerata przyszła? Ja zamówiłam 4 grudnia i dalej nic ;/

Też zamówiłam prenumeratę na 2011 rok (do tej pory zawsze kupowałam w kiosku) i nie wiem czy mają duże opóźnienie, bo do mnie dziś nic nie przyszło.

Posted

Lotty napisał(a):
Też zamówiłam prenumeratę na 2011 rok (do tej pory zawsze kupowałam w kiosku) i nie wiem czy mają duże opóźnienie, bo do mnie dziś nic nie przyszło.

Mi przyszedł numer grudniowy, ale listopadowego i październikowego dalej nie ma ;/ muszę znowu do nich napisać... nowego jeszcze też nie mam.

Posted

Z dostawą styczniowego nic dziwnego, że mają problemy :) Nic nie dochodzi bo sama zamówiłam przez allegro spodenki i już powinny być, a na razie nie ma :(

Posted

Ja zaczęłam od MP i od poczatku pisemko wydawało mi się bardzo przyjemne. Dużo treści, artykuły ciekawe: szczególnie podoba mi się rybryka "Zanim kupisz..." coś dla wszystkich, którzy chcą pieska, bo ładny (moja kumpela zrezygnowała dzięki temu z zakupu beagla, choć ja nie mogłam jej przekonać, że to nie pies dla niej). Opisy raz są rzeczowe, konkretne. Potem kupiłam kilka numerów PP i również odniosłam pozytywne wrażenie. Dopiero po kilku numerach zatęskniłam za MP i wtedy dostrzegłam różnicę. MP jest moim zdaniem pisany bardziej "z sercem", więcej tu dostrzegam zaangażowania ze strony twórców, kiedy PP jest pod tym względem co najwyżej poprawny. No i felietony Pani Czubaszek kładą mnie na kolana :)

Co do MKP to kupiłam to pare razy, traktując bardziej jako dodatek do MP albo PP- tanie, można zerknąć. Cóż... nie jest to coś wielce ambitnego, ale może podniesie troszkę społeczną świadomość opieki nad psem.

Bardzo zaintrygowała mnie pozycja wspomniana przez Kikę9004, Dog&Sport. Nie widziałam tego nigdzie, ale może dałoby się uderzyć do wydawcy.

Posted

[quote name='engelina_88']
Bardzo zaintrygowała mnie pozycja wspomniana przez Kikę9004, Dog&Sport. Nie widziałam tego nigdzie, ale może dałoby się uderzyć do wydawcy.

Tu jest strona tego kwartalnika:
http://www.dogandsport.pl/

Tam można zaprenumerować :) Inaczej ciężko będzie dostać :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Mój Kochany Pies - totalnie do niczego, zdecydowanie nie polecam. Nudne, mało wnoszące.
Mój Pies - prenumeruję, i niecierpliwie czekam na kolejny numer ...
Przyjaciel Pies - nic do niego nie mam, wolę MP :)

Posted

Rozczuliły mnie dwa jamniki na okladce MP, cudaki. Podpisuje się pod postem Nat - Mare.
Mój Kochany Pies to powinien być wycofany ze sprzedazy, raz mialam i aż mnie skręcalo jak czytalam te bzdury. Mój Pies jest jak dla mnie świetny, na kazdy temat znajdzie się jakis artykuł. Rasy, wychowanie, zakupy, zdrowie, wywiady.
Natomiast PP jak dla mnie sredni, nieciekawa szata graficzna, artykuly przeciętne. Za duzo wg. mnie skupiają się tam na rasach, a za malo na "sprawach codziennych" (typu zdrowie, wychowanie, nowości psie, itp.)

• 5 weeks later...